Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak řídíš, když jedeš úplně sama? Bez rapla vedle?
Zaplatila bych si kondiční jízdy
@Tichošlápek píše: Více
No zatím mě nepusti samou. Takže sama jedu tak, že sama nejdu. Kondiční jízdy bych potřebovala s mym autem, nevím jestli to někde jde. Možná ženy za volantem? Manžel vysiluje, že proč nemáme ruční brzdu. Pořád stresuje, že vletím do příkopy.
@Anonymní píše: Více
Kondiční jízdy si platila mamka a automaticky v jejím autě, to je jen na domluvě si myslím
S manželem už bych nejezdila, akorát tě vystresuje a definitivně odradí
Kondiční jízdy jsou super. Vyber si autoškolu s dobrou recenzí aby tě fakt něco naučili. Trénovat a trénovat.. pokud možno bez manžela vedle sebe. Ten ti klidu a soustředění moc nepřidává.
@Tichošlápek píše: Více
On rika, že to nepůjde, protože tam nemá instruktor pedály, takže to může se mnou jet autem třeba i soused. Je pravda, že trochu už mě odradil. Říká, že vůbec nemam vlohy a že nové auto úplně odrovnam.
“ Nejsem technicky zdatná, neumím předvídat a vyhodnocovat, zmatkuju, neovládám prostorovou představivost.”
S ohledem na toto bych za volant teda nesedla. Fakt stačí jedna blbá situace, kterou nevyhodnotíš správně a muže být zle
Jed sama, neni nic horsiho nez jecici chlap, co na tebe jeci a hrabe ti po volantu. Vzdyt te vystresuje a pak delas zbytecny chyby.
Asi nejsem ten správný typ na řízení auta. Taky mám strach, nevím jak to nazvat. Někdy jako bez mozku. Já kondiční jízdy měla, ale na manuál
Tam mi řekli, že poslední možnost zkoušet automat, nebo nejezdit. Jednou mě stavěla policie, na jistotu sli, že jezdím pod vlivem. Dali mi foukat a skoro odpadli, že 0%. Jako žádná chyba, jen jsem jela podivne. Ale zase manuál
Zaplať si kondiční jízdy. Uvidíš, jestli je problém v tobě nebo ve spolujezdci, instruktor by ti měl pomoci se rozhodnout. A pak případně začni jezdit, ale bez manžela. S takovým spolujezdcem bude i dobrý řidič dělat chyby.
No, byt tebou, tak zkusim ty kondicky se svym autem, a kdyz to nepujde ani tak, tak se ma to vykaslu a jezdim busem. V aute musis proste premyslet a byt ve strehu.
Je pravda, že já potřebuji asi v mým autě na parkovišti udělat vytáčení auta, couvání, otáčení, ježdění kousek od obrubníků, mít tam kužely a krabice, prostě chytnout to do ruky. Mít veliké auto sice automat v plném provozu, když nevím pořádně,,vo co go" a cholerického výbušného manžela k tomu, asi ne.
Já třeba řidičák mám, ale neřídím. Nejsem poleno, nejsem antitalent, dřív jsem i občas jezdila (v létě, na chalupě, mezi vesnicemi), ale bojím se, bojím se ve městě, že bych správně nestihla zareagovat na chodce, nevšimla si tramvaje, nerozjela se dost rychle atd.
Je fakt, že řídit nepotřebuju, auto nemáme, takže mě to zas tak nepálí.
Holky, už mám automat, asistenty a neumím s tím řídit. Třeba 10 km jdu jak mám, pak udelam takovou blbost. Nejsem technicky zdatná, neumím předvídat a vyhodnocovat, zmatkuju, neovládám prostorovou představivost. A to jsem dělala řidičák před 18 lety s manuálem. Dodnes nevím jak. Asi štěstí. Jezdím s manželem, těžký cholerik. Pořád mi hrabe do volantu, ječí a hysterické scény. Ale možná by to nebylo o nic lepší jít sama. Co dělat? Nedělat? Jezdit autobusem? Bydlíme na vesnici. Myslela jsem, že automat zvládnu
Je to lepší jako manuál, netvrdím, tam jsem jela 20 a smrt v očích. Manžel vysiluje, že jednou všechny zabiju. Že prý možná jsem v minulém životě někoho zabila, sebe zabila, přitom. Mě řízení baví, já bych ráda ridila po celé republice, moc ráda, autobusem je to vopruz navíc s malým dítětem, ale já jsem technické poleno. Já vím