Neštovice - Kladensko

1450
25.6.13 13:24

Neštovice - Kladensko

Ahoj
mám takový nezvyklý dotaz - nevíte někdo o výskytu neštovic na Kladensku.. potřebovali by jsme je chytit :andel: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
dada1511
25.6.13 13:44

Lepší je hodit si inzerát na FB :D ;) My je tak našly hned, od známích známí měli.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
25.6.13 13:46

Akorád to zvaž, už je dost pozdě, od nakažení je může dotat až za 21 dní, tak ať nemáte po dovolené. Navíc se pak nesmí na slukno.My jsme v izolaci už 3 týden, pořád je infekční, není slouplý, tak koncem týdne už to půjde, ale na koupák to nebude.

• Citovat
  • Upravit
1450
25.6.13 14:45

My uz máme po dovče a než nastoupim někam do práce tak bych to chtěla mít za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
25.6.13 14:50

No nevím, strávit v létě dobrovolně třeba měsíc zavřená doma (jestli máš 2 děti) a pak ještě nějakou dobu nesmět na sluníčko :nevim: To se může protáhnout s inkubační dobou na celé prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
25.6.13 16:38

Neva, my to dáme.. Jsme zvyklý. Nedávno jsme byli zavřený doma měsíc a půl. Dovču máme za sebou..tak už mi asi nic nevadí jak jsem otupěla. Dítě mám jen jedno. Jde o to že po lete potřebuji nastoupit do práce a nechci riskovat ze dostane nestovice kdyz nekam nastoupim.. Vím ze muze omarodit i s něčim jiným, ale chci aby mela za sebou tuhle nemoc co nejdriv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.6.13 22:30

Teda ženský tohle je fakt děsný… nechat dobrovolně nakazit dítě infekční chorobou… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
25.6.13 22:40

@Aliki já bych to svým dětem taky nikdy neudělala. Kluci už je měli (starší donesl ze školky) a měli docela těžký průběh, ale spousta lidí to fakt dělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.6.13 08:32

@Aliki @Kacka2 :roll: :roll: :roll: :zed: Zrovna neštovicemi si musí projít každé dítě, aby si vytvořilo imunitu. Chytit je v dospělosti je dosti nebezpečné, hlavně pro kluky, a ve školce je chytne 80 procent dětí. Je lepší si to prodělat dokud je člověk doma, a dítě čím menší, tím lepší průběh a lepší hojení, a né v každé práci jsou nakloněni tomu, aby byla maminka měsíc doma…Prd tomu rozumíte ;) :roll: :mrgreen: Já si tím prošla s 5letou a s 3 letým, a hádejte kdo to snášel líp :roll:

@darkblack Hoď si to na ten FB :)

• Citovat
  • Upravit
4648
26.6.13 09:26

@dada1511 ale já nepopírám, že je většina dětí dostane a u většiny mají normální průběh. I když já jsem je měla až ve 21 letech a žádná hrůza. Kluci je měli když jim bylo 4 a 1/4 a 2 roky. Měli 5 dní horečky, pupínků snad stovky na všech nemožných místech (třeba v okolí konečníku) a 3 dny brečeli, protože je to strašně svědilo a nepomáhalo nic. Zkoušeli jsem Fenistil, Dithiaden, koupel v hypermanganu, homeopatika. Skoro jsem brečela s nimi, protože jsem jim nemohla pomoct. Proto říkám, že DOBROVOLNĚ bych dítě nakazit nenechala a už vůbec ne v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.6.13 21:32

Já nechala synka naočkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.6.13 22:31

@Aliki Tak aby se pak nezapoměl v dospělosti přeočkovat, aby z něho nebyl impotent a nemohl mít děti, bo to očkování není na celý život…To teda je lepší si tím projít…

• Citovat
  • Upravit
767
27.6.13 21:20

@dada1511 neštovice nijak neovlivňují plodnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
27.6.13 21:28

@dada1511 neplodnost můžou způsobit příušnice ne neštovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.6.13 21:57

O. K,to jsem si popletla, nicméně to nic nemění na faktu, že je lepší prodělat, a to prodělat co nedříve ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA