Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:
@Krasavicaa
A někdo má oboje a oboje vychovaný a někdo jen čokla a dovolí mu všechno, protože je z něj totálně nekriticky poprděnej. Já taky nenechám svý dítě ječet na naší zahradě, i když bych na to mohla podle logiky některých čoklofilů hulit, vždyť děti řvou, stejně jako psi štěkaj, že jo..
@Camael píše:
@girlie sage
No jo, ale mamka je asi inteligentní, tak se s tím pokusí něco udělat. třeba tady je majitelkou psa dětská doktorka a paní vedle ní nemohla vyjet s kočárkem na zahradu a myslíš, že jí neprosila slušně? A šlo jen o to, aby si toho čokla zavřela na hodinu domů, protože štěkal na sebemenší pohyb za plotem. a nic, nešlo to, s úsměvem jíodvětila, že ona taaak ráda běhá na zahradě, tak ji přece nebude trápit. Takže s některými je to těžký, i když se pokusíš slušně.
Jo já takovýhle situace chápu, ale do pr..čic to není problém psa ne? Ono je něco jinýho napsat nanávidím psi anebo nenávidím nezodpovědný majitele psů. Jo a co si budem povídat mamka si holky zkrotila, ale soused svoje dvě holky na dvouch nohách co si doma mlátí míčem o zem ne. On na to zvysoka híže bobek. takže je na místě napsat, že nenávidím děti? Ne! Spíš dospěláky co si neusměrňují děcka
@Camael píše:
@terinka4444
Ale dovede, bohužel dovede, taky se sem přistěhovali dvoje noví lidi a to samý. Jeden z nich zdrhá pod plotem, ochcává tu rohožky, květináče u dveří, vedle jednoho vykroužil parádní hovno, fakt, nejde je nemilovat.
@Antonie Bolavá píše:
https://www.emimino.cz/…erie-203975/
Vřele doporučuji
Slušná provokace
. Nedočetla jsem to dokonce, ale doufám, že někomu došlo, že zakladatelka je troll.
@terkasestak píše:
Cekala jsem, ze mi nekdo napise co mam delat kde si mam stezovat. Vase nazory na me me fakt nezajimaj.
Jinak co se tyce toho bydleni - ja chci bydlet v historickem centru mesta, ne nekde za Prahou, byť v dome. V RD jsme zili v Nemecku, ale to bylo trosku neco jineho
Je to jednoduché. Zkus sousedku slušně, opakuji SLUŠNĚ, požádat, zda by s tím štěkáním mohla něco udělat, že Ti její pes budí dítě. Případně, jestli by si ho mohla lépe hlídat a nepouštět ho ze dveří na volno (nebo jak se Ti jinak dostal ke kočáru). Ale slušně. Také máme psy, také jsme měly spory, ale vždy to šlo slušně. Jen jednou na mě nastoupil soused podobně, jako byl Tvůj úvodní příspěvek, nepořídil nic. Se svým přístupem docílíš od sousedky akorát toho, že na sebe budete vzájemně nadávat a nebude se vám vedle sebe dobře žít. Je třeba slušnosti a ohleduplnosti - samozřejmě obou stran.
@Antonie Bolavá píše:
https://www.emimino.cz/…erie-203975/
Vřele doporučuji
Díky, ale škoda..tema už neexistuje ![]()
@SlecnaSally píše:
Díky, ale škoda..tema už neexistuje
Před minutou tam ještě bylo ![]()
@Rolin troll co mě ale furt trollí po zprávách
Ikdyž už jsem jí přestala odpovídat… ![]()
@SlecnaSally píše:
Díky, ale škoda..tema už neexistuje
Ale jo, existuje, teď jsem ho četla, je jen uzamčené.
@Rolin píše:
Slušná provokace. Nedočetla jsem to dokonce, ale doufám, že někomu došlo, že zakladatelka je troll.
No hlavně to došlo admince, tak to zamkla. Bylo to stejný jako tady. Napsaný za účelem vyprovokovat, pobouřit, vyvolat hádku
@Krasavicaa píše:
Před minutou tam ještě bylo
No právě..nechápu. Najelo mi to a pak šlus ![]()
@terkasestak píše:
Ahojvrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
Já zas nesnáším lidi jako jsi ty. Ty jsi nechutná a máš ty nejhorší vlastnosti. Vrat se odkud jsi přišla.
@terkasestak minimalne 5 lidi ti dalo navrh co se da delat. Ale realne toho moc proste delat nejde. Psovi nikdo stekat nezakaze. Maximalne pokuta za ruseni nocniho klidu ale realne to moc nevidim. Pokud s tyka pobihani psu po venku pak s tim jde delat jeste mene. Volny pohyb psu bez voditka upravuje mistni vyhlaska, a pak jedine capnout policajta a „chytit“ pri cinu, ale pokud vim pak ti to velice neradi resi a kdyz uz tak domluvou a pripadne malou pokutou
@Krasavicaa píše:
Tobě, ale v každým příspěvku
myslíš ty psI?
Možný to je
,IY mi nejdou ![]()