Neschopenka od zaměstnavatele chodí se mzdou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neschopenka,od zaměstnavatele chodí se mzdou?
Dobrý,
Byla jsem dva týdny na neschopence potom dva týdny v práci, zajímá mě jen, jestli chodí neschopenka (která je teda od zaměstnavatele placená) chodí na účet i se mzdou dohromady nebo zvlášť? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mně chodí dohromady. Mám to společně vypsané i ve výplatním lístku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neschopenka Výplata
Dobrý den chci se zeptat jak to je vubec z neschopenkou kdy vubec chodi na učet v jaký ddn?, jsem už od 19.10.2020 doma vim ze prvnich 14dni plati zamesnavatel coz jsem dostala v listopadu to souhlasi, ale ted jeste nic nemam na učte vubec nevim jak dlouho čekat byla bych ráda kdyby to nekdo vedel jak to je ted vubec elektronicky Děkuji.😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denina007 Řešila jsem před pár měsíci. Neschopenka nemá výplatní termíny dané. Záleží na lékaři, kdy odešle podklady na OSSZ. Někteří lékaři to dělají, když jdeš například na kontrolu, někteří na konci měsíce. OSSZ má pak na vyřízení 30 dní. Můžeš si tedy zavolat k lékaři, zda a kdy ty podklady odeslal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denina007 na výplatu ma ossz 30dnu od doručení všech podkladů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denina007 zjistěte si od lékaře, kdy poslal podklady. Poslední co vím, tak došlo lidem za cca 3 týdny potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radši bych se zajímala, jeslti ti doktor ukončil měsíc, a je vše ok, protože já tak čekala na peníze a došli mi za měsíc a půl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem na neschopence od 23.9. a prvnî nemocenskou jsem dostala minulý týden.. už mě to štvalo a zjištovala jsem, kde je chyba a ta byla na straně naší účetní z práce, poslala špatně vyplněné podklady (opět) ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak já jsem na neschopence od 23.9. a prvnî nemocenskou jsem dostala minulý týden.. už mě to štvalo a zjištovala jsem, kde je chyba a ta byla na straně naší účetní z práce, poslala špatně vyplněné podklady (opět)
já byla s plicními věcmi od 2 září a dostala jsem peníze 22 listopadu.. první 14 dnů zaměstnavatel, ale i tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zijposvem No já tam volala nakonci listopadu jestli poslala pani doktorka listek na penizek rekla mi že to vsechno posilaji automaticky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denina007 jestli to poslali na konci listopadu, tak na to má OSSZ 30 dní. Teď koukám na účet a poslední peníze přišli po 19 dnech od doby, co to odeslal lékař.
V létě to stihli i během týdne. Předpokládám, že teď se klidně budou pohybovat na té hranici 30 dní… covid, dovolené atd.
Jediné co ještě můžeš je zavolat sama na OSSZ a tam tě řeknou, zda tvou neschopenku mají evidovanou a kdy to lékař poslal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit