Nesnáším lovkyně duchů :D

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
87
9.8.15 16:34

No to je opravdu podpora gratulovat nekomu k duchu na testu. Delat mu falesne nadeje… Misto aby ste jim vysvetlili ze je to nesmysl.

• načítám...
7417
9.8.15 16:36
@štěpánka11 píše:
@macina25 jj, jsou tu ty holky ale mrchy, když se tu o nich vlastne anetkaa vyjadřovala tak pěkně :hug: :hug:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
13331

A ty jsi nikdy neseděla na záchodě a nehledala tam druhou čárku?

• načítám...
4658

@aneetka.m Můžeš mi vysvětlit jaký nesmysl? Když tam ta čárka je tak ten je pozitivní!(občas si přečti příbalák, než začneš plácat) Ano pokud je slabá před MS je tu riziko, že se MS dostaví a s ní to odejde. Nic víc, nic mín…Nechápu, že Tě to tak rozčiluje, asi nuda co?

• načítám...
15054
9.8.15 16:37
@aneetka.m píše:
No to je opravdu podpora gratulovat nekomu k duchu na testu. Delat mu falesne nadeje… Misto aby ste jim vysvetlili ze je to nesmysl.

Já jsem nikdy neotevřela diskuzi o duchách, protože se mě netýká. Proč to tebe tak rozčiluje a celé to pročítáš? :lol:

• načítám...
30994
9.8.15 16:37

@aneetka.m Mila zlata, napriklad pri nedostatku progesteronu a brani utrogestanu si musis udelat test pred vysazenim, tudiz nekolik dni pred ocekavanou ms. Pokud je test pozitivni, utrogestan vysadit nesmis.

• načítám...
5283
9.8.15 16:39

Mám podobný názor - lovení duchu nechápu, proto na duchařské diskuze nechodím a je to :) nemám potřebu někoho urážet či zesměšňovat jen proto, že se snaží zoufale mít miminko. Navíc vím, že psychika je mocná čarodějka a všechny jsme rady, když víme, že v tom nejsme samy :)

• načítám...
87
9.8.15 16:39

@JaneDoe oni si vsechny mysli ze to myslim zle. Ale kdyz se na to podivas globalne proste je to nesmysl… Ja touhu po miminku chapu, ale nemyslim si ze hledani neceho na testu co tam proste neni vede ke zdrave psychice, je to na bednu. Ja sem si z hecu schvalne ty diskuze projela a bylo to silene.

• načítám...
9269
9.8.15 16:42

@aneetka.m Já tě chápu. Ještě před 4 roky bych se rozčilovala nad tím samým. Pak přišly potraty, léčba neplodnosti, strach… Někdy je lepší, když si holky uleví v nějaké diskuzi a vymění názory. Rozhodně bych nezatracovala snažilky, které se snaží vykoukat duchy. Já jich tu taky pár v diskuzích mám. A musím říct, že mi holky vždycky moc pomohly. Tak to zkus někdy brát ze všech úhlů.

• načítám...
7009
9.8.15 16:42
@aneetka.m píše:
@macina25 tady to nikdo nechape ale :( siri se to dal a je toho vic a vic… A pak se divi ze to nejde. My se taky snazili 9 mesicu ale proste vzdy se pockala do menstruace a kdyz neprisla udelam test, kdyz je negativni je negativni. Nebudu ho fotit a davat sem zda nekdo neco vidi. Bylo mi tech holek nekdy az lito, ja to dokazu pochopit ale je toho vic a vic mam pocit ze psychika dela nejvic. Ja si na test pockala tri tydny, vedela sem ze bude bud pozitivni nebo negativni a byl jasne pozitivni. Tady nemuze clovek nic rict a hned ho ukamenuji… I kdyz je to pravda

je rict a rict. Nikdo te nenuti prohlizet fotky podle tebe negativnich testu. Pokud jsi tehotna, da se to svest na hormony, ale jinak takovy zbytecny nenavistny vylev jsem dlouho nevidela. Hodne to o cloveku vypovida

• načítám...
87
9.8.15 16:43

@chipsa ja sem si udelala test kdyz byl negativni letel do kose. Urcite bych ho nefotila, nenaklanela a neupravovala v pc jestli nahodou nekdo nevidi :) test je bud pozitivni, nebo negativni..

• načítám...
29436
9.8.15 16:44

@aneetka.m Já myslím, že to chápeme velmi dobře všechny, co Ti tu píšeme. Mě to taky přijde jako blbost, ale dokážu to pochopit a nemám vůbec potřebu se tím zaobírat. Ale stále jsi neodpověděla, o co Ti jde? Proč to řešíš, proč nenecháš ty holky žít? Tobě je totiž po tom velký kulový.

• načítám...
29436
9.8.15 16:44
@aneetka.m píše:
@JaneDoe oni si vsechny mysli ze to myslim zle. Ale kdyz se na to podivas globalne proste je to nesmysl… Ja touhu po miminku chapu, ale nemyslim si ze hledani neceho na testu co tam proste neni vede ke zdrave psychice, je to na bednu. Ja sem si z hecu schvalne ty diskuze projela a bylo to silene.

A už asi posté: PROČ MÁŠ POTŘEBU TO ŘEŠIT?

• načítám...
4734
9.8.15 16:46
@aneetka.m píše:
@chipsa ja sem si udelala test kdyz byl negativni letel do kose. Urcite bych ho nefotila, nenaklanela a neupravovala v pc jestli nahodou nekdo nevidi :) test je bud pozitivni, nebo negativni..

8o 8o 8o zvláštní člověk… přiznám se, že sama testuju klidně 3× před očekávanou MS, protože mám nepravidelný cyklus… a nikdy test nevyhodím, dokud ho pořádně neprohlídnu :think: a nesnažím se tam něco vykoukat :nevim: takže vlastně teď se přiznávám, že jsem trapná lovkyně, protože jsem druhý den po ET a těším se na testování a na duchy :jazyk:

• načítám...
87
9.8.15 16:46

@dendule4 ja mluvim o testech kde neni nic a holky vidi ducha, o bilem testu kde je jedna carka a holky vidi ducha niceho

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+