Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@tessa2323 píše:
Ale tak nikdo snad neni uplne hloupy, aby nevedel ze tyhle pekny chvilky prijdou.. Zadna mimino jeste nezustalo tim malym urvanym uzlickem. Vse je jen prechodny. To mas jako s tehotenstvim, nekdo si proziva peklo, ale vsichni vime ze jednou skonci..
To ano, ale stejně tak ženy ví, že přijdou i horší chvilky. Tak proč mluvit jen o těch horších?
Nemluvě o rozbouřených hormonech nevyspalé a vystresované maminky.
@Priscilla to ani nemusí být pravidlo - u mě zatím šestinedělí nic nepředčilo - zuby, první krůčky, batole bez mozku, období vzdoru. Dál jsem se teda ještě nedostala. Můj skromný odhad je, že to možná překoná puberta, ale tak třeba nééééé ![]()
Nějaká univerzální rada asi neexistuje! Ale jako proč hnedka psát nebo osobně s povýšeností a rýpavostí říkat že bude hůř?! Co když prostě nebude? Mamince třeba není špatné poradit aby zkusila miminko kojit za chůze… a nebo třeba poradit něco co fungovalo vám! A ne takový věty, který akorát dokážou na.rat a zkazit chuť zkoušet cokoliv dalšího!!!
ale je
nejvíc je dotaz „a můžu si ho na hodinku půjčit ven?“
já díky moc hodné sousedce, co venčila min. jednou denně tohle všechno přestála ![]()
A úplně nejhorší to bude, až vám děti vyrostou a zestárnou, protože jak známo „děti stárnou“. Malé děti, malé starosti, velké děti, velké starosti. Hlavně, co to potřebuje, jsou vaše pevné nervy. ![]()
@Modesta píše:
@sakotaale jenejvíc je dotaz „a můžu si ho na hodinku půjčit ven?“
já díky moc hodné sousedce, co venčila min. jednou denně tohle všechno přestála
By ses divila, u kolika s tímhle dotazem narazíš…
fakt? No tak to jsem blázen… představa hodinového šlofíka, když jsem celou noc nespala, byla lákavější, než cokoli jiného ![]()
@Doe_Jane nevím co ti na to napsat?!
asi ti napíšu jenom, ACH JO!!! ![]()
Ještě bych něco podobného vyvěsila na oddělení šestinědělí. Některý sestry by měly snad jen stlát postele.
![]()
jako chápu, že někdo nevybíravě setře maminu v nouzi, většinou to jsou lidé, kteří tyhle problémy nezažili, ale aby frustrovaná, nevyspalá a zoufalá matka odmítla pomoc, to mi prostě hlava nebere ![]()
Jinak děvčata, my už to máme za sebou… já jen že včera a dnes jsem na tuto zakletou větu narazila po šestý (podotýkám, že nejen tady)… a úplně jsem si vzpomněla, jak mě tato věta deprimovala… ![]()
@Oliverka28 píše:
Já jsem zase alergicka na větu, on z toho vyroste…Syn nám skoro čtyři měsíce v noci nespi! Musíte vydržet, on z toho vyroste![]()
Mně tohle zase vždycky pomáhalo, vědět, že u malých dětí je všechno přechodné. Když člověk ví, že má trápení konec a ten konec není daleko, zpravidla to líp zvládá ![]()
@j.a.n.i1 píše:
By ses divila, u kolika s tímhle dotazem narazíš…
@Modesta píše:
@j.a.n.i1jako chápu, že někdo nevybíravě setře maminu v nouzi, většinou to jsou lidé, kteří tyhle problémy nezažili, ale aby frustrovaná, nevyspalá a zoufalá matka odmítla pomoc, to mi prostě hlava nebere
Protože to pak bere tak, že není dost dobrá máma, že se jí o dítě bude starat někdo jiný a vůbec ona nemá právo na něco takového ani pomyslet. To máš těžké… ![]()