Nesnáším své dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
2.5.20 15:08

Zakladatelko, jako bys popisovala meho syna, jen s tim rozdilem, ze ja si na druhe s timto prvnim deckem netroufla. Tech hodin, co prorval zavreny na chodbe, ja byla fakt dusledna a neuhla ani o krok. Rves? Rvi si, ale zavri se na chodbu, az dostanes rozum, prijd…2, 3 hodiny vzdoru. Zkousel na me nekolikrat duseni, modral, zvraceni, ja ho ochladila, foukala do obliceje, utrela zvratky…nekolikrat se mi pozvraceny urval do spanku na zemi :zed: byl to minimalne rok trapeni. Ale STALO TO ZA TO! Tys to bohuzel nedotahla do konce - spis si ani vychovavat nestihla zacit, mas dalsi dite a uz zadne sily navic. Radeji mu ustoupis, nez abys ho dusledne vedla. Je to na krev, ano, kluk bude rvat, vzdorovat o to vic, ale ty, pokud chces neco zmenit, ho ted musis vychovne sokovat, tj. chtit po nem neco uplne noveho, aby se uklidnil a dotahnout to do konce. Jinak dle popisu te ma totalne na haku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
2.5.20 15:11

@klenice Teď tě tu začnou obviňovat z týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
2.5.20 15:16

@Sany80s :lol:…at, mam skoro 8mi leteho vychovaneho, slusneho syna, ktereho miluju a ktery ma jasne nastavene hranice. Umi zvladat emoce, sve domaci prace dela sam, bez vzdoru a poctive. Je to stastny a spokojeny chlapec. Nemyslim, ze jsem nekde udelala chybu. :palec: Naopak, nenechala jsem ho prerust mi pres hlavu a skakat na lustru…bohuzel na ukor toho, ze jsme si s muzem netroufli na dalsi dite. Edit: preklep

Příspěvek upraven 02.05.20 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
2.5.20 15:32

@klenice Super, udělala bych to stejně.
Zakladatelce bych doporučila být více flegmatická a tím řevem se nestresovat. Jako ráno rychle vyskočit aby měl hned po probuzení snídani? Žádné dítě neumřelo hlady, když se nají půl hodiny po probuzení. Ať té půl hodiny klidně řve. Ale je to na tobě. Přikláním se k názoru, že mu moc ustupuješ, ale věřím, že je syn hodně náročný.
Zkus se naučit ten řev ignorovat. On pochopí, že si prostě některé věci nevyřve a časem ho to přestane bavit. Čí víc mu budeš ustupovat, tím víc si na sebe pleteš bič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
2.5.20 16:15

@klenice myslim, ze by stalo se ozvat za 20 let, jestli s tebou bude mit tve dite duverivy krasny vztah, nebo si ho pouze zlomila. Ted se to nepozna, az v dospelosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
2.5.20 16:21

@e008 neumim rict, muzes mit pravdu a nemusis… :think: kazdopadne ted je to bezva kluk, ktery nas miluje a my jeho. A pochopila jsem tvuj komentar…,,ted te tu zacnou obvinovat z tyrani" - to TY SAMA me obvinujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 16:25

@e008 a copak bys radila ty? Klusovu výchovu nechat si skákat na hlavu a poroucet? Všechno 10000× vysvětlovat? Některý děti to potřebujou vysvětlit ruco. Bohužel. Mě máma taky kolikrát vzala vareckou, a ziju, máme super vztah.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.20 16:26
@klenice píše:
@Sany80s :lol:…at, mam skoro 8mi leteho vychovaneho, slusneho syna, ktereho miluju a ktery ma jasne nastavene hranice. Umi zvladat emoce, sve domaci prace dela sam, bez vzdoru a poctive. Je to stastny a spokojeny chlapec. Nemyslim, ze jsem nekde udelala chybu. :palec: Naopak, nenechala jsem ho prerust mi pres hlavu a skakat na lustru…bohuzel na ukor toho, ze jsme si s muzem netroufli na dalsi dite. Edit: preklepPříspěvek upraven 02.05.20 v 15:37

Naprosto souhlasím stvou výchovou, jestli dcera bude spratek, budu to dělat stejně…

• Citovat
  • Upravit
4398
2.5.20 16:51
@klenice píše:
@e008 neumim rict, muzes mit pravdu a nemusis… :think: kazdopadne ted je to bezva kluk, ktery nas miluje a my jeho. A pochopila jsem tvuj komentar…,,ted te tu zacnou obvinovat z tyrani" - to TY SAMA me obvinujes.

Já nikoho neobvinuju. Me samotnou to zajima. Dnesni doba se meni, vztah s rodici je urcite jiny nez pred 30 lety. Mladi navstevuji sve rodice min a min. Neco za tim bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
2.5.20 16:53
@Anonymní píše:
@e008 a copak bys radila ty? Klusovu výchovu nechat si skákat na hlavu a poroucet? Všechno 10000× vysvětlovat? Některý děti to potřebujou vysvětlit ruco. Bohužel. Mě máma taky kolikrát vzala vareckou, a ziju, máme super vztah.

Nemam zadnou metodu, mam svuj rozum, neptrebuju nikde vyhledavat rady. Snazim se vyvarovat chyb, ktere citim, ze se staly. Tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.5.20 17:00
@divine woman píše:
@Koblizkova1980 A co bys dělala, kdyby dítě mělo takový hysterák, až by se dusilo? Když mu neliješ vodu na hlavu, tak ten pocit nemá.

Můj mladý takový hysterak měl, neboj, znám to. Obejmula jsem ho, ono to samo vždy přešlo, ty děcka se nadechnout. Stačí nehystercit!
Hele, co si budem vykládat. Zmítajíci se děcko v afektu ti nebude stát ve vaně klidně jako svíčka a prostě se začne studené vodě bránit.. a matka sprchuje a sprchuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
2.5.20 17:21
@Cuddy píše:
no jo, to si ale na problemy zadelavas sama. Dite ted vi, ze kdyz bude rvat, tak dostane, co chce. A pokud to nezabira, tak asi rve malo a musi přidat. Ja bych ho nebila, nesprchovala a podobne zoufale veci. Ale jednou vysvetlit, pokud rve dal, tak zavrit do pokoje, tam at rve. Ale ty chces mit klid, ty mas svoji praci hotovou a on vam atmosferu kazit nebude. Na spatnou naladu ma narok, ale sam.
:mrgreen: :potlesk: :lol: :potlesk: :mrgreen: Správně, máš chuť řvát? Tak řvi. Ale sám :mrgreen: Ono je to divadlo bez obecenstva brzy přestane bavit :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
2.5.20 17:25
@e008 píše:
@klenice myslim, ze by stalo se ozvat za 20 let, jestli s tebou bude mit tve dite duverivy krasny vztah, nebo si ho pouze zlomila. Ted se to nepozna, az v dospelosti.

Ty už děti máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
2.5.20 17:48
@Berry77 píše:
Chudáci děti, vypsychlá hysterická matka, která vůbec netuší, co to je výchova, navíc rozdíly mezi dětmi bijí do očí, je jen otázka času, kdy se začne projevovat i holčička a to teprve začne mazec.
Nevím, jestli jsi tak mladá, nebo něco jiného, ale výchova je pro tebe evidentně španělská vesnice.

máš můj obdiv, že po dvou letech řevu jsi schopná zachovat si zdravý rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.5.20 17:52

@Koblizkova1980 Já nevím. Své děti jsem nesprchovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie