Nestihne na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nestihne na nočník
Moje dcera chodí už x měsíců na nočník. Plínku jsem dávala jen na spaní a na cesty. Většinou byly plínky suché i na spaní. Na cestách to taky bylo vše OK. Byla nemocná - měla kašel. A najednou je problém stihnout to na nočník. Takže má hodněkrát trošku v kalhotkách a nebo to je převážně v kalhotách. Sice na ni volám, ať vydrží. Dokonce si už 2krát ani neřekla. Přijde mi, že se tím nechce zdržovat. Tak nevím, co s tím? Poradíte někdo? Kdybych ji učila na nočník a nešlo jí to, ale teď po x měsících.
Když začala na nočník, tak to šlo hrozně rychle a x měsíců bylo bez nehod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sára 1 po nemoci celkem normální. Vytrvat, nehubovat, ona se to zase naučí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Sára 1 po nemoci celkem normální. Vytrvat, nehubovat, ona se to zase naučí.
No ale už to trvá docela dlouho. Možná 3 týdny. Včera už jsem teda hubovala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 já bych ji dala znovu plínku
, a nechala chvíli čas, a pak bych s tí m začala
,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
@Sára 1 já bych ji dala znovu plínku, a nechala chvíli čas, a pak bych s tí m začala
,
Když to mi přijde jako hrozný krok zpátky - po x měsících. Kolikrát teda hrozně vyvádí, když jí chci dát plínku na spaní. Včera jsme přijeli (byli jsme pryč autem, takže měla plínku), běhala venku a najednou ee. Nestihla jsem to - plínku jsem začala sundávat pozdě - už byla počůraná a to bylo pláče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tohle nikdy nehubuj. Ona za to nemuze
spravi se to, jen vydrz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A neoblikala si jí před nemocí nějak jinak než teď? My nejdřív učili tak, že jsme syna nechali lítat naheho, když si zafixoval chození na nočník, tak dostal slipy, s těmi se dokáže poprat sám, pak jsme přidali teplaky a ejhle občas se prostě nestihne svleknout a trošku se pripocura ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 no mám názor že lepší plínka, než aby byla počůraná, nikdy nehubuj, to je nejhorší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Když to mi přijde jako hrozný krok zpátky - po x měsících. Kolikrát teda hrozně vyvádí, když jí chci dát plínku na spaní. Včera jsme přijeli (byli jsme pryč autem, takže měla plínku), běhala venku a najednou ee. Nestihla jsem to - plínku jsem začala sundávat pozdě - už byla počůraná a to bylo pláče.
Taky bych plínu nevracela, prostě vydrž. Dcera byla bez plíny poměrně brzo (17 měsíců), sama si začala říkat. Nedávala sjem teda plínu ani na cesty, byla schopná vydržet 20 minut než se dalo zastavit. Pár měsíců byla úplně bez nehody a pak byly období třeba 3 týdny, měsíc kdy byly nehody. Dokonce hned po odpelnkování se jí nestávalo, že by se pokadila a pak měla období (asi po půl roce bez plíny), kdy se jí to stávalo. Vyplatilo se nekomentovat to a samo se to srovnalo. U nás to tedy nebylo nemocí, dokonce ani při narození sourozence. Přišlo to vždycky samo a pak to samo přešlo.
- Citovat
- Upravit
@palapa píše:
Za tohle nikdy nehubuj. Ona za to nemuzespravi se to, jen vydrz
Nikdy jsem nehubovala, ale včera jo
Koukala na pohádku, teda koukaly jsme spolu, seděla na mně a vůbec si neřekla a najednou mokro - ani si neřekla, že je počůraná. Koukala jsem jak blázen. Každopádně jsem ji hubovat neměla a už nebudu. Teď dvě noci nemohla spát, tak snad nebude zase nemocná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
A neoblikala si jí před nemocí nějak jinak než teď? My nejdřív učili tak, že jsme syna nechali lítat naheho, když si zafixoval chození na nočník, tak dostal slipy, s těmi se dokáže poprat sám, pak jsme přidali teplaky a ejhle občas se prostě nestihne svleknout a trošku se pripocura
Všechno je x měsíců stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mufina píše:
Taky bych plínu nevracela, prostě vydrž. Dcera byla bez plíny poměrně brzo (17 měsíců), sama si začala říkat. Nedávala sjem teda plínu ani na cesty, byla schopná vydržet 20 minut než se dalo zastavit. Pár měsíců byla úplně bez nehody a pak byly období třeba 3 týdny, měsíc kdy byly nehody. Dokonce hned po odpelnkování se jí nestávalo, že by se pokadila a pak měla období (asi po půl roce bez plíny), kdy se jí to stávalo. Vyplatilo se nekomentovat to a samo se to srovnalo. U nás to tedy nebylo nemocí, dokonce ani při narození sourozence. Přišlo to vždycky samo a pak to samo přešlo.
Když začala na nočník, tak to bylo skoro bez nehod. Za x měsíců se nepokakala a teď jednou jen stihla říct „taky“ (byla jsem na záchodě) a hovínko bylo v kalhotách - to byl šok. Na cestu jsem plínky dávala, ale taky většinou vydržela v pohodě. A teď vidím, že se kroutí, chci ji dát na nočník, ale hrozně se zlobí, že nechce a pak se počůrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 je nachlazena a moje teta - pediatricka rikala, ze to ty deti neciti. Moje mala to mela taky. Ja ji rekla, ze se nic nedeje a jelo se dal. Je nastydla podle me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Nikdy jsem nehubovala, ale včera joKoukala na pohádku, teda koukaly jsme spolu, seděla na mně a vůbec si neřekla a najednou mokro - ani si neřekla, že je počůraná. Koukala jsem jak blázen. Každopádně jsem ji hubovat neměla a už nebudu. Teď dvě noci nemohla spát, tak snad nebude zase nemocná.
se jenom zakoukala do pohádky, to je normální u těch malých dětí
Mě se kluk taky občas pocura, když je zabrany do hry, nebo do pohádky, je to naprosto normální a běžný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo. Uběhla taková doba a chvilku to bylo lepší, ale fakt chvilku. Pořád to je děs. Dneska jsem nestihla svlíknout 5krát. Já to fakt nechápu. Většinou si řekne (občas se stane, že si neřekne), ale prostě ji nestihnu svlíknout, takže si počůrá oblečení. Do plínky čůrat nechce. Už jsem kolikrát fakt naštvaná.
@palapa Nastydlá takovou dobu být nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit