Nesnáším rady typu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
27.4.17 21:44
@tessa2323 píše:
Ale tak nikdo snad neni uplne hloupy, aby nevedel ze tyhle pekny chvilky prijdou.. Zadna mimino jeste nezustalo tim malym urvanym uzlickem. Vse je jen prechodny. To mas jako s tehotenstvim, nekdo si proziva peklo, ale vsichni vime ze jednou skonci..

To ano, ale stejně tak ženy ví, že přijdou i horší chvilky. Tak proč mluvit jen o těch horších? :nevim: Nemluvě o rozbouřených hormonech nevyspalé a vystresované maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
27.4.17 21:44

@Priscilla to ani nemusí být pravidlo - u mě zatím šestinedělí nic nepředčilo - zuby, první krůčky, batole bez mozku, období vzdoru. Dál jsem se teda ještě nedostala. Můj skromný odhad je, že to možná překoná puberta, ale tak třeba nééééé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
27.4.17 21:47

Nějaká univerzální rada asi neexistuje! Ale jako proč hnedka psát nebo osobně s povýšeností a rýpavostí říkat že bude hůř?! Co když prostě nebude? Mamince třeba není špatné poradit aby zkusila miminko kojit za chůze… a nebo třeba poradit něco co fungovalo vám! A ne takový věty, který akorát dokážou na.rat a zkazit chuť zkoušet cokoliv dalšího!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
27.4.17 21:48

@sakota

ale je :) nejvíc je dotaz „a můžu si ho na hodinku půjčit ven?“
já díky moc hodné sousedce, co venčila min. jednou denně tohle všechno přestála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
27.4.17 21:53
:lol: :mavam:

A úplně nejhorší to bude, až vám děti vyrostou a zestárnou, protože jak známo „děti stárnou“. Malé děti, malé starosti, velké děti, velké starosti. Hlavně, co to potřebuje, jsou vaše pevné nervy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
27.4.17 21:55
@Modesta píše:
@sakotaale je :) nejvíc je dotaz „a můžu si ho na hodinku půjčit ven?“
já díky moc hodné sousedce, co venčila min. jednou denně tohle všechno přestála :)

By ses divila, u kolika s tímhle dotazem narazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
27.4.17 21:59

@j.a.n.i1

fakt? No tak to jsem blázen… představa hodinového šlofíka, když jsem celou noc nespala, byla lákavější, než cokoli jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
27.4.17 22:02

@Modesta TO znamená, že jsi normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
27.4.17 22:03

@Doe_Jane nevím co ti na to napsat?! :think: asi ti napíšu jenom, ACH JO!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
27.4.17 22:08

Ještě bych něco podobného vyvěsila na oddělení šestinědělí. Některý sestry by měly snad jen stlát postele. :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040

@j.a.n.i1

jako chápu, že někdo nevybíravě setře maminu v nouzi, většinou to jsou lidé, kteří tyhle problémy nezažili, ale aby frustrovaná, nevyspalá a zoufalá matka odmítla pomoc, to mi prostě hlava nebere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616

Jinak děvčata, my už to máme za sebou… já jen že včera a dnes jsem na tuto zakletou větu narazila po šestý (podotýkám, že nejen tady)… a úplně jsem si vzpomněla, jak mě tato věta deprimovala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
27.4.17 22:17
@Oliverka28 píše:
Já jsem zase alergicka na větu, on z toho vyroste…Syn nám skoro čtyři měsíce v noci nespi! Musíte vydržet, on z toho vyroste :zed: :zed:

Mně tohle zase vždycky pomáhalo, vědět, že u malých dětí je všechno přechodné. Když člověk ví, že má trápení konec a ten konec není daleko, zpravidla to líp zvládá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31969
27.4.17 22:23
@j.a.n.i1 píše:
By ses divila, u kolika s tímhle dotazem narazíš…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31969
27.4.17 22:25
@Modesta píše:
@j.a.n.i1jako chápu, že někdo nevybíravě setře maminu v nouzi, většinou to jsou lidé, kteří tyhle problémy nezažili, ale aby frustrovaná, nevyspalá a zoufalá matka odmítla pomoc, to mi prostě hlava nebere :)

Protože to pak bere tak, že není dost dobrá máma, že se jí o dítě bude starat někdo jiný a vůbec ona nemá právo na něco takového ani pomyslet. To máš těžké… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí