Nesnáším rady typu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6040
27.4.17 21:25

@Oliverka28

:D :D jo přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26581
27.4.17 21:27

Mam tri deti a musim rict, ze je opravdu potreba psychicky tak nejak „zrelaxovat“. Nikdo nejsme perfektni, ani byt nemuzem, takze kdyz se nedari, tak se z toho nehroutit. Obcas to jde lip, obcas hur, jsou dny, kdy i ja „zkusena“ matka, mam pocit, ze se z toho bordelu, nahromadenych povinnosti a spinavyho pradla uz nikdy nevyhrabu…Pak si zase reknu, no a co, i kdyby, tak co? Mimco roste, kdyz nema hlad ci boleni, tak vypada i stastne. :mrgreen: Kdo chce moc, tak to nedostane 8) Kdo nechce byt stastny, tak stejne neni a kdo chce byt stastny, tak je, tak jsem radeji to druhe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
27.4.17 21:29

@Oliverka28 ty jo a je nejaka spravna reakce? Bez rypani, jen by me zajimalo, co by teda bylo spravne v takove situaci rict, aby to byla pravda a ne milosrdna lez, aby to vychazelo ze zkusenosti odpovidajiciho a zaroven to nebylo na ranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.4.17 21:30

@Zuzka2016 upřímně to se tu moc často nevidí tak hezký empatický příspěvek :-) Být na dně z těch prvních uplakaných týdnů a přečíst si, že počkej na zuby a nejlépe na období vzdoru, to by mě dorazilo úplně a byla bych zralá na nějaké pilulky štěstí. Navíc je to zbytečné strašení, v mém případě bylo šestinedělí zatím to nejhorší a to jsou mladýmu 4 roky a období vzdoru má opravdu chutné, ale na to už aspoň naberu sílu přes noc :-) Zdá se mi, že si tu ženy přestaly pomáhat a spíš se jenom ve virtuálním světě předhánějí. Škoda. O konstruktivní komentář tu téměř nezavadíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
@bobr123 píše:
To mas tak, internet snese vsechno. A pokud jsi tu dyl, tak uz jsi urcite zjistila, ktere uzivatelky si tu honi ego a strasne rady rypaji a pisou podobne prispevky. Ja uz jsem se poucila, zadny dotaz tady nevznaset. Radu jsem stejne dostala jen ve velmi vyjimecnych pripadech a vetsinou tu ctu stejne jenom rypani, a prave takovehle prechytrale rady jak pises. S tim nic bohuzel neudelas.

Jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
@sakota píše:
@Oliverka28 ty jo a je nejaka spravna reakce? Bez rypani, jen by me zajimalo, co by teda bylo spravne v takove situaci rict, aby to byla pravda a ne milosrdna lez, aby to vychazelo ze zkusenosti odpovidajiciho a zaroven to nebylo na ranu…

Taky mě to napadlo, co teda říct, aby to bylo „správně“… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.4.17 21:31

@Zuzka2016 My máme zlatíčko a taky nesnáším větu, že bude hůř :roll: Počkejte, až polezou zuby… Počkejte až tohle, počkejte až tamto :zed: Zcela souhlasím, proč strašit dopředu?!? Až to příjde, tak to příjde. A třeba taky ne. Mezitím přijdou i nádherné chvilky, jako třeba první žvatlání, smích děťátka, první krůčky a další nové věci :srdce: Proč tohle kruci nikdo neřekne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26581
27.4.17 21:32

Jo a mozna to zni hrozne, ale kdyz dite breci a breci pres vsechnu snahu, opravdu je docela uleva dat si spunty do usi. Aspon na nejakou dobu. Prece jen to mame hormonalne, ze nam to ten plac proste nedela dobre…a nebo do sluchatek muziku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
27.4.17 21:34
@Lenka_Hal píše:
Jo a mozna to zni hrozne, ale kdyz dite breci a breci pres vsechnu snahu, opravdu je docela uleva dat si spunty do usi. Aspon na nejakou dobu. Prece jen to mame hormonalne, ze nam to ten plac proste nedela dobre…a nebo do sluchatek muziku.

Nebo pustit vysavač - přes ten bordel ho člověk skoro neslyší a to dítko to ještě dost často uklidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.4.17 21:34

@Zuzka2016 asi proto ze to je pravda? Bude hur :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
27.4.17 21:37

Tak já se zas chtěla vracet brzo pracovat (tedy z domova) a prudily mě kecy, jak si to před porodem maluju, jak to nebudu stíhat a jak vlastně ani nebudu chtít pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.4.17 21:39

@sakota to jsem taky zvědavá, mě by tenkrát pomohlo, kdyby mi někdo řekl, vydrž, kousni se, není to napořád, za pár týdnů se situace změní a bude líp. Zní to jako příšerný klišé, ale já tehdá měla fakt zatemníno, tak jsem si nějak jela v módu asi z té spánkové deprivace, že tohle už je teď navždy můj život - příšerná doba. A nebo taky pomohlo utéct a chvíli ten pláč neslyšet. Nechat prcka tatínkovi a jít na čerstvý vzduch. I když ideální by bylo se vyspat - pokud by na to maminka slyšela a mohla to nějak zařídit, tak bych doporučila se aspoň 1 noc vyspat - i když je to téměř nerealizovatelné, doma je pláč slyšet všude a při kojení s plnýma prsama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
27.4.17 21:40

Tak nemám moc ráda větu začínající slovy: „Počkej až…“
Já ji musela doma poslouchat celý život. A vážně není žádnej med poslouchat neustále doma kecy jako: „Počkej, až budeš chodit do práce“ Potom, co člověk do té práce chodil. Naši mě tím častovali a častují furt. „Počkej, až to začne v noci ječet…“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
27.4.17 21:40

Kašli na to. Vím, že to nakrkne, ale některé matky mají pocit, že když přežily prdy svého novorozence a mají dítě o rok starší od toho tvého, mají patent na rozum. :lol:
Také jsem si takových blábolů vyslechla. A víš co? Ono to bylo jen lepší a lepší. Žádné děsivé zuby se nekonali, ani žádné tornádo s tím, jak dítě začne chodit. Jak dcera rostla, byla s ní větší a větší pohoda. :kytka:

Příspěvek upraven 27.04.17 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
27.4.17 21:41
@Petule030 píše:
@Zuzka2016 My máme zlatíčko a taky nesnáším větu, že bude hůř :roll: Počkejte, až polezou zuby… Počkejte až tohle, počkejte až tamto :zed: Zcela souhlasím, proč strašit dopředu?!? Až to příjde, tak to příjde. A třeba taky ne. Mezitím přijdou i nádherné chvilky, jako třeba první žvatlání, smích děťátka, první krůčky a další nové věci :srdce: Proč tohle kruci nikdo neřekne? :think:

Ale tak nikdo snad neni uplne hloupy, aby nevedel ze tyhle pekny chvilky prijdou.. Zadna mimino jeste nezustalo tim malym urvanym uzlickem. Vse je jen prechodny. To mas jako s tehotenstvim, nekdo si proziva peklo, ale vsichni vime ze jednou skonci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí