Neumím napsat bakalářskou práci

36
5.1.20 20:39

Neumím napsat bakalářskou práci

Ahoj všichni,
potřebuji rady a zároveň se vypovídat.
Napsala jsem už podruhé čtvrtinu bakalářky a vedoucí bakalářky mi ji zase vrátila s tím, že píši moc obecně, dávám tam příliš vlastních názorů a že v tom mám prý zmatek. Teď už v tom mám vážně zmatek, protože už nevím co tam psát. Strávila jsem nad tím už tolik hodin a zase k ničemu. Teď jsem spadla do takové depky, že přemýšlím, že by snad bylo lepší někomu zaplatit, aby mi bakalářku napsal.
Máte někdo podobnou zkušenost? Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
5.1.20 20:41

Přečti si bakalářky na podobné téma. Jsou dostupné online

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
5.1.20 20:41

Zeptej se přímo vedoucího jak to myslí. Třeba to nebudeš muset přepisovat, jen to bude stačit trochu poupravit. Hlavu vzhůru, to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
5.1.20 20:42

A na jaké píšeš téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
5.1.20 20:44

A jak jsi tedy prospívala z těch přípravných předmětů/seminářů, co na to jsou? Už jsi to nepamatuju, jak přesně se to u nás jmenovalo, ale tam jsme se tohle vedení odborných prací učili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.1.20 20:45
@MŠSp píše:
Ahoj všichni,
potřebuji rady a zároveň se vypovídat.
Napsala jsem už podruhé čtvrtinu bakalářky a vedoucí bakalářky mi ji zase vrátila s tím, že píši moc obecně, dávám tam příliš vlastních názorů a že v tom mám prý zmatek. Teď už v tom mám vážně zmatek, protože už nevím co tam psát. Strávila jsem nad tím už tolik hodin a zase k ničemu. Teď jsem spadla do takové depky, že přemýšlím, že by snad bylo lepší někomu zaplatit, aby mi bakalářku napsal.
Máte někdo podobnou zkušenost? Co mám dělat?

Tak já bych přečetla několik jiných bakalářek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.20 20:49

Prosím anonym. Měla jsem to podobne, do toho 2 deti doma. Chtěla jsem se školou před státnicemi a už seknout, pac jsem byla zralá už na psychinu. 2 batolata, do toho bakalárka podle vedoucí pořád špatně. Nechala jsem si ji bohužel napsat za penize, byla jsem už zoufalá. Nakonec jsem ji obhájila výborně. I tak byla s tím práce. Mám trochu špatne svědomí, ale státnice jsem zvládla. Stalo to přes 30 tis, ale za ty probdele noci, nervy a stres to stalo. I když hrdá na to nejsem. :,(

• Citovat
  • Upravit
4523
5.1.20 20:51

Přečti si práci na podobně téma. Zeptej s vedoucího, co konkrétně má na mysli, klidně rekni, ze tapes, bude to lepší řešit teď než u obhajoby. A pokud by všechno selhalo, tak prostě něco napiš a pak si to u státních obhaj. Nebo se na to vykašlu. Ale nikomu nic neplat, nepodvadej. Pak nemá mít tu VŠ kazdej a bakalar nemá. byt na podobné úrovni, jako dřív maturita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.1.20 20:52

Škola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.1.20 20:55

No a delas to jako vyzkum nebo jako literarni resersi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.1.20 20:56

@Tarjei Dle mého se výzkum píše v první části. Ta první je teoretická :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.1.20 20:57

Požádej o konzultaci a piš si její připomínky, a osnova je podle ni v pohodě?

Pouzitá literatura taky? Poptej se na co přesně se máš zaměřit… Mě můj vedoucí psal poznámky do bakalářky např tohle více do hliubky, tato pasáž není důležitá, zkratte ji na 2 věty atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.1.20 20:58

Nejdříve úvod a stanovit si cíle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.1.20 20:58

@Radkar1 ja mela celou bakalarku jako lit. resersi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.1.20 21:00

@Tarjei to jsem netušila. Omlouvám se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie