Nesnesitelná bolest zubů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
292
12.8.15 04:37

Nesnesitelná bolest zubů :-(

Ahooj prosim moc o radu. Jsem z toho naprosto zoufalá. Už treti den me nesnesitelne boli zub. Tak moc ze treti noc nespim :,(..k zubari nejdu ani za milion mam z nich stracch a asi by mi moc nepomohl. Jsem ve 38 tt. Po dvou dnech pretrvavajici bolesti mi to uz nedalo a i kdyz se to nesmi koupila jsem ibalgin 400.Vzala jsem si jeden. Pomohlo na chvilicku..V noci sedim cumim do zdi s ledem u huby a brecim bolesti..Mam tam kaz tak asi je to z toho nejaky zanet..Prejde to samovolne? Za jak dlouho?..co jste na to zkouseli? Prosim moc moc :'(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lutonka
12.8.15 04:43

Haha, ty jsi dobra :lol: Jedine ti poradim vem si na to brusli jako Robinson :lol: Ne vazne, proc by ti jako zubar nepomohl? Mazej tam-pokud mas takovej strach, nech si to umrtvit.Po porodu na to budes mit jeste mene casu a budes mit spoustu jinych starosti, ktere se tezko resi, kdyz pul noci rves bolesti, tohle samo proste neprejde. A na bolest muzes beztrestne Paralen (ne dlouhodobe samozrejme).

• Citovat
  • Upravit
21462
12.8.15 05:25

Nic jineho nez zubar ti nepomuze. Tohle samo neprejde. Utikej tam hned! Pokud tam mas i zanet, tak muzes ohrozit i miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.8.15 05:26

Taky jsem si myslelam že to po dvou dnech přejde, nakonec jsem strávila dvě noci na pohotovosti se zánětem už pod zubem… Takže raději bych tam zašla.. :-)
Po umrtvení to aspon nebolí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
12.8.15 06:21

:roll: blbé mládě, promiň ale je to tak…2 dny tě bolí zub, že nespíš (a že vím co to je) a k zubaři nejdeš, bo by ti vlastně ani nepomohl :roll: šup ať už jsi tam, nebo se to rozjede do zánětu a místo porodu budeš řešit horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
12.8.15 06:32

Mazej k zubaři nebo na pohotovost!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15018
12.8.15 06:51

@Raduska95 Nepřejde to… mazej k zubaři, ošetři tě i ve 38tt. Snad nechceš rodit s bolavým zubem a po porodu budeš mít dost práce s mimi, tak ať jsi v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
12.8.15 06:57

Tak pokud mas zanet zubniho kanalku, tak hodne stesti, pokud nenavstivis zubare :mrgreen: promin, nechci byt skodoliba, ale nechapu ceho se bojis, myslis, ze tva bolest bude vetsi?…ona vlastne bude, kdyz tam nepujdes a muze ti natect i oblicej a hlavne to opravdu neprejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.8.15 07:09

Bolest zubů je jedna z nejhorších.
Rozumím lidem, kteří mají strach ze zubaře, ale nerozumím lidem, kteří trpí bolestí, protože mají strach ze zubaře. I ta nejdelší hodina v životě trvá jen 60 vteřin
V době kdy můžeš začít rodit každou chvilku, je to vyloženě hazard. Pokud je tam zánět, tak může nadělat paseku nejen v zubu a nejen bolestí, ale ani kaz /díra v zubu/ sama od sebe nepřestane bolet, musí se léčit.
A co ty dvě povinné prohlídky /pokud ještě platí/ v těhotenství u zubního? Ty jsi podstoupila normálně? Tam bylo vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.8.15 07:27

Mě upadl kus plomby, vytlacil ho kaz. Kašlala jsem na to, dlouho. Došla jsem až v těhotenství na prohlídku, zubař mi řekl, že to budeme řešit po porodu, ať se ozvu, až budu ok, zub už občas bolel. Pár dnů po porodu a kojení mě ten zub začínal bolet neustále. Jednou jsem si tu „díru“ do zubu čistila a najednou mnou projela řezavá bolest, černo před očima, málem jsem omdlela. Měla jsem totiž obnažený nerv a dotkla se ho. Zubař mi nacpal do zubu cosi na umrtvení (to nebolí), pak čištění kanálků (celkem pohoda), výplň. A to celé dokola cca rok, protože to pořád i zaplombované v klidu bolelo. Udělal se mi tam totiž zánět. S bolavým zubem ihned k zubaři, samo to neodezní a čím déle to trvá, tím horší a delší je léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
12.8.15 07:36
@Halamka píše:
Bolest zubů je jedna z nejhorších.
Rozumím lidem, kteří mají strach ze zubaře, ale nerozumím lidem, kteří trpí bolestí, protože mají strach ze zubaře. I ta nejdelší hodina v životě trvá jen 60 vteřin
V době kdy můžeš začít rodit každou chvilku, je to vyloženě hazard. Pokud je tam zánět, tak může nadělat paseku nejen v zubu a nejen bolestí, ale ani kaz /díra v zubu/ sama od sebe nepřestane bolet, musí se léčit.
A co ty dvě povinné prohlídky /pokud ještě platí/ v těhotenství u zubního? Ty jsi podstoupila normálně? Tam bylo vše v pořádku?

Souhlas, infekční ložisko v těle v těhotenství je hazard, jen drobná poznámka povinné není nic a to ani v těhotenství (krom nějaké soudně nařízené léčby, léčby TBC a podobný výjimek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
12.8.15 07:50

Pokud mas moznost, tak si sezen cisty hrebickovy olej a potri okoli zubu. To zabira 100%. Pozor nesahnout si prstem treba do oka, je to dryjak. A zubare vyhledej okamzite, tohle je jen rada nez si domluvis navstevu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2479
12.8.15 07:57

Tak nechoď k zubaři, když tě to bolí, to časem přejde :zed: :zed: :zed: tohle nechápu :) :D :lol: :mrgreen:
Jediná rada už zazněla, vezmi brusli :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.8.15 08:28

Celá pokérovaná a bojí se zubaře :lol: Co by na tom asi tak mělo přejít? Jako že by ten kaz odešel? Asi ne, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2915
12.8.15 09:15

Také bych doporučila toho zubaře, jo ono to možná bude nepřijemný nějaká ta kontrolka u něj ale lepší přežít jeden den, než se trápit několik dalších, pak už bude klid a nemyslet pořád na zub, ale na věci které jsou potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí