Neudělala jsem test na pohovoru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ale prosimtě, jsou horší věci na světě než rupnout z matiky
Mě by jen zajímalo, co to bylo za firmu, že na pozici dělnice se dělají vůbec nějaké testy?? S tím jsem se setkala jen u vyšších pozic, které vyžadují pro práci nějaké konkrétní znalosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Bylo to přes agenturu Work service. Ta agentura nás testovala. Cítila jsem se tak trapně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Bylo to přes agenturu Work service. Ta agentura nás testovala. Cítila jsem se tak trapně
Aha, zvláštní
A prozradíš, co tam bylo typově za příklady, otázky? Já už bych toho taky z matiky moc nevyplodila, a to jsem jí měla i na vejšce několik semestrů
V životě si vystačím s trojčlenkou, nějakými procenty a kalkulačkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak možná si na dané pozici dělníci musí propočítávat nastavení stroje nebo tak něco, a proto ten test z matiky
Asi ho tam nedělají jen tak pro srandu králíkům…Takže jestli nejsi s matikou zrovna kamarád, tak je možná dobře, žes to zjistila už na začátku, než nastoupit do práce a pak být paf, že si hodinu denně musíš něco složitě počítat a bejt z toho na prášky…
Jak moc divoký ten test byl? Asi bych si taky připadala jako blbec
kór jestli sem se nechala nachytat na něčem jednoduchým.
Ale tak co, už s tím nic moc neuděláš, hoď to za hlavu a s hlavou vztyčenou jdi dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná Bylo to přes agenturu Work service. Ta agentura nás testovala. Cítila jsem se tak trapně
a to ti hned dali i výsledky? Popravdě, slyším to poprvé, tak by mě to samotnou zajímalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, stala se mi taková nemilá věc. Byla jsem na pohovoru na pozici dělnice ve výrobě a neudělala jsem test! Test byl z matematiky. Já matiku neuměla ani ve škole, procházela jsem s odřenýma ušima, jiné předměty byly v pohodě. Cítím se jako největší kráva, jako bych byla retard… Přišla jsem domů z pohovoru s pláčem. Udělala jsem si test IQ na internetu, nevím zda-li tomu můžu věřit, test mi dal výsledek IQ 107. Už pár měsíců nemohu najít práci a chtěla jsem alespoň na začátek do výroby abych neseděla doma bez koruny. Cítím se opravdu hrozně
Co tam bylo typově za příklady a o jakou pozici dělnice šlo? Chápu, že když musí třeba něco montovat apod. tak je potřeba logické uvažování. Ale příklady 1+1 mi přijdou trochu mimo. Každopádně se z toho nestresuj, najdeš jinou práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Byl to test, jako kdybych dělala písemku z matematiky ve škole. Měla jsem vypočítat něco jako za kolik km bude vlak na místě když… a hrozně složité výpočty… Pak tam byli i nějaké odmocniny… byla jsem ztracená.
- Citovat
- Upravit
Na dělnickou pozici bych očekávala tak maximálně příklady typu „kolik tun materiálu linka vyrobí za 12hod směnu na poloviční výkon, jestliže při plném výkonu vyprodukuje 2tuny za hodinu?“. Případně spíš nějaké vzorečky z fyziky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Ano hned, čekali jsme asi půl hodiny a koho jména přečetli, ten mal jít domů protože neudělal testy. Ta ostuda když jsem musela vstát a jít pryč…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Byl to test, jako kdybych dělala písemku z matematiky ve škole. Měla jsem vypočítat něco jako za kolik km bude vlak na místě když… a hrozně složité výpočty… Pak tam byli i nějaké odmocniny… byla jsem ztracená.
A věděla jsi dopředu, že ten test budeš psát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chapu, jak se citis, taky jsem odesla z jednech testu, ze jsem si pripadala jako trotl, no co uz, bude/byla lepsi prace ![]()
Ale co je mi divne- to je pozice s obsluhou nejakych stroju, ktere je potreba naprogramovat? Je lepsi se dozvedet, ze na to nemam nez pak platit furt 4.5 nasobky jako nahradu skody, ze jsem to blbe nastavila ![]()
Za druhe, to je odvazna firma v dobe rekordni zamestnanosti zkouset delniky z matiky ![]()
Za treti- muj sef kdysi musel vytvorit pro uchazece testik z excelu, takze nejlepsi vysledek (nejaky amatersky programator) byl 25%, vetsina za 0. A stejne musel prijmout 3 lidi, aby mu tam pracovali. Vzal to podle snahy ![]()
- Citovat
- Upravit
A co tam bylo za úlohu, jen tak pro zajímavost? A jinak mi věř, že po chvíli procvičování bys to nejspíš zvládla, já si na matematiku chvíli taky přišla „hloupá“, stačilo řešit jeden příklad za druhým a nakonec jsem to pochopila a na VŠ už jsem byla s matematikou celkem kámoš. Mimochodem, napsala jsi tam aspoň něco? Zkusila jsi to řešit, nebo jsi to nechala prázdné? Píšeš tak nějak sympaticky. Kdybys přišla a založila téma o debilech, co po tobě chtěli matematiku, tak si sednu na ruce a budu si myslet svoje. Tahle ti fandím! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníKadrnožková Právě že to byla pozice do výroby a věru žádné nastavování stroje, ale práce rukama!!! Rukama dělat jednoduché věci, připojit, zapojit, zašroubovat…
- Citovat
- Upravit
Holky, stala se mi taková nemilá věc. Byla jsem na pohovoru na pozici dělnice ve výrobě a neudělala jsem test! Test byl z matematiky. Já matiku neuměla ani ve škole, procházela jsem s odřenýma ušima, jiné předměty byly v pohodě. Cítím se jako největší kráva, jako bych byla retard… Přišla jsem domů z pohovoru s pláčem. Udělala jsem si test IQ na internetu, nevím zda-li tomu můžu věřit, test mi dal výsledek IQ 107. Už pár měsíců nemohu najít práci a chtěla jsem alespoň na začátek do výroby abych neseděla doma bez koruny. Cítím se opravdu hrozně