Neušetřím na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.11.18 21:43

odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.11.18 21:43

Asi už teď moc nenaděláš, ale v takové situaci bych,,nešetřila na dárky",ale už od léta bych někam do košíčku ve spíži odkládala, tu pěkné sardinky, příště čaj v akci, další měsíc tě nezabije koupit navíc balíček kávy, potom je zlevněná čokoláda…A v prosinci koupíš celofán a mašli a máš pro rodiče balíček. I teď možná v akčním letáku lak na vlasy pro mamku, v jiném voda po holení pro taťku, mýdlo, vonná svíčka…by se nějak dalo ne? Přece rodiče od tebe nečekají jachtu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.11.18 21:44
@Anonymní píše:
dcera je malicka bude ji teprve rok takze s ni nic nevyrobim, ani nevim jestli pro ni neco kupovat kdyz dostane darky od babicek a dedecku, taty :oops:
vim ze nezalezi tolik na darcich ale bude mi opravdu trapne kdyz mi rodina neco da a ja jim ne :oops:

tvoje rodiče nejspíš budou rádi, že ty a vnučka jste u nich, ne? A tvou finanční situaci asi taky znají. Ale chápu, že nedat dárek a sama dostat není příjemné. Co kdybys rodičům něco upekla na vánoční stůl, at nepřijdeš s prázdnou? Nebo doma vyrobený jedlý dárek?

• Citovat
  • Upravit
6623
8.11.18 21:44

My si dáváme drobnosti. Jediný komu kupujeme jsou děti. Pro ty jsou vánoce, my dospělí si můžeme víceméně koupit kdykoliv cokoliv, tak proč se ještě stresovat s dárky pro ostatní. Loni jsem dávala všem ponožky s překvapením. Stalo to pár kaček. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 21:46

dekuju vam,neco snad upecu nebo vymyslim. Proste mam z toho spatny pocit, kdyz vsude vidim jak se nakupuje a je vanocni nalada ja nic takoveho nemam :andel:
@terinka4444 z pardubickeho kraje

• Citovat
  • Upravit
67672
8.11.18 21:53

Udelej treba otisky nohou dcerky ve tvaru motyla. Dela se to do hmoty z mouky, soli a vody - navod na hmotu najdes na internetu. Vybrvi, popis, ozdob masli atd
Nemusis nic kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.11.18 21:54
@Anonymní píše:
dekuju vam,neco snad upecu nebo vymyslim. Proste mam z toho spatny pocit, kdyz vsude vidim jak se nakupuje a je vanocni nalada ja nic takoveho nemam :andel:
@terinka4444 z pardubickeho kraje
škoda, to jsi daleko, bych tě s malou nafotila a mohly jsme vyrobit fotokalendář, ale to je přes půl republiky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
8.11.18 21:54
@Anonymní píše:

Věř, že tvým rodičům uděláš krásný Vánoce jen tím, že s nimi budete, že si užijou vnučku.
Zdraví a sejít se s dětmi, to je to co rodiče chtějí na Vánoce :) dcera žije tady, syn v Praze, na svátky jezdí domů, oba jsou svobodní, jediné, co chceme, užít si je. Co potřebujeme si koupíme. Až bude mít dcera děti, budu šťastná, když budou v pohodě, když přijedou, v případě dcery přijdou a budu ráda, když jim budu moct něco dát. To budou dárky pro mne :) nic víc od nich nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
8.11.18 21:55

Posli mi sz,mozna bych Ti mohla pomoct ;)

• Citovat
  • Upravit
528
8.11.18 21:57

Neber si to tak :) Největší dárek, je být s někým na štědrý den :srdce: popřát si, dát si dobré jídlo a koukat na pohádky. To jsou Vánoce, ne že budeš kupovat kupu dárků ;) Stačí něco malé vyrobit, nebo viz co psali ostastní, nějaké pochutinky, -nic drahýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
8.11.18 21:57

Štědrý den je v pondělí, můžeš přijet s malou o 3 dny dřív, že k vánocům jako dárek pomužeš, s s mámou zajdes na svařák, děda pohlida, na Štědrý den uvařis večeři pro všechny. Na tohle pak budou vzpomínat, ne na to jaký čaj nebo kafe jsou koupila.
může to být i nová tradice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.11.18 21:59

Posli mi SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
8.11.18 22:04
@Anonymní píše:

Netrap se zbytečně,koupíš až budeš moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
8.11.18 22:05

Posli mi sz, rada pomuzu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
8.11.18 22:13

Být tebou, tak se na dárky prostě vybodnu a ještě s dostatečným předstihem oznámím příbuzným, že dárky nechceš a dávat nebudeš. Pokud ti někdo dá něco pro dítě, fajn, ale mezi dospělými ať se to nechá být, ať se necítíš hloupě. Ani bych nedávala otisky nohou a podobně, to bývá spíš trapné. Naopak opravdu povedená fotka vnučky v pěkném rámečku by snad své místo našla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný