Nesnesitelná bolest zubů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2918
12.8.15 09:17

Přesně toto znám, ale nevydržela jsem dýl jak jednu noc, protože žádný prášky nezabíraly. Zubaře se nebojím :) Byl to váček pod kořeny, tam se udělá zánět. Podle mě je nebebezpečné tam ten zánět nechat.

Pokud je to opravdu nesnesitelná boles a pocit povystouplého zubu. Bolí to když si na zub zatlačíte a trošku ulevuje mít v puse studenou vodu, je to ono a zubař musí zub otevřít. To vám okamžitě uleví. Pak se vyčistí kanálky a zaléčí se zánět. Při dalších návštěvách vám to pak vyplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21963
12.8.15 10:37

Ještě jsem neviděla kaz, který by z pusy odešel.

Zkoušej si, co chceš… teď máš ještě šanci něco zachránit… když tam ten zánět necháš skutečně rozjet, můžeš přijít ne o jeden zub, ale třeba o všechny na té postižené straně, s tím není sranda. Tvoje volba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.8.15 10:52

Zrovna jsem dnes byla v poradne na gynde a ptala se tam jestli jako tehotna muzu k zubari.Ta mi rekla ze ldyz jsem na rizikovym tak ne. Zr se do me nikdo nesmi stourat a ze mam vydrzet do porodu.. : :?..Ted jsem prisla domu. Koukam do zrcadla mam tam bouli je to videt..a troufam si rict ze to boli mene..ale to proto ze jsem si vzala paralen..tak doufam ze to nebude jen na chvilku. Na tenhle zub trpim minimalne dvakrat do roka. A k zubari sem sla vzdy kdyz uz jsem na to nemela.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.8.15 10:52

@janiczka82 studenou vodu nemuzu xD mam zuby citlive..ale leduju leduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.8.15 10:55

@merde prave sem pritele proto poslala xD jak koreni hrebicku tak olejicek :) dekuji ti dobra vilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.8.15 10:58

@RadkaCh a co jako ze jsem pokerovana? :D to s tim nema zadnou souvislost. Kerky a zubar je zcela neco jineho. Stejne jako kdyz omdlivam u naberu krve. Tak tetovani je uplne ale uplne neco jineho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.8.15 11:02

Když mě bolel zub tak, že bych nejradši mlátila hlavou o zeď, tak už byl mrtvý - bylo nutné vyčistit kanálky. K zubaři určitě maž, nikdo jiný ti nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.8.15 11:10
@Raduska95 píše:
@RadkaCh a co jako ze jsem pokerovana? :D to s tim nema zadnou souvislost. Kerky a zubar je zcela neco jineho. Stejne jako kdyz omdlivam u naberu krve. Tak tetovani je uplne ale uplne neco jineho ;)

Ale nic, jen je potetovanej strašpytlík dost vtipnej :lol: A tak je to tvoje bolest. Až se ti k tomu přidají ještě bolesti porodní, tak to bude asi mňamka :think: A kdybys náhodou šla na císaře, tak nevěř tomu, že to nebolí :lol: Bolí to jako kr.va ještě měsíc po tom :lol:

• Citovat
  • Upravit
292
12.8.15 11:18

@Raduš.ka44 na gyndr mi rekla ze k zubari nemam chodit
jsem na rizikovym a nema se mi v tom nipat..stejne jako se nesmi v tehu tetovat a barvit vlasy. @RadkaCh snad to do terminu prejde xD pocituju mensi bolest..ale tak doufam ze to nebude tim praskem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.8.15 11:42
@RadkaCh píše:
Ale nic, jen je potetovanej strašpytlík dost vtipnej :lol: A tak je to tvoje bolest. Až se ti k tomu přidají ještě bolesti porodní, tak to bude asi mňamka :think: A kdybys náhodou šla na císaře, tak nevěř tomu, že to nebolí :lol: Bolí to jako kr.va ještě měsíc po tom :lol:

Jo no.. Pockej na porodni bolesti, to na bolest zubu zapomenes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
12.8.15 11:47

Nechapu lidi, kteri si nechaji dobrovolne vyhnit zub v puse a jeste teda cekaji az bolest prestane… Neprestane.. Jeste k tomu to horko, na ten zanet co tam mas, fakt lahudka..
Ja se zubare nebojim, kdyz mi vrta kaz, tam opichat si to nenechavam, jednak kaz je jeste malinkej a druhak ta injekce boli kolikrat vic nez vrtacka…
Opravdu ti nic jineho nez zubar nepomuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.8.15 11:59

@_BBQ_s tak pro ty mene chapave to napisu potreti. Dnes jsem byla v poradne pred porodem a jsem na rizikovem. Ptala jsem se na zubare a dr mo rekla ze mam pockat po porodu. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
12.8.15 12:01

To je hloupost, že bys nemohla k zubaři, rizikové nerizikové! Navíc už to máš za pár a i kdyby ti to nějakým záhadným způsobem rozjelo porod, tak už jsi v termínu, o co jde?? Mazej tam a nevymýšlej si tu alibistické výmluvy.

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
12.8.15 12:03

Po porodu na to nebudeš mít myšlenky už vůbec. A raději nedomýšlet, kdyby se ti to rozjelo moc, musela bys pod narkózu nebo ATB, do toho kojení a péče o novorozence..?

• Citovat
  • Upravit
21963
12.8.15 12:04

@Raduska95, ano, to je přesně o tom, že mezi lékaři (stejně jako ve všech profesích) jsou lepší a horší… Paní doktorka na gynekologii vidí zjevně pouze svůj obor a nic navíc.

Zubař, kterému řekneš, že jsi na rizikovém těhotenství, Ti udělá ošetření nezbytně nutné k tomu, aby se Ti zánět dále nerozjel… nebude podnikat žádné nápravy, korunky, apod. Ale vyčistí ložisko a odstraní nebezpečí jeho šíření.

Zánět, který se rozjede v ústech (a že se tam může rozjet velmi rychle do obrovských rozměrů), znamená problém pro celý organismus. Tj. i z hlediska těhotenství, dokonce rizikového. Nezapomeň, že pro Tvoje tělo jsi přednější Ty sama - ne dítě, které v něm roste (a navíc nějakým způsobem problémově, jen tak bezdůvodně na RT asi nejsi). O co více sil a „prostředků“ bude nuceno nasměrovat do boje s akutním a šířícím se zánětem, o to méně jich zbude pro Tvé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí