Neštovice den po očkování

131
18.3.17 10:48

neštovice den po očkování

Mám dotaz, syn 4,5 roku byl včera na očkování proti meningokokovi. No a dneska se osypal a má neštovice, v lékárně jsem se dozvěděla že je mají ve školce. No a to teda znamená že je už asi pravděpodobně měl i včera při tom očkování. A já se bojim jestli to není nebezpečné, když vlasně byl očkovaný jako nemocný :( Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1450
18.3.17 10:57

Nezbude ti nic jiného než čekat jak se tělo vypořádá s nemocí a současně s očkováním… při vysokých horečkách bych kontaktovala Dr. Může to zvládnou v pohodě.. Nikdo Ti nepoví jakou má Tvé dítě imunitu a schopnost se poprat s tím vším naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
18.3.17 11:08

Jaj, to je docela blbá situace, nicméně teď s ní opravdu moc nezmůžeš :? Moje očkování snáší dobře a neštovice jaem ani nevěděla že má, nebýt těch 40 pupínků… Tak držím palce ať to má bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.3.17 11:26

Tak ideální situace to není, s infekcí bojoval už pár dní předem…Škoda, že jsi o probíhajících neštovicích v MŠ nevěděla dřív. Syna maximálně šetři a musíš čekat. At to dobře zvládne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.17 12:44

@Alumina situace blbá, ale co můžeš? vůbec nic - kdyžtak buď nachystaná s info pro dr - co kdy a jak :nevim: ale jako může to přestát naprosto v klidu, neplašila bych předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.17 13:27

@Alumina Anonym, osobní. Nenechávala bych v noci samotného. My měli s neštovicemi spojené komplikace, které se projevily bez varování a v noci. A to i bez spojení s očkováním a u do té doby zdravého dítěte. Ale je velice pravděpodobné, že to přejdete bez jakýchkoliv komplikací.

• Citovat
  • Upravit
131
18.3.17 15:49

Díky moc, už jsem trochu klidnější. Syn se zdá taky celkem v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.3.17 21:24

Meningokok je neživá vakcína, onemocnění nehrozí. Možná horší průběh neštovic. Může se dát herpesin, ale to bys ho musela sehnat někde u příbuzných, asi ti ho jen tak nikde nenapíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí