Nespí, pořád kňourá

21
29.5.14 22:02

Nespí pořád knourá

Já už nevím poraďte prosím, přes den to celkem de ale večer zaspí na hodinu a pak se se řvem zbudí a řádí klidně do jedné do rána. Zuby má 3 venku vidím, že jeden ještě leze, ale aby takhle řádil kvůli zubům já nevím. Vůbec nechce zaspávat, je nervní, rve si vlasy se vším šlahá a zem ale jak ho vemu do naruče tak se směje a je v klidu, ale v postýlce úplně panický řev. DO pusy rve úplně všechno.´když mu to namažu calgelem tak na chvilku zabere ale když nezaspí tak pak další dvě hodiny uspávaní už fakt nevím. Poradte něco co s ním mám dělat a jak se vám děti chovali když lezli zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
29.5.14 22:06

Vydrzet. Jak dlouho to trva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.5.14 22:06

No takhle ne :O kolik ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
29.5.14 22:07

Davala jsem sirup od bolesti, kdyz nemohla spat. Pokud si rve vlasy, tak to je sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 22:11

Nurofen sirup na bolest pro mimča. Je od 3 měsíců tušim… (pokud jde tedy o bolest zoubků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
29.5.14 22:14

Když bolí zuby, tak většinou bývá dítko nesvé i mimo spaní…takže pokud hysterčí jen v posteli, tak nemůže to být něco, co se zuby nesouvisí? Nebojí se tmy/zkusit nějakou malou lampičku/ nevyměnila si deku, polštář nebo tak něco? Nebo jestli třeba nevadí jak je jinak světlo-jestli mu třeba nevadí, jak v zimě byla úplná tma a ted usíná za světla?

Jinak když byl malej „na pěst“ se zoubky, tak sem mu občas dala sirup na bolest - brufenovej nebo paralenovej…a byl klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
29.5.14 22:14

Tipuju to na zoubky, moje malá si taky tahá za vlasy a má špatné spaní, zrovna jí rostou stoličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
29.5.14 22:16

No, právě že zoubky poznáš převážně v noci, přes den si je dítko nestíhá třeba ani uvědomovat. Moje holky přes den skoro vždy ok a zoubky se promítají hlavně do spánku, jen některé zlobily i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.5.14 22:16

Vem si ho k sobě do postele, mazli se s ním a chovej-ono to přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
29.5.14 22:21
@Anushka píše:
No, právě že zoubky poznáš převážně v noci, přes den si je dítko nestíhá třeba ani uvědomovat. Moje holky přes den skoro vždy ok a zoubky se promítají hlavně do spánku, jen některé zlobily i přes den.

U nás také jen v noci. Přes den na to nemá čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
29.5.14 22:22

A jsou to zuby? rve si vlasy to ze si za ne asi taha-znamka pretazeni. aleson u Meho.na zuby-zadny gel nepomaha,( u nej) vresti jak Pavian ale kdyz je nejhur davam cipek plus hermankovy caj..jinak nejlip vzit do postele a at si tam klidne hraje, jen ty nereaguj a napul spi. nepises Kolik mu je, ale tusim, ze pochopi kdyz je tma a rodice v posteli, ze se spi…mam 17m a po chvily tez vzdava- s cipkem..jinak bych chovala celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
29.5.14 22:47

Kolik mu je? Přijde mi, že je přetažený a neví, jak usnout.

Jak usíná běžně? Potřebuje ty stejné podmínky, při jakých usínal.

naše třeba usíná se mnou u prsa. Když se probudí a nejsem tam, tak samozřejmě řve a taky by si rvala vlasy :-D takže jdu, lehnu si k ní, ona si cucne, osahá mě rukou, že tam jsem a spí dál.

Může mít i jiný zdravotní problém

• Citovat
  • Upravit
47759
29.5.14 23:08

Kolik mu je a jak dlouho to trvá? Máme něco podobného, syn je vzteklý a uplakany, ale za vlasy se nerve, nemá za jaké :lol: Jakmile ho vezmu na ruku je klid. Je mu skoro rok, 10 zubů už má venku, teď lezou dolní čtyřky a to je něco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.5.14 23:54

Má 11 měsíců, nic sem nezměnila jako malý byl děsně hodný a ted je z něho děsný lump se mnou v postely ležet nebude je děsně zvědavý nevydrží v klidu ani při přebalování furt musí někde lozit, někam skákat :D Můj chlap ho boužel naučil usínat v lehátku houpáním tak si na to samozřejmě zvykl a už mi jinak nezaspí v postýlce si hraje třeba chvíly pak řev dokáže řvát třeba 1 a půl a nezaspí radči se uřve jen co ho vemu je v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.5.14 22:49

@Luussyndaa
já uspávala do hodně měsíců v ruce, pohupováním a pak jsem se pohupovala na míči a dnes mě buď usíná u prsa, nebo si na mě vleze a dělá hopy hopy a je tuhej za chvilku :-) Ale tak mě tohle nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí