Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@aneetka.m Anetko, kolik je ti let a máš děti? Protože já třeba mám obě děti na poprvé, když jsem si usmyslela, tudíž by mě nikdy nenanapadlo radit těm dlouhodobě se snažícím ženám, aby na to nemyslely anebo sepisovat jak to funguje a jak na to nemyslet. Tak mě zajímá, proč chceš ostatním radit zrovna ty? Jestli jsi zdravotník, psycholog nebo mnohonásobná máma, která na každé dítě čekala několik let?
A já si dělala taky pět dní před ms test a taky jsme tam měla ducha
tak to jsem taky trapná
no nevadí já se s tím smířím ![]()
Já vím co tím asi zakladetalka chtěla říct…a už vidím jak tu na ni budou holky zlé ![]()
Taky jsem se nad tím trošku pozastavila, že tak blbnou s testama a zbytečně se tak stresují…že tam vidí i to co tam není…
Taky jsem chtěla dítě, taky jsme se rok snažili, ale pokud jsem dostala menstruaci neřešila jsem test…
@ka2ka Bud v klidu já taky a hodlám v tom pokračovat, jelikož tento měsíc se opět nezadařilo
Víš zakladatelko, tohle je hodně citlivé téma pro všechny ženy, které se snaží všemožnými způsoby o dítě. Ano, lovení duchů se může zdát jako zbytečná pitomost.. Ale až se budeš snažit několik let, pochopíš tu touhu hledat naději. A z vlastních zkušeností můžu říct, že si s holkama mezi sebou vzájemně pomáháme, tím že se podporujeme a dodáváme si pozitivní energii v beznaději a zklamání.
@macina25 jj, jsou tu ty holky ale mrchy, když se tu o nich vlastne anetkaa vyjadřovala tak pěkně
![]()
@chipsa
OT:
takže DÍKY MOC, už mám dnes potřetí chuť na brambůrky ![]()
@dendule4 já za to vlastně nemůžu za to může manžel ten byl nedočkavej ![]()
Já ti rozumím, taky jsem čuměla jak puk když jsem viděla ty jasně negativní testy a desítky odpovědí, jak na tom některé vidí ducha, některé rovnou gratulovaly
![]()
ale postupem času jsem četla ty zoufalé příběhy a začala jsem tomu rozumět, prostě zoufalí lidé dělají zoufalé věci… život bez emimina pro mě znamenal jistou nevědomost, v mém okolí nikdo problém s početím nemá, nevěděla jsem, že to je tak častý problém…
Zakládala jsem před xx dobou podobně téma, tady nepochodis a ještě dostaneš spuca.
![]()
@chipsa píše:
Víš zakladatelko, tohle je hodně citlivé téma pro všechny ženy, které se snaží všemožnými způsoby o dítě. Ano, lovení duchů se může zdát jako zbytečná pitomost.. Ale až se budeš snažit několik let, pochopíš tu touhu hledat naději. A z vlastních zkušeností můžu říct, že si s holkama mezi sebou vzájemně pomáháme, tím že se podporujeme a dodáváme si pozitivní energii v beznaději a zklamání.
krásně napsáno naprosto souhlasím, jako přiznávám, že si tady taky občas rejpnu, ale nikdy by mě nenapadlo rejpat do holek co se kolikrát naprosto zoufale snaží otěhotnět a tohle je pro ně určitá naděje ![]()
@macina25 tady to nikdo nechape ale
siri se to dal a je toho vic a vic… A pak se divi ze to nejde. My se taky snazili 9 mesicu ale proste vzdy se pockala do menstruace a kdyz neprisla udelam test, kdyz je negativni je negativni. Nebudu ho fotit a davat sem zda nekdo neco vidi. Bylo mi tech holek nekdy az lito, ja to dokazu pochopit ale je toho vic a vic mam pocit ze psychika dela nejvic. Ja si na test pockala tri tydny, vedela sem ze bude bud pozitivni nebo negativni a byl jasne pozitivni. Tady nemuze clovek nic rict a hned ho ukamenuji… I kdyz je to pravda
Nechapu, proc procitas několik diskuzi, prohlidnes přes 200 fotek, kdyz te to tak rozčiluje? ![]()
Druha věc je ta, ze kdyz nevidíš ty, ze tam nic neni ![]()
A uvědom si, ze většina tech holek se o dítě bud snaží hodne dlouho nebo o dítě častokrát po opakovaných potratech přišla..
Taky jsem testovala brzo a okamžitě pri tebou neviditelnem „duchovi“ nasazovala léky..
Takže by to chtělo trosku tolerance a pokory. A ze srdce ti preji, aby ti vzdy šlo vse hladce..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat