Neumím se oblékat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Shanie, krásná holka (teda obě), brala bych tak vypadat
Ale jakmile si vezmeš elegantnější botky, vlasy buď bych střihla, nebo svinula do banánu nebo pod, třeba top a sáčko, budeš vypadat kapku starší a „maminkovštější“. Ale je si to užij, věčně taky mlaďounce vypadat nebudeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotky nahoře … zakladatelka. Někam jsem klikla a hodilo to anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sluší Ti to a užívej si dokud vypadáš mladá pak už bude jen a jen hůř ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška píše:
Shanie, krásná holka (teda obě), brala bych tak vypadatAle jakmile si vezmeš elegantnější botky, vlasy buď bych střihla, nebo svinula do banánu nebo pod, třeba top a sáčko, budeš vypadat kapku starší a „maminkovštější“. Ale je si to užij, věčně taky mlaďounce vypadat nebudeš
Díky. Ono to má své výhody, ale i nevýhody. Koukaj po mně puboši, když jdu sama, lidi mě tak nějak apriori neberou vážně, a pohledy některých důchodkyň rozebírat ani nebudu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivaska píše:
sluší Ti to a užívej si dokud vypadáš mladá pak už bude jen a jen hůř
TAk tak, bud rada, ze vypadas mlade. Teda nevim, kolik ti je ![]()
Ale fakt treba trochu zastrihnout vlasy, nebo nejak scesat, dat jiny top a hned budes vypadat jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka píše:
TAk tak, bud rada, ze vypadas mlade. Teda nevim, kolik ti je
Ale fakt treba trochu zastrihnout vlasy, nebo nejak scesat, dat jiny top a hned budes vypadat jinak.
No právě…kolik bys tipla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak co se vlasů týče, tak jsem momentálně ve stádiu euforie z tvořítek na drdoly - existují pomůcky, pomocí níž je udělaný super „ponožkový“ drdol za pár minutek a vypadá to skvěle a upraveně k téměř jakémukoliv oblečení. Stačí jen vyčesat vysoko culík, na něj natáhnout tvořítko, srolovat a zahnout do kroužku a hotovo
.
- Citovat
- Upravit
@Scarlett2011 píše:
Hezky vypadaji uzke dziny k tomu treba baleriny a nejaky upnuty svetrik nebo elegantnejsi vrsek.
Nebo si muzes vzit leginy s nejakym delsim vrskem a do pasu pasek, aby ti ho to zuzilo a udelalo hezkou postavu.
Sukne nejsou k eleganci potreba.
Vlasy asi delsi.I ja si pripadam mladsi, kyz mam vlasy nad ramena.
Ale s ucesem moc neporadim, to bych te potrebovala videt.
Ten delší top je super nápad, to by mohlo zakrýt zadek. Super, toho se určitě chytnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naima píše:
Tak co se vlasů týče, tak jsem momentálně ve stádiu euforie z tvořítek na drdoly - existují pomůcky, pomocí níž je udělaný super „ponožkový“ drdol za pár minutek a vypadá to skvěle a upraveně k téměř jakémukoliv oblečení. Stačí jen vyčesat vysoko culík, na něj natáhnout tvořítko, srolovat a zahnout do kroužku a hotovo.
Jů, to vůbec neznám. Jen nevím, jestli na to nemám ještě moc krátké vlasy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, za pár let budeš ráda.
Ne vážně, taky to znám. Taky vypadám jak od syna starší ségra a né matka. Když někde jdu a vypadne ze mě, že mám doma roční dítě, tak mi nikdo nechce věřit. Navíc jsem hrozně hubená, prsa zůstaly kdoví kde a vypadám jak z deváté třídy ZŠ (no, možná i ty holky z devítky jsou vyspělejší jak já
). O tom, jak mě očumují náctiletí hošánci, radši mlčím. Nejradši taky chodím v džínách a tričku, sukně a šaty skoro nevedu - nemám to ráda, ale třeba i jen takový sáčko ke kalhotům udělá z holky dámu a já je nosím celkem dost ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak první co mě napadlo - trošku asi pozměnit botník
a nějaké delší tričko, ale stačí jen o trošku
jinak postavu máš super podle fotek ![]()
- Citovat
- Upravit
Náhodou ti to moc sluší, mladiství look se ti bude v budoucnu hodit ![]()
Místo sandál vem nějaké pohodlné balerýnky, tičko kup nějaké s výstřihem - to udělá hodně, nebo nějaké polo s límečkem (napůl elegantní, ale ležérní) http://www.sbazar.cz/…764236_1.jpg
chtělo by to něco možná s vlasama, bud šmrncovnější střih, nebo nějak líp načančat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1miss1 píše:
Tak první co mě napadlo - trošku asi pozměnit botníka nějaké delší tričko, ale stačí jen o trošku
jinak postavu máš super podle fotek
Jo, ty pantofle, to jsme jen s holkou vylezly před barák. Ale jo, máš pravdu. Jj, hned zítra po nějakým delším kouknu…a v doplňcích vyberu pásek… Manžel bude mít radost…:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S_h_a_n_i_e už vím, na té fotce v košili vypadáš jako Jarka Rytychová!
Bud ráda, že vypadáš mladě! já taky vypadala a doufám, že až zhubnu po třetím dítku, tak zas emladší budu vypadat
.
Užívej sim že se za tebou někdo otočí, mně se po tom stýská
. Občas s eněkdo ohlédne ale je to čím dál mín
- Citovat
- Upravit
@miracle7 píše:
Náhodou ti to moc sluší, mladiství look se ti bude v budoucnu hodit
Místo sandál vem nějaké pohodlné balerýnky, tičko kup nějaké s výstřihem - to udělá hodně, nebo nějaké polo s límečkem (napůl elegantní, ale ležérní) http://www.sbazar.cz/…764236_1.jpgchtělo by to něco možná s vlasama, bud šmrncovnější střih, nebo nějak líp načančat
Jo, trička s límečkem mam ráda, jen bud neodhadnu velikost nebo ne mě podivně visí. Mam celkem vetší prsa a pak mi vetší triko na břichu dělá takovou plachtu. Takže by to chtělo něco projmutého, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit