Neštovice u sourozenců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
24.1.18 09:51
@fia80 píše:
@smurfka neštovice měl starší syn a zakladatelka teď řeší mladšího, u kterého není jasné, zda neštovice propuknou a proto ho učitelky nechtějí vzít do školky.

Je to jedno..
prostě dítě ze zdravé tak jde do školky..( to jestli něco může v budoucnu chytnout nebo ne, je nemusí zajímat )..takto mi to řekla pediatrička a je to uvedené všude v infu o neštovicích..( pokud se dítě setká s někým kdo má neštovice, je v době těch cca 14 dnů kdy to může chytnout nebo nemusí, ale považuje se v té době za zdravé ) a nikdo po ní nic chtít nemůže..to jsou zase výmysle nějakých honorací co si myslí že jsou asi více..Já bych tam dítě dovedla a kdyby mi ho nechtěli převzít chtěla bych vidět a písemně vědět proč..protože ve školním ( školkovém ) řádu je jasně napsané že učitelky nemusí převzít dítě, které je očividně nemocné, ale nikde není napsané že nesmí převzít dítě které je zdravé, pouze se setkalo s nemocným dítětem..to by tam nemohl nikdo do té školky..

• Citovat
  • Upravit
42
24.1.18 14:30

Tak jsem mluvila s doktorkou a od srdce se zasmala, že tohle ještě neslyšela…zítra mám přijet a uvidí se. Skusi prý zavolat na hygienu jestli na to skola má vůbec právo to po mě chtít, ale sama řekla že je hloupost mít tři týdny doma zdravé dítě a neštovice nespadají do karantény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí