Nesouměrná, malá prsa - plastická operace?

267
30.6.13 14:41

Nesouměrná, malá prsa.. Plastická Operace?

Ahoj holky,
je to pro mě velmi choulostivé téma… a nerada o tom píši, ale už jsem zoufalá… Mám nesouměrná a ještě k tomu malá špičatá prsa, a tím nesouměrná myslím opravdu nesouměrná!! co víc si tedy přát, co bych tak dala za normální.. třeba i malá prsa… Proto bych se vás chtěla zeptat jestli máte nějaká podobnou zkušenost, nebo jestli máte zkušenost z plastickou operací? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.6.13 14:48

@skrudzz Ten anonym ti trochu nevyšel :think: :lol: Já mám nesouměrná prsa už od puberty :( Jedno prostě začalo růst dřív než druhé a nějak se to nesrovnalo. Nebyla to, ale taková hrůza…zato teď po dětech…škoda mluvit. To větší i během obou těhotenství a kojení rostlo víc a už mi to tak zůstalo. Bohužel. A to mám ještě tu smůlu, že mám prsa dost velká a rozdíl je dost vidět…nad plastikou jsem zatím nijak vážně neuvažovala. Zatím to řeším vhodně zvoleným spodním prádlem popř. vrchním dílem plavek. Ale upřímně občas mě to taky trápí. Nemůžu jít nikdy v ničem bez podprsenky, protože to až bije do očí…rozdíl bych řekla je skoro celá velikost :( Levé vel D. a pravé vel E. :(

• Citovat
  • Upravit
267
30.6.13 14:50

Já mám to velký prsa tak dvakrát větší než to malé, dřív sem to nijak neřešila, a myslela jsem si že se to po porodu třeba srovná, ale ono se to ještě zhoršilo :(.. ještě se mi na nich udělali strie… a tak si nadávám proč já zrovna musím mít taková prsa. mě by taky v životě plastická operace nenapadla.. ale už jsem s toho vážně zoufalá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.13 14:59

@skrudzz úplně ti rozumím. No já ač svoje děti nadevše miluji tak tělo mi zhuntovala těhotenství s nimi a porody neskutečně…i přes mazání mám také strie a to nejen na prsou, ale i na břiše a na nohách…čemůž moc nerozumím, protože jsem zas tolik nepřibrala jen jsem ke konci dost zadržovala vodu a nikdy jsem nebyla nějakých větších rozměrů, tak jsem myslela, že se mi to vyhne…bohužel…ale co mě osobně trápí teď nejvíc je převyslá kůže na břiše po druhém císaři. I když jsem hodně shodila a cvičím co to jde, je tam pořád a nejde schovat :( I v plavkách tam mám takovou tu děsnou bouli co má moje babi. Takže já teď zvažuji abnomioplastiku…ale nejdřív na ní musím našetřit…no a prsa asi pak taky budu muset řešit…už jen proto, že jsem zjistila, že já si podprsenky a plavky musím nechávat šít na míru, protože jinak mi nic nesedí jak má. A to pravé je o dost větší a těžké a nevím jestli to může být tím, ale dost mě bolí podpaží :( No, ale aspoň u mě je to všechno bohužel otázka peněz. Sice nejsem příznivce plastik, ale tyhle věci mě moc trápí a nemám se od té doby ráda. V ničem se necítím. :(

• Citovat
  • Upravit
8935
30.6.13 15:37

Plastice bych se nebránila-pokud ten rozdíl je vidět, tak není důvod brát operaci jako něco, kam chodí jen VIP klientky.
Byla jsem na zmenšení prsou a všem kdo uvažují o jakékoli plastické operaci, tak vřele doporučuji. Jen to nesmí být z rozmaru, nebo propadnout plastikám a nechávat si vylepšovat kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bezprihl.
30.6.13 15:58

Mela jsem hodne nesoumerna prsa, nejen jedno vetsi a druhe mensi, ale i jednu bradavku vice ke stredu… Mam po plastice a jsem spokojena. Porad tedy nejsou UPLNE stejna, ale je to o 100% lepsi nez to bylo. Ale me pred operaci bylo receno dopredu, ze stejna nikdy nebudou, pocitala jsem s tim, proste to lepe nejde.
Mam implantaty, v kazdem prsu jinou velikost k dorovnani a jednu bradavku presitou.
Loni v lete, cena cca 60 tisic.
Pohoda, zadna hruza to nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Bezprihl.
30.6.13 16:01

PS: velikostne uz jsou stejny, takze hura, mam sedici podprdu a muzu i do plavek! Predtim podprsenka hruza!

• Citovat
  • Upravit
10162
30.6.13 18:26

Nešlo by to udělat na pojišťovnu? Že tě třeba bolí záda, a a přitom zmenšení by ti je rovnou upravili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.6.13 19:24

Já mám taky plne břicho strií… a nejen břicho, ale i stehna… takže nejsem jedna s těch šťastných, co se striím vyhnuly, ale dcera mi za to stojí :) celá rodina mě od plastiky odrazuje, že je to blbost.. já proti plastickým operacím tedy také dřív byla, ale tohle je hrůza, a šíleně se za to stydím, víc než za to zjizvené břicho.. budu muset ještě našetřit, a jdu do toho :-) alespoˇf jednou bych chtěla ukázat výstřih bez studu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.6.13 19:34

@xsaleen Přes pojišťovnu je to složitější, hodně se šetří s penězi. Zmenšení se povoluje v případě obřích prsou, kde se ubere minimálně 1 kg tkáně. Což už je opavdu obrovská redukce, prsa musí být gigantický, ne jen veliký. Váha ženy musí být maximálně v nadváze, u obezity se neschválí. A za další musí být prokazatelná přímá souvislost velikosti prsou s páteří-tzn. degenerativní změny na páteři potvrzené rtg či CT-v hrudní oblasti. K tomu dlouhodobé neúspěšné léčení na neurologii či ortopedii. A to nejde nahrát, nebo jen říct, že mě bolí záda.
Prostě prsa musí způsobovat obrovské potíže-aby se pojišťovně vyplatilo investovat do zmenšení a ne léčit páteř-tady to není jen že má někdo obrovský prsa, který jsou těžký, nepohodlný, překáží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.13 20:36

Já mám prsa malá, hodně malá. Taky mě to trápí. Manžel mi tvrdí, že mu to nevadí, ale na léto se vůbec netěším.
Když mám dobrou podprdu /kupuji jen drahé wondebra gel/air/ tak mám prsa hezké.

Přemýšlela jsem nad krémy, pilulkami, ale prý je vše na nic.

M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.13 11:30

Úplně ti rozumím a přidávám se k ostatním. Plastika dávno není jen pro VIPky! Podle mě ti to pomůže hrozně i psychicky a budeš mít o trápení míň a to je snad dobrý důvod do toho jít. Nejsem žádnej zastánce plastických barbín, ale vím jaký to je stydět se jenom si obléknout plavky. Já se trápila kvůli plochýmu hrudníku, dost mně to sžíralo. Když jsem začala vydělávat, tak jsem se rozhodla, že si nechám udělat prsa, všechno proběhlo dobře a mě se strašně ulevilo.. Na doporučení kamarádky doktorky jsem si nechala dát kvalitní implantáty s FDA cetifikátem a díky bohu jsem se vyhnula těm levným a vadným pipům. Pokud se s tím takto dlouho trápíš, tak bych být tebou neváhala… :dance: M.

• Citovat
  • Upravit
783
5.9.13 05:05

Taky mam mala a nesoumerna prsa a dost se tim trapim. Rozdil je minim. jedna velikost:( nejak se s tim od puberty nedokazu srovnat, ted po porodu je myslim rozdil jeste viditelnejsi, to jedno jeste vic narostlo, druhe mrnave,:tatke pri kojeni je to vetsi i vic nalite a pouzivam ho casteji..bez podprdy si nedovolim chodit, je to fakt hodne videt a moje sebevedomi je dost ovlivneno, ze nejen mala (to bych i prezila), ale hlavne ta nesoumernost..trapim sexvyberem pradla i plavek, nevim jak to resit a na plastiku si netroufam, chtela bych se nekdy citit zensteji..partner se mi k tomu nikdy nevyjadril, myslim ze citi, ze jsem asi diky tomu tolik nesmela, proste se s tim nedokazu vyrovnat..furtcsi treba popotahovatctriko, aby se mi furt nestacelo na jednu stranu. mate prosim podobnou zkusenist a jak jste to resili nebo se s tim vyrovnaly? Nejsem pubertacka, vim ze bych mela mit rada sve telo, myslim ze bych se vyrovnala i s tema malyma prsama, hlavne kdyby byla soumernejsi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.9.13 07:14

@kittysha znám holku, co měla velký rozdíl, hned jak to šlo, šla na plastiku. lepší, než se trápit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
5.9.13 08:57

@kittysha Troufni si na plastiku :palec: Tipuju, že si pak akorát budeš říkat, proč jsi jenom nešla dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze