Neumím řídit, jsem technický antitalent

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4293
1.12.25 08:04
@Anonymní píše: Více

Nechcelo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
1.12.25 08:43
@Hibou píše: Více

Asi je odněkud z Třinecka, nebo má něco společného s Polskem, případně slovenskem. Pise občas dost divně, co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 08:55
@Tichošlápek píše: Více

Máme takové speciální otevírání po tom, co nám tam v noci vlezli zlodějové. A klíče má jen manžel. Nedá mi je a tím autem to asi neproletím.

• Citovat
  • Upravit
21311
1.12.25 08:57

Máš mnohem větší problém než řízení vozu. Manžela bych požádala o náhradní klíče a trošku si dupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 08:59
@smile_xxx píše: Více

Dnes mi říká šéf v práci, že řídit auto se naučí každý. Naprosto každý. Že si to musím osahat, jezdit určité trasy a úseky znova a znova a znova a znova a znova a budu jezdit podle reflexu.
Uvedu příklad - já ráda chodím na turistiku a byla jsem takhle na pochodu Praha Prčice a ráda používam trekové hole. Tak si jdu a jeden pochodník na trase si je chtěl zkusit, tak já mu je půjčila. A on asi prvně v ruce a ptal se, když jde pravá noha dopředu, tak jaká hůl kam a já nevěděla, já jdu automaticky podle reflexu, tak on zpomaleně našlapoval, já se vedle svíjela smíchy, že by to autem mohlo být taky tak? Až se rozjezdim? Přitom orientační smysl třeba mám, ale nemám vůbec prostorovou představivost.

• Citovat
  • Upravit
12890
1.12.25 09:24
@smile_xxx píše: Více

Presne, clovek musi mit sebereflexi. Jako nauci se mechanicky, ridit treba s automatem, ale spravne rychle reakce atd. budto mas nebo ne. Mne i pritel co me zna dobre, rika ridicak a rizeni ne. Jsem schopna blbnout i na kole. Proto nejezdim v centru, ale jen na okraji. Nasi i segra ted teda jen tata, ridi dobre v pohode. Ale jedna prababi se mi priznala, ze jsem zjevne po ni, na kole jezdila jen po poli bez provozu, auto vubec. a byla schopna se stratit 200m za barakem. jinak skvela zenska :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 09:49
@lilith1 píše: Více

Ach jo, takže to ježdení je asi ztraceno. Já neumím logicky myslet, technicky mimo, nevím kde mám auto, neumím předvídat, neumím se rychle rozhodovat, stres je moje druhé jméno, jsem trémista a panikařim velmi rychle.

• Citovat
  • Upravit
4293
1.12.25 09:57
@Semtex píše: Více

V dalsim prispevku ma pochodnika. Podle me to je obvykly cesko-slovenky troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118566
1.12.25 09:59

No a tohle je jediná věc v které tě omezuje?
Jestli jo, tak to fakt může být tak, že jsi za volantem nebezpečná.
Zkusila bych ty kondiční jízdy, ať to posoudí někdo jiný než manžel. A pokud by to nešlo, tak se na to fakt vyprdni.
Bohužel, na silnici už teď jezdí mraky lidí bez sebereflexe.
A automat ti nepomůže s prostorovou orientací nebo rychlostí tvých reflexů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 10:04
@aiwwa píše: Více

Já vím, tam je mi automat k ničemu, ten mi pouze pomůže s tím, že nemusím řadit. Nebo se otravovat s tou řídící pákou. To je taky chuťovka.

• Citovat
  • Upravit
9358
1.12.25 11:22

Nedivím se, že tě manžel nechce nikam pouštět. Tohle je fakt otázkou času až způsobíš nějakou nehodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
1.12.25 12:53
@Hibou píše: Více

Jojo, pochodník, to je taky dobrej výraz :lol:. Evokuje mi to pokoutnika, tak snad byl ten dotyčný pan sympatictejsi :mrgreen: Ještě psala někde predtim, že chodí na silnici. Vyrostla jsem v okrese vedle Těšínska a nikdy jsem divnejsi nářečí neslyšela, než tam. I když zdatně sek. unduje dialekt z doudlebska se svým baboukem a žlící, to taky nemuzu vůbec zpracovat. No nicméně zakladatelka by se do toho pochodovani měla opřít poradne a na řízení se raději vykaslat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 13:22
@Semtex píše: Více

Ale vždyť přeci v registračním formuláři, se kterým se tam přihlasim a nesu na start, je osloveni milý pochodniku. Oslovení navrhli organizátoři.

• Citovat
  • Upravit
80153
1.12.25 19:34

pochodník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie