Neudělala jsem předmět, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
26.1.20 19:51

Tohle ti tady asi přesně nikdo neřekne. Řekla bych, že studentem nebudeš už pár dní po uzavření semestru - jen co ti ze studijního přijde dopis. V tom nejspíš bude i uvedené přesné datum, kdy studium zaniká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
26.1.20 19:52
@Anonymní píše:
Dobrý den. Dostala jsem se do celkem nepříjemné situace. V zimním semestru jsem nezvládla jeden předmět a bohužel už není šance na opravu či opakování. Do kdy budu „studentem“? Nemáte zkušenosti? Děkuji za odpověď.

Bud sama ukoncis studium a tim dnem prestanes byt studentem. Anebo dojedes rocnik do konce a studentem. prestanes byt dnem zapisu do vyssiho rocniku (protoze nepostoupis), pokud tedy nechces opakovat rocnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
26.1.20 19:53
@Anonymní píše:
@Lucy75
Radu jsem chtěla ohledně délky statusu studenta.

https://student.finance.cz/…ysoke-skole/
https://www.novinky.cz/…yby-40295549

není nic snazšího, než zapojit google…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@cecetka

Opakování ročníku bohužel už není možné. Předmět mám zapsaný potřetí. Možná to pro někoho bude znít neuvěřitelně, ale i přes snažení a doučování mi to zkrátka nejde.

• Citovat
  • Upravit
4928

No jo vlastně, oni ji vyrazí až poté, co nesplní podmínky pro zápis do dalšího, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
26.1.20 19:55

@MrsNorris
jj, a zápis do dalšího ročníku na vš bývá většinou až koncem září nebo až říjen
takže pokud to nechá „vyhnít“, tak status zanikne tímto datem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
26.1.20 19:57
@Anonymní píše:
Spíš jdeNejde tak o termín jako spíš o to, že tento předmět absolutně nechápu. Jde o složitější matematiku a bohužel ani lehčí matematika není moje parketa.

Tak si to nech od někoho vysvětlit. Mám v rodině někoho (nechci jmenovat), kdo je matematik a umí učit. Ale nemohu rozhodovat za něj, že by ti to vysvětlil. Umí to fakt polopatě. Ale takových je jistě víc a našla bys někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
26.1.20 19:59
@Anonymní píše:
@cecetkaOpakování ročníku bohužel už není možné. Předmět mám zapsaný potřetí. Možná to pro někoho bude znít neuvěřitelně, ale i přes snažení a doučování mi to zkrátka nejde.

To neni zadna ostuda, to se stava. Proste jsi se precenila. Jen skoda, ze jsi vcas nezmenila skolu, uz bys mela kus za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.1.20 20:02

Zalezi na skole, taky na tom jestli bez predmetu splnite pocet kreditu a postoupite do dalšího semestru nebo ne. Taky jestli se nechate vykopnout nebo ukoncite studium sama…nejjednodussi je napsat dotaz na prislusne studijní oddeleni a ne tady na emimino :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
26.1.20 20:03
@Anonymní píše:
@cecetkaOpakování ročníku bohužel už není možné. Předmět mám zapsaný potřetí. Možná to pro někoho bude znít neuvěřitelně, ale i přes snažení a doučování mi to zkrátka nejde.

Ne to treba pro me zni uplne normalne, matika mi nikdy nesla, nechapala jsem ji a taky z toho duvodu jsem studovala obory, kde byla pouze v prvaku a ve velice osekanem rozsahu a ukoncena pouze zapoctem. Pak se mi ve forme statistiky nebo kinetiky pri studiu vracela, ale tam uz se jednalo o konkretni propojeni s laboratornimi vysledky a to uz se dalo pochopit. Pokud to na trikrat nevyslo je treba vybrat jiny obor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.20 20:03

Já jsem měla i profesionální doučování, ale přijde mi, že jsou věci, které člověk třeba nepochopí.
Jen pro info, nejsem jediná, kdo má s tímto předmětem problém. Každý rok ho většina lidí opakuje a má problém ho udělat asi 7 lidi z 10. Loni ho udělali pouze 3 lidé z přibližně 30.

• Citovat
  • Upravit
24988
26.1.20 20:06
@Anonymní píše:
Já jsem měla i profesionální doučování, ale přijde mi, že jsou věci, které člověk třeba nepochopí.
Jen pro info, nejsem jediná, kdo má s tímto předmětem problém. Každý rok ho většina lidí opakuje a má problém ho udělat asi 7 lidi z 10. Loni ho udělali pouze 3 lidé z přibližně 30.

tím spíš bych na takový obor nešla..
to bych umřela na žaludeční vředy…
achjo.. přijde mi fakt škoda to takto vzdát, zkusila bych přejít na jiný obor v rámci dané vš, nemělo by to být až tak složité.. v Brně na MU to třeba je docela běžné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
26.1.20 20:12

Já na dálkovým status studenta neměla vůbec, mmch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
26.1.20 20:14

@7.straka já taky ne
ale ty jsi asi stejně jako já PRACOVALA
myslím, že zakladatelce jde o to, že klasicky nepracuje… (na dotaz k tomu nereagovala)
proto chápu, že status studenta pro ni může mít z různých důvodů význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.1.20 21:09

U dálkového snad není statut studenta nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze