Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj nádherné jména nejhezčí je to první. take se chystám dát po porodu netradiční jméno synovi. premyslim nad Oliverem, Dorianem a Joshuou ![]()
Nelíbí se mi žádné
nejmenší zlo mi prijde Alisa nejhorší zara
Nelíbí se mi ani jedno, nejhorší je Luna. Evokuje mi menstruační kalíšek nebo něco spojené s cyklem.
Jaké máte příjmení?
Pecka! Krom toho prvniho se mi libi vsechny! Luna je totalne paradni, mit na to prijmeni, taky bych zvazovala nejaky takovy originalni. Alisa je taky skvela, mame Alici a taky ji rikam se,,s". Jake je prijmeni?
Satyana a Luna se mi nelíbí, ale Kai, Alisa, Laila, Zara se mi líbí moc!! A že jsem stará generace:)
Bez urážky-ani jedno a už ted lituju holčičku kterou tak pojmenujete.Ale vaše věc a me do toho nic není.
Tak Zaru jsem chtela taky, pro me jsou top vsechny jmena co jsi vybrala
, jen Luna se mi nelibi, jako zensky luno, Kai je na me jen moc kratky, takze bych ho pouzila jako 2.jmeno ![]()
Hezké je Kai a Luna. My máme také netradiční jméno na dceři. Museli jsme nechat udělat znalecký posudek, aby mohlo být matričně zapsáno ![]()
Satyana - bude mít vcelku jistě přezdívku Satan, Luna - jak už tu někdo psal, úplně se mi vybavuje menstruační kalíšek. Laila - jméno, které se mi hodí na černošku a Zara - hadry. Ale i přesto se mi ta Zara asi líbí nejvíc.
@malinika Já mám jméno Zara původně spojené s členskou britské královské rodiny, Zarou Phillips, takže hadry mi tam nenaskakují. Ale většině lidí asi budou.
Ahoj,
mám kolem sebe samé odpůrce netradičních jmen, proto se nemůžu obrátit na pomoc k rodině, a přecejenom bych ráda slyšela názory více lidí. Proto jsem se rozhodla založit tuto diskuzi. Co říkáte na tato jména? Které se vám líbí a které naopak vůbec? Díky
Satyana, Kai, Luna, Alisa, Laila, Zara