Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nechte si udelat mobilizaci kostrce pres konecnik, neco si o tom prectete, resi to mnohe problemy a urcite i ten vas ![]()
Mám možná něco podobného…. Trochu jsem zjistovala a narazila na popis, ze by to měly byt projevy křečí ve svalech panevniho dna. Ten typ bolesti i jeho délka by tomu odpovídali a taky jsem vypozorovala, ze k tomu mám tendence více po fyzicke námaze.
@Lucie1983 píše:
Nechte si udelat mobilizaci kostrce pres konecnik, neco si o tom prectete, resi to mnohe problemy a urcite i ten vas
že to určitě vyřeší problém zakladatelky, za to bych ruku do ohně nedala, ale zkusit to je možno
mohlo by to pomoct, nebo to může taky nijak nepomoct ![]()
zakladatelko, může jít i o tohle…
Kdysi se mi to také občas stalo.
A před dvěma lety něco podobného jen s močovou trubicí asi 3× v kratší době po sobě, jako bych v ní měla křeč. Trvalo to asi půl hodiny.
Dobrý den všem. Nevím, jestli se tady najde někdo, kdo mi poradil, ale za zkoušku nic nedám
nevím, kde bych začla.
), nemohu se hnout a mám problém udržet plyny tam kde jsou, což je problém před lidmi
No a pak je to pryč. Opravdu se to vyskytne jednou za čas do těch 5 sek. a pak je dloouho klid, takže nevím, co bych řekla u doktora. Jen dneska se mně to stalo 2×, ale pak je třeba půl roku klid. Včera jsem to dostala, tak mě napadlo, že bych se tu mohla optat na zkušenosti. 

Již pár let mne trápí ostrá až nesnesitelná bolest v konečníku, která se mi objeví pouze jednou za čas a to třeba na 2-5 sek. a pak je pryč. Všimla jsem si, že se mi to většinou váže na ms a to na bolestivé zavedení tamponu, kdy mne píchne v podbřišku (né každé zavedení je ale bolestivé). Poté se mi třeba do hodiny (někdy dýl, někdy míň) ozve právě ta bolest. Občas i mimo ms.
Nemohu to nijak ovlivnit, přijde to z ničeho nic a nutí mě to se celá natáhnout ať už ležím nebo stojím (to mě nutí jít na špičky), jako bych měla křeč (pomalu jak při tetanu, jen se nezkroutím
Výrazně silnou nebo bolestivou ms jinak nemám, takový klasický tlak v podbřišku a kříži, sex je také nebolestivý. Vnější hemeroidy nemám, ani trhliny nebo tak. Po porodu nejsem, těhotná jsem nebyla, je mi 24 let. Vůbec nevím, kde bych mohla hledat příčinu, nebo jestli to není nějaká přenesená bolest odjinud, jelikož mě nic jiného netrápí.
Snad vám nebude vadit anonym, je to pro mne choulostivé téma a pokud by to někoho pohoršovalo, omlouvám se.