Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@topazio píše:
Jedna ženská ujíždí na Louis Vuitton. Synovi dala jméno Louis.
Znám paní, která má dceru Chanel..a taky typicky české příjmení
![]()
@topazio píše:
Minule jsem měla puštěné zprávy a v jedné reportáži byla malá holka jménem Amélka. Hrůza. Dlouho jsem neslyšela, tak hrozné dívčí jméno.
To je zdrobnělina o Amélie.
@Thomassss Kdyby to bylo Aimee bylo by to lepší. To je myslím dcera Ozzyho Osbourna.
Já měla do porodnice soupis jmen Alena, Martin a paní doktorka říkala že budeme s těmito jmény výjimka že už dnes je to vzácnost mezi samymi Tadeasi, Tobiáši, Sebastiany a Emmy, Elly apod. Že je to škoda. Náš výběr je v dnešní době spíš neobvyklý.
@Billi je fakt, že hsem zapomněla ještě na malého Vratislava, Ladislava a Františka, to se už teď taky moc nevidí. Ale pořád mi přijde, že celkově se víc odvazou rodiče u těch holek. Taky mívají častěji dvě jména. Netuším, proč.
@Kelsey píše:
@Lainaire8 Max je mezinárodní jméno, které se hodí pro malého kluka i dospělého chlapa. Že my máme národ omezených blb. ů. Za to nemůže tohle jméno. Jinak se takový člověk nazvat nedá. Taky mám Maxe.
Jemu ve světě nebude nikdo komolit jméno, protože ho běžně znají.Příspěvek upraven 02.09.22 v 16:35
Mně se jmen Max - Maxmilián líbí.
@topazio píše:
Mně se jmen Max - Maxmilián líbí.
To je pro pejska hezké
@Švédka87 píše:
@Thomassss Kdyby to bylo Aimee bylo by to lepší. To je myslím dcera Ozzyho Osbourna.
To už by bylo dost složité to každému hláskovat ![]()
@Midaku píše:
@Billi je fakt, že hsem zapomněla ještě na malého Vratislava, Ladislava a Františka, to se už teď taky moc nevidí. Ale pořád mi přijde, že celkově se víc odvazou rodiče u těch holek. Taky mívají častěji dvě jména. Netuším, proč.
Dříve to bylo normální. Moje babička měla tři jména. V rodném listě tři ale v OP jedno.
Já mám dvě ale v OP jedno.
Příspěvek upraven 02.09.22 v 17:03
Rocky, Mercedes, Malvina, Corrado, Kevin, Kylian a nevím co ještě
Gucci a Armani 😂. Tyto jména letí mezi jednou skupinou obyvatelstva.
@topazio píše:
Gucci a Armani 😂. Tyto jména letí mezi jednou skupinou obyvatelstva.
Nejsou to ochranné známky?