Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Bavoraka ma kamaradova zena ne? Zakladatelka nepsala co maj za auto, jen ze manzel trval na kombi ![]()
Manzel se v autech vyzná, já vůbec. Já nevím co a jak. Tak snad si nechám poradit, ne? Nekoupím auto měsíc před smrtí.
Tak už je to nějaký ten pátek, že jo.
@arinecka píše: Více
My bavoráka nemáme, ani nechceme. Kombi je pro rodinu lepší. Máme škoda Octavia.
Ja se v autech taly nevyznám, ale to přece neznamena, ze nesmím mit ani názor.. kdyz jsme kupovali auto pro me, tak ja jsem řekla, ze chci malé v automatu. Manžel vybral technicky vhodné auto, ktere splňovalo moje požadavky. Taky chtel velký, ale mělo to byt moje auto, takze moje podmínky. Mam malý auto v automatu a řízení me velmi bavi. Bohužel se do nej nevejde celá rodina, takze na vylety jedeme firemním a řídí manzel. Ale na moje začátky, na naučení, vyjezdeni..je to malý auto ideální. Ted uz jsem v klidu a budu řídit i nove firemní, ktere bude v automatu a vlezou se tam všechny 3 deti. Neposlouchej porad toho chlapa. Mas snad svoji hlavu.
No jo, ale ne pro tebe, neříkej, že bys nechtěla pro sebe něco menšího, s čím se ti bude všude i lépe parkovat ![]()
Oprášila jsem řidičák po 25 letech. Kondiční jízdy proběhly bez problémů. Co se týče mého řízení, největší strach jsem měla, že se při potkávání protijedoucích nevejdu na silnici. Vešla jsem se vždycky, každý se spíš uhnul. Na kruhák jsem se nacpala většinou jako první. Instruktor se jevil, že jezdím bezohledně a zbytečně rychle. Když jsem získala jistotu řidičky, tak si při majetkovém vyrovnání auto a garáž nechal bývalý muž. A bylo to…
Zaplatila bych si pár kondičních jízd v autoškole na manuálu a pak rapla nechala doma a jela sama. Pomalu, v době kdy není provoz. Někam kam to znáš a není to těžká cesta. A tu jezdila několikrát týdně - čím častěji budeš jezdit tím lepší to bude.
Jako šáhnout mi chlap do volantu a řval na mě, tak jde pěšky. A to jako opravdu. 1× měl nějaký řeči, tak jsem ho vysadila v polích ( byl předem upozorněn ).
Po druhé jsem mu auto nechala na silnici a odešla domů.
@Snopy123 vždyť psala, že kondiční jízdy na manuálu měla a řekli ji tam, že je marnatá, a má se na to bud rovnou vykašlat, nebo zkusit ještě automat
My tedy měli velký auto a bylo to fajn, bylo z toho krásně vidět jak bylo vysoké. Jen bez kamer jsem měla problém parkovat.
Teď mám malé, protože už vozím většinou jen 1 dítě a dobrý no. Ale vyšší je lepší ![]()
@Snopy123 píše: Více
Manual ne. Já s tou spojkou zmatkuju a vůbec, mám nervy z toho řazení, zmatkuju tam strašně, opravdu zlatý automat. Sice budu (pokud se to poddá) řidič neridic, ale na to moje popojíždění to bude stačit. A možná prekvapim.
@arinecka píše: Více
Ale my s tím chceme jezdit na 2 týdny do Chorvatska, na lyže do hor, cestovat a někdy i spát.