Netoužím být supermatka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@socina taky vepredu. A pak jsem vystoupila doma a muž odjel ještě pro polévku k babičce i s miminkem
malém me kleplo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík diky, jsem tady v okoli jedina
I manzel rikal ze jsem divňouš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokonce jsme jeli z porodnice k nasim, malou jsem nakojila, nechali jsme ji na hlidani babicce a my jeli nakoupit (manzel neumi nakupovat) Bydlime v prdelakove, kde nenakoupime a malou jsme nechteli brat do obchodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jeli taky prvně z porodnice k našim
Babi málem omylo, že po císaři neležim a co chudák to nebožátko
S klukem jsem vzadu seděla snad jen když nebylo zbytí, teď jak jsou dvě tak už je to jasný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@socina Já jela vzadu s malým vzadu (jsem se potřebovala kochat
). Jezdí tam i chlap, když já řídím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jela taky vzadu. Jednak jsem chtěla taky kontrolovat (asi aby naše prvorozeně nechtělo za jízdy vystupovat). Ale ono by to jinak ani nešlo - seděla jsem na nafukovacím kruhu (bez něj jsem si prostě pár týdnů po porodu vůbec nesedla) a klátila se za strany na stranu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Supermatky nebrat..chtela bych je videt v kazdodenni realite..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím téměř po 2 letech. Dneska jsem měla zajímavý rozhovor s kamarádkou, co má o výchově dětí úplně jiné představy a vzpomněla jsem si na tuto diskuzi, kterou jsem otevřela před 2 lety. Měla jsem před porodem a byla jsem zděšená z toho, co se kolem mě děje a dovolila jsem si vyjádřit (možná trochu blbě) svoji představu o životě mého nenarozeného dítěte (viz. str. 17). Většina místních mamin se mnou podle očekávání nesouhlasila a některé se vyjadřovaly dost podrážděně a radily mi, ať jim za 2 roky napíšu, jak jsem dopadla.
Tak tedy dopadla jsem asi tak, že jsem o poznání chytřejší, to je pravda. Nicméně všechny body jsme úplně hravě splnily. Kromě jediného - ještě máme plíny na noc. Slovo splnily bych chtěla vysvětlit, abych předešla následným útokům. Rozhodně jsem své dítko netrápila hodiny na nočníku, rozhodně jsem malou nenechala řvát bez dudlíka, kterého sama dobrovolně ve 14 měsících odevzdala malému miminku v kočárku, aby neplakalo. Stejně tak jsem ji nikdy neuspávala žádným houpáním a nikdy jsem neměla problém jí dát pohlídat babičce (i když se mi teda stýská
). Do práce jsem se vrátila, jakmile jsem přestala kojit a opravdu nemám pocit, že by Anička nějak strádala. Naopak je proti ostatním dětem mnohem samostatnější a šikovnější, protože není pořád jen s mámou.
A protože jsem se z mateřství opravdu nezbláznila, můžu jen potvrdit svoji teorii, že když ženská používá hlavu, nedělá si všechno dobrovolně složitější a má zdravé dítě, je RD celkem pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si ten příspěvek našla a rozesmál mě bod: Plenky - bože, jak mě rozčilují dvouleťáci v plínách
A tradááá… máš dvouleťáka v plínách doma ![]()
Jinak to, že je dítě samostatnější a šikovnější oproti sousedovic dětem si myslí většina matek ![]()
Ale poplácej se po zádech, proč by ne. Každá máma, která se stará o děti si to zaslouží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie píše:
Milé maminky.Jsem vytočená. To předesílám.
Jsem vytočená, prootže mám pocit, že kdo není supermatka nebo po tom netouží, je automaticky odsouzen na pranýř. Holky nezlobte se, ale co tady čtu, to je někdy neskutečný. Jsou pochopitelně holky, co po tom opravdu bytostně touží a snaží se za každou cenu pro své děti jen to nejlepší a nejdokonalejší. OK, to vám nikdo vytktnut nemůže. Mně ale velmi velmi velmi moc mrzí, jak některé se navážíte do těch, které prostě tyhle pohnutky nemají. No a co. Znamená to snad, že své děti nemilujeme???
A konečně, je t asi to nejtěžší téma. Které mně vlastně vyprovokovalo. Téma, kdy těhule si není jistá, zda dítě chce. Je mi za ty holky stydno, co si tu musí vyslecnout!!! Za to, že se svěřily se svými obavami??? :poblion
UVĚDOMUJETE SI, že proto je tu tahle diskuze - abychom se tu mohly všechny svěřit se svými raodstmi, ale i starostmi??? Že vůbec není fér tady vytahovat, že já jsem šťatsná a ty nešťastná - tudíž jsi to TY, kdo není tak úplně v pořádku???
A to je se vším vlastně.
Co jsem chtěla říct? Uberte, holky. Trochu tolerance k okolí. By to neškodilo.
Já totiž po tituli Miss dětská biosvíčková totiž vůůůůůbec netoužím. A vůbec si nemyslím, že bych své děti proto měla mít méně ráda.
Jo, a pokud usoudíte, že další diskuze naprd, tak… máte vlastně pravdu.![]()
![]()
A i o tom je tento nový článek.
https://psychologie.cz/…a-nestastna/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit