Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mohla jsi to čekat. Diskuze je na to, aby se diskutovalo, i když většina nemá ten samý názor, co ty. Příště stačí nejdříve popřemýšlet a pak jednat. ![]()
@aneetka.m píše:
Da se nejak smazat diskuze? Tady clovek nemuze napsat vlastni nazor, hrozne kritizujete ze si dovoli nekdo neco rict, ale sami cloveka pomalu zlicujete. Myslim ze sem narazila prave na cilovou skupinu.
Kdyz na nekoho velmi negativne zautocis, tak se nediv, ze se bud ozve nebo ze se daneho cloveka ostatni zastanou.
@macina25 sem ponaucena…
tohle je masakr. Meli by sem poslat krotitele duchu
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji ![]()
@aneetka.m píše:
@macina25 sem ponaucena…tohle je masakr. Meli by sem poslat krotitele duchu
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji
Bez si pohladit to tve tehu brisko a neres kraviny ![]()
@aneetka.m píše:
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji
Proč by tě kamenovali? Jestli to bříško máš, tak můžeš pochopit ty, co ho nemají ![]()
Začnu nejdřív u zakladatelky a budu pokračovat k vám, kteří psali do tohoto téma, abychom nemluvili z cesty, i když to asi bude zcestné
.
@aneetka.m Vím, co si tu zakladatelko chtěla říci, ale myslím si, že to nebylo úplně vhodné. Jsou tu ženy, které se snaží bezmocně o dítě několik let, ze zoufalosti hledají duchy (ano, nepřidá jim to psychice), ale oni už jsou skutečně zoufalí!! Proklínají MS a chtějí dítě, takže by si k nim mohla být tolerantnější. Ano, test s,,duchy" je vlastně pozitivní, holky tetují ještě před MS - takže hrozí riziko, že,,duch" odejde s MS nebo podobně, ale tak to je, kdo se snaží o dítě,já tyto diskuze nesleduju a nic mě nerozčiluje, takže nečti je a máš klid.
Teď k vám milé dámy, nemusíte být jako psy, i když je diskuze o hovně, nepiště nic a taky vás nemusí nic rozčilovat. Ale chápu vás, milá zakladatelka mluví o ho. ně, protože nezažila zoufalost. Některé teda názory mě zaráží a je mi z nich smutno, zakladatelka chtěla pokecat o nelovkyních, ale samozřejmě to nikdo nepochopil, tak ji tu za to zabijte, pane bože, fakt někteří lidi jsou divní
![]()
Já sem sice chlap, a než jsem četl tuhle diskuzi, vůbec jsem nevěděl, co to ty duchové jsou. Ale zároveň mě zarážíte i vy ostatní, kteří jste na zakladatelku vyjely. Snad je tohle svobodné fórum a má právě na svůj názor. Já všechny ty snažilky chápu, chápu, že hledají jiskřičku naděje, ale právě že bych to musel skenovat a dávat na net. Na druhou stranu zase nechápu, co tazatelku vedlo projet x „duchových“ vláken. Ale občas jste některé jak vosy a díky bohu, že jsem chlap..
Hlavně, že tu jedna z vás mluvila o toleranci a pokoře, ovšem mnohé z vás těmito vlastnostmi zjevně nedisponují. Samozřejmě že nemusím s něčím souhlasit, ale mohu to dát najevo slušně, bez osobních výpadů a útoků, což ovšem platí i pro zakladatelku. A těch témat o hovínku, i o mnohem větších hovínkách, je tu daleko víc a tam takhle příkré nejste. Tazatelce šlo jen o zamyšlení. Ano, sice nechápu, proč to řeší, ale chtěla říct svůj názor na něco, stejně jako desítky stovky z vás prezentujete své názory v jiných tématech a ty názory můžou být taky o hovínku, stejně jako může být o hovínku tento, můj. Ale to je jedno a nezabrání mi to, abych ho napsal.
Příspěvek upraven 09.08.15 v 17:48
@aneetka.m píše:
Hlad si co chces, tve tehotenske bricho je lovkynim duchu ukradene.Ty zajima pouze jejich budouci potomek.
@aneetka.m nějak nechápu, co tě k založení takové diskuse vede?
Závist? Nebo úpal ze sluníčka? ![]()
@Cuddy píše:
Hlad si co chces, tve tehotenske bricho je lovkynim duchu ukradene.Ty zajima pouze jejich budouci potomek.
@Ploskutáček ja nahodou videla diskuze,,duch na testu,,,je tam duch,, atd chtela sem vedet o cem sakra furt mluvi a kdyz sem projela tyhle diskuze zjistila ze holky si udelali sport z toho ze davaji kazde 4 hodiny na net tehu test kde se ostatnich ptaji zda neco vidi, prito m pokud nevidim nic zjevne tam nic neni. Chapu holky co touzi po diteti ale cim vic se tohle bude sirit tim vic budou ve stresu a dal od cile.jen to tu nikdo nechape.
@verulicek jezis tady je milion diskuzi na xxx dementnich temat a nevim proc bych mela vysvetlovat co me k tomu vede
@aneetka.m píše:
mohla bych založit diskusi - nesnáším těhotné ženské, které používají slovo TĚHU
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat