Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty máš za manžela fakt nějakého exota! Toho bych chtěl vidět, jak jezdí on. Určitě v očích smrt a na tachometru 20 km/hod. Až mám dojem, že se bojí, abys nebyla za volantem lepší než on.
Hele, já také kolikrát na dálnici začínal na 100-120 km/hod. a divil, že někdo zvládá jet rychleji, po pár desítkách až stovkách km jsem již švihal 180 km/hod. a litoval, že nemám rychlejší auto. ![]()
@jege píše: Více
No exot sice je, ale na najeto asi milion bez jediné nehody, a na dálnicích si to vali 120 minimálně, většinou když někdo zdrzuje. Jinak má rád rychlou jízdu na dálnici. Několikrát dal Chorvatsko na jeden zátah v rekordním case, ten smrt v očích nemá, já ano.
Na dálnicích je rychlost 130km/h, to jezdím i já jako žena sama s dětmi…když to nehlidam, tak i 150 🫣Nevím no…takhle ti diktuje všechno a rozhoduje za Tebe? Kolik Ti je? Já si manžela našla po třicítce a takové jednání bych si nenechala líbit, už jsem měla dost odžito…
Je mi 40, manžela jsem poznala ve 30. Říká, že je to pro bezpečnost, nemám najezdeno, neumím si ani představit co všechno se může a nemůže stát, určitě nechci škodu na autě a už vůbec ne ztráty na životech nebo těžká zranění a trvale následky. Tak to opravdu nechci. Ale příští sobotu mám objednané kondiční jízdy v nejlepší autoškole ve městě, tak uvidím.
Hlavně ať chlap zůstane doma a nejde tě při těch jízdách někde pozorovat.
@Tichošlápek píše: Více
Připravím mu práci doma a neřeknu řeknu těsně před odchodem, ale kondiční jízdy ho stejně zajímat nebudou.
@Marmarram píše: Více
Já jen říkám jeho slova
Ne to, že s ním souhlasím. Většinou nesouhlasím. Ale to bych si musela všechno zkusit.
@smile_xxx píše: Více
Já mám dojem, že se s volantem v ruce narodil. Že prý jako 14 lety nastoupil do trabantu, vůbec nikdy předtím za volantem neseděl a normálně jel. Od 18 let nebylo dne, aby neměl auto. Život bez auta si neumí představit. Takže těžko asi chape trampoty začátečníka a nedokáže pochopit, že někomu to dýl trvá a neni tak zdatný. A taky neumí učit a vysvětlovat. On by pedagog nemohl být ani náhodou. To chudáci studenti. A i učit se musí člověk učit. Ale takové ambice naštěstí nemá.
Hele kondiční jízdy to jsou s tvým autem nebo s autoškolovým? Tvoje auto přeci nemá ty pedály u spolujezdce ![]()
Jinak já měla v bývalé práci kolegyni a ta měla automat. Prý by s manuálem už ani neuměla jezdit. Mně tedy taky vždy ta manipulace s pákou rozhodila pozornost a nevěděla jsem, co dřív.
Prý mi půjčí jejich auto. Tak mi řekli. Jsou autoškoly (třeba žena za volantem), kde se trénují jízdy na autě majitele. Ale tady mi daji jejich auto, konkrétně Fabii.
My se bavíme s kolegyněmi v práci, že je ta spojka a řídící páka hezky se. e. A třeba mám kamarádku, která by automat nechtěla ani za nic, ona by si nedovedla užít radost z jízdy a totálně by byla rozhozená a nudila se. Tohle nedokážu pochopit. Strejda mi řekl, že bacha na mikrospánek v automatu, když tam vlastně nic nedělám. Já jsem tak pod stresem i v automatu, že o nude není ani řeči.
Je to pravda. Manžel tehdy kašlal cele auto a jel pár stanic autobusem, a pak metrem.