Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aneetka.m píše:
@macina25 sem ponaucena…tohle je masakr. Meli by sem poslat krotitele duchu
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji
No jasný, bez si pohladit těhu bříško a doufej, že tě těhulkování nepřipraví ještě o další část mozku, ty těhu bříško ![]()
@Ploskutáček píše:
Tazatelce šlo jen o zamyšlení.
Nemyslím, že šlo o zamyšlení.
Formulovala svůj úvodní příspěvek takovým agresivním způsobem, že se spíš divím, že nedostala „větší nálož“.
Pardon.
A pokud někdo napíše, že někoho nesnáší, protože sleduje těhotenské testy a chce vidět druhou čárku za každou cenu, tak si zaslouží sám opovržlivé odpovědi.
@aneetka.m píše:
Da se nejak smazat diskuze? Tady clovek nemuze napsat vlastni nazor, hrozne kritizujete ze si dovoli nekdo neco rict, ale sami cloveka pomalu zlicujete. Myslim ze sem narazila prave na cilovou skupinu.
Svůj vlastní názor si piš kam chceš, ale tady jsi v diskuzi. Tak se nediv, že tady ostatní s Tebou diskutují. Co jsi čekala? A pokud neuneseš nesouhlasné reakce, tak sis to měla nechat pro sebe. Ona každá akce vyvolává reakci.
@yellowmonkey
no ja jsem si vazne kdysi myslela, ze to je nejaky serial a kdyz jsem videla diskusi pod nazvem Tehulky z Lovkyn duchu, tak jako ze to jsou ty zrovna tehotne herecky
jsem holt nikdy nelovila…
@aneetka.m píše:
oni si vsechny mysli ze to myslim zle. Ale kdyz se na to podivas globalne proste je to nesmysl… Ja touhu po miminku chapu, ale nemyslim si ze hledani neceho na testu co tam proste neni vede ke zdrave psychice, je to na bednu. Ja sem si z hecu schvalne ty diskuze projela a bylo to silene.
Hele klííd, lidi jsou ve své podstatě zvířata, ten množící pud je silný, proto ženský tak šílej ![]()
@Ploskutáček píše:
Přečetl jsem si pár příspěvků pod a stačilo. Zpětně musím uznat, že nemusela použít slovo „nesnáším“, ale jinak má na svůj názor právo a má právo ho i prezentovat. Nebo ne?Příspěvek upraven 09.08.15 v 17:51
Však jí ten názor, ani právo diskutovat, nikdo nebere.
Jen se nemůže přeci divit, když má někdo jiný názor, než ona.
@aneetka.m píše:
@Cuddy tady jde videt kdo je zlej a zakernej
To vis, ze jo. Tva poznamka o hlazeni bricha totiz byla psana zcela bez umyslu vyvolani zavisti. Sama jsi za ni cekala kamenovani. Mimochodem, ja jsem se ti snazila vysvetlit, proc je nekdy treba telat test pred ms.
@radúna píše:
Nemyslím, že šlo o zamyšlení.
Formulovala svůj úvodní příspěvek takovým agresivním způsobem, že se spíš divím, že nedostala „větší nálož“.
Pardon.
A pokud někdo napíše, že někoho nesnáší, protože sleduje těhotenské testy a chce vidět druhou čárku za každou cenu, tak si zaslouží sám opovržlivé odpovědi.
A nebo šlo o provokaci, šlo o to vás namíchnout, to je taky možnost. Moc dobře věděla, jak ji „umejete“. Ale i jinde tady vidím tak trapná témata, že mám pocit, že jsou zakládána z nudy a abyste tady, vy ostatní, nezakrněly ![]()
@Ploskutáček píše:
Přečetl jsem si pár příspěvků pod a stačilo. Zpětně musím uznat, že nemusela použít slovo „nesnáším“, ale jinak má na svůj názor právo a má právo ho i prezentovat. Nebo ne?Příspěvek upraven 09.08.15 v 17:51
Má, ale ono se tady nenosí mít jiný názor ![]()
Hm, já třeba nesnášela kojení, z toho důvodu jsem ani kojit pořádně nezačala. I jen to slovo „kojení“ je mi nesympatické - a to volím mírné slovo. Prostě z něho mám husinu, odpuzují mě fotky hrdých kojících matek. A tak tedy: a) přispívám do diskuzí, které řeší nesnášení kojení, jako jsem to měla já (myslím psychického rázu, ani ne tak fyzického, protože to se dá řešit), b) nerozklikávám diskuze s názvy: „ztrácím mléko“, „chci kojit výhradně do jednoho roku“, „růstový spurt a kojení“, „jak odstavit skoro tříletého závisláka“, „noční kojení, bojkot kojení…“ atd. atd. Prostě to nerozklikávám, od toho je název diskuze, abych rámcově věděla, jestli k tomu mám co říct nebo ne, c) nevyhledávám fotky kojících matek - a náhodou jsem dlouho žádnou nezahlédla, ani v rámci reklam u pediatra. Když jsem si to takhle sesumírovala, je mi v podstatě jedno jak a čím kdo krmí své dítě a jak dlouho. Nikdo mi to necpe pod čumák, nikdo mi to nenutí, já nikomu nenutím svoje a všichni jsme spokojení.
Prostě nerozklikávej diskuze, které ti vadí už předem. Nebo diskkuze, kde nemáš co říct. Já například diskuze o TT, duších a dotazů, zda můžu/nemůžu být těhotná po nechráněném pohlavním styku neotevírám. Otěhotněla jsem hned po vysazení HAK, nedostala jsem ani první MS a postupem času jsem zjistila, že jsem v okolí spíše výjimka. Chápu tedy holky, co roky čekají, prodělaly potraty, ZT, že se upínají k naději, že na tom papírku cosi je. A moc jim to přeju. Ale já jsem slepýš, takže můj názor by ani nebyl relevantní. Někdy je těch diskuzí o TT tady dost, ale nevadí mi, přecházím je. Pak jsou tu diskuze takové, že nadpis už mi říká, že o tom tématu nic nevím a tudíž nediskutuju tam. Vybírám si. Tuhle diskuzi jsem rozklikla ze zvědavosti, myslela jsem si, že je to nějaký antifanclub seriálu Lovkyně duchů - který ani neznám, ale ten název se tu už v diskuzích objevil.
@aneetka.m nemáš vůbec důvod pohrdat někým tak zoufalým (v dobrém slova smyslu) jako jsou ženský, které se o dítě snaží třeba několik let! V té skupině se už holky znají a jsou pro sebe svým způsobem kamarádky…tobě do té diskuze nic není…
@aneetka.m píše:
@macina25 sem ponaucena…tohle je masakr. Meli by sem poslat krotitele duchu
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji
A divíš se? Vysmíváš se a provokuješ… Tohle není diskuze, ale útok. ![]()
Pak musíš počítat s následky.
@januschka píše:
@aneetka.m nemáš vůbec důvod pohrdat někým tak zoufalým (v dobrém slova smyslu) jako jsou ženský, které se o dítě snaží třeba několik let! V té skupině se už holky znají a jsou pro sebe svým způsobem kamarádky…tobě do té diskuze nic není…
V rámci demokracie může koukat kamkoli. A vyjadřovat se rovněž. Tím spíše, je-li diskuse veřejná. Nemáme tu ještě názorový Taliban, ne?
@KlaraBoch
Dobry. Herecky
![]()
Ja pred par lety u syna taky netusila, co duch je.. A mela jsem to jak zakladatelka. Akorát to bylo tak mimo me, ze by me nenapadlo cokoli komentovat, natož zakládat diskuze.. Pak stačilo pri snaze o druhe par pru.eru a byla ze me taky „trapná“ lovkyne ![]()
@aneetka.m Vis, je videt, ze si na miminko nemusela dlouho cekat, a nebo te nepotkal treba SP nebo ZT…myslim, ze bys pak mluvila uplne jinak a nerejpala do holek, co ti vubec nic nedelaji…a nejak nemuzu pochopit, proc do tech diskuzi lezes! Ty holky te nenuti abys to cetla a pak zakladala diskuze, ze je nesnasis…trochu silny slovo…a posledni vec…jestlize jsi tehotna, tak si toho vaz a nerejpej do tech, kteri na to brisko marne cekaji…ono ikdyz jsi tehotna, tak nikdy nemas jistotu, ze mas vyhrano!
takze trochu pokory a pochopeni..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat