Spani celou noc

11
15.5.14 10:46

Spani celou noc

Holky, spi vam jeste miminka celou noc? Mne syn spinkal od narozeni celou noc. Tedy prvni asi 3 tydny se budil na kojeni, ale potom uz spal az do rana.
Ted posledni dobou se zacal znovu budit. Nastesti maximalne 2× za noc. Uz mu bude 8 mesicu. Pouzivala jsem stahovaci zavinovacku Halo, kterou jsem si dovezla z USA a nemuzu si ji vynachvalit. Vzdycky ho to zavinuti krasne uklidnilo (od 4. mesice uz mel rucicky ven, abyste si nemyslely, ze jsem ho nechala tak spat az doted). Pred tydnem jsme presli na spacacek. Myslite, ze to je tim prechodem, nez si zase zvykne? Nebo muze mit v noci hlad? Ze bych toho mlika uz nemela tolik? Dalsi vec, synovi rostou dva spodni zoubky a silene mne hryze u kojeni. Nevim jak dlouho jeste vydrzim kojit. Chtela jsem ho zacit postupne ucit na lahvicku (alespon na doplneni tekutin), ale vubec nevi co s tim. Mate nejake tipy jak ho na to naucit. Nevi co s tim, ani kdyz do ni udelam mliko. diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
15.5.14 10:49

Kolem.6m spala celou noc. Ted se budi tak 2-4 x je ji 9 m. Neudelas nic, mohlo by pomoct odstavit, ale ani to neni zaruka. Bud se budina mliko, nebo jen podudlat. Nam pomohlo ji odstehovat vedle kde ma klid, sice celou noc nespi, ae uz se nebudi po kazdym prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.5.14 10:53

Spát celou noc začala pravidelně až v roce a půl. Kojená do dvou a půl. Kousla mě hned těma spodníma, já zařvala, ona se strašně lekla, plakala, pak se nechtěla přisát :mrgreen: Ale pochopila to. Některé kojené děti mají s láhví prostě problém, moje se jí nikdy nedotkla, ale tak já to ani nezkoušela, začala pít pak později z brčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
15.5.14 10:57

Starší byla kojená a nikdy flašku neměla, taky nevěděla, co s ní ;)!Je fakt, že mě teda nekousala, takže to bylo OK, kojila jsem do jejích 15.m.
Najela na učící hrníček, asi kolem 9.m.
Nespaní nevím, mně se obě holky v noci budily :nevim:,max ale 2× a výhradně na kojení…Možná to bude zoubkama, možná tím nezavinutím, to je těžko říct :nevim:!
Ale myslím, že to není takový problém, mění se to všechno pořád a hledat důvody, pokud to fakt není nic tak hroznýho nemá podle mě smyls, stejně se to zase změní :mrgreen:
U první nastal „klid“ kolem toho 1,5roku ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
15.5.14 10:58

Ahoj. Moje malá spala od 3 měsíců taky krásně celou noc, pak se začala kolem 5 měsíců budit, začala jsem přikrmovat a srovnalo se to. A teď je jí 7,5 měsíce a poslední měsíc se mi taky budí. V posledním týdnu nevydrží bez kojení ani 4 hodiny. Taky jí teď rostou zoubky (naštěstí nekouše), takže možná to bude i tím. Už jsem zkusila přidat i kaši na večer a efekt žádný. Jinak s lahvičkou jsme měly taky problém, teď pije z učícího hrnečku z DM drogerie a je to v pohodě. Ale pije jen čaj nebo vodu, UM nedávám. Ono některá kojená miminka z lahve moc pít neumí, doporučuje se spíš rovnou ten hrníček, tak můžeš zkusit to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
15.5.14 11:11

Závidím Vám… mě dcera spala celou noc jen jedinkrát (poctivě jsem si ten den zapsala do diáře jako událost roku :-) ) a teď se stejně opět budí a vstává atd. Má 19 měsíců :-)

• Citovat
  • Upravit
29436
15.5.14 11:25

Příspěvek upraven 03.06.16 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
15.5.14 11:48

Máme 11 měsíců a od 7 týdnů spíme celou noc.. Spíme stále celou noc, krom dnešní noci, teplota, čekáme na první zub.
Jsme asi velká rarita :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
16.5.14 10:48

Náš malý (7m) se budí v noci tak 7-14× a o spaní celou noc si můžu nechat asi jen zdát :| Pokud to není prdění, tak je to dudlík, kojení, špatný sen, škrábnutí na obličeji, erupce na slunci… fakt nevím! Ze zavinovajdy se mi vždycky nějak záhadně dostane, flašku striktně odmítá. Závidím všem maminám, co se jim budí 2-4×/noc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí