Neumím napsat bakalářskou práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
5.1.20 21:37

@prejeta_zaba ony ty semináře člověku moc nedají. Zažila jsem je jak na prezenčním tak na kombinovaném studiu a je to o ničem. U nás jedna metodoložka nabízela konzultace v případě potřeby a to mi pomohlo teda mnihem víc ujasnit si jak by to mělo vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.20 21:41

Na jaké píšeš téma, zakladatelko?
Ono hrozně záleží na tom, jak ti zadané téma sedne a jestli jsou dohledatelné nějaké publikované práce a studie. Je hrozný rozdíl psát např. o druhé světové válce, kde jsou zdrojů přehršle, a pak o nějakém skoro neznámém genu, kde máš pár prací a ještě třeba ve francouzštině.

Jinak souhlasím s tím, co už tu někdo napsal - do teoretické části práce vlastní názory absolutně nepatří. Z vlastní zkušenosti (mám za sebou lopotu s bakalářkou i diplomkou) bych řekla, že jediná část práce, kde můžeš zúročit vlastní názory, je diskuze. Například: Naše hypotéza ta a ta nebyla prokázána. Myslím si, že na tom mělo svůj podíl to a to.

Já jsem systematik, takže já prostě píšu chronologicky od začátku do konce, ale jestli už máš něco k metodice nebo výsledkům, tak začni s tím. Nebo máš celou bakalářku jen rešerši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
5.1.20 21:57

Všem moc děkuji za podporu a užitečné rady. Hodně jste mě nakopli dostat se z depky a začít znova a tentokrát správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.1.20 22:05

@MŠSp To je správný přístup :palec:. Ono se to poddá, hlavně se nevzdávat. Budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.1.20 22:05

@MŠSp Cituj a parafrázuj, ono to půjde. Je to teoretická část. Ale podívej se na nějaké již napsané práce, to ti hodně pomůže. Určitě to zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.1.20 19:13

L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie