Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky, já měla taky problém s ovu, měla jsem cystu, tak mi na:,–(ila na měsíc antiko, a pak najednou ovu byla, tak mi udělali IUI. Já jsem špinila ráno, test negativní, tak čekám, až se to rozjede. Manža měl ještě v den IUI pomalejší spermie, ale dr. říkal, že šance tam je. Ale houby
Ahoj Bulino, nezoufej a věř. Já jsem zdářným příkladem, že to jednou vyjít musí. Je mi 35 a manželovi 49. Před devíti lety jsme se pokoušeli o mimčo - 3×IVF a nic
. Předloni jsme si řekli že to zkusíme někde jinde, tam nám nabídli prvně IUI, o kterém jsme dřív ani neslyšeli a na 4 pokus to vyšlo a hned dvakrát. Tak že držím moc a moc pěstičky a ono to určitě vyjde
Petra
ahoj, děkuju, tohle mi vždycky zvedne náladu a postrčí mě to dál. Tak ať dětičky pěkně rostou
![]()
Ahoj doufám že nebude vadit že se k vám přidám. Ja jsme taky po prvním IUI nebo spíš už mam skoro 2 měsíce po no taky se to nezdařilo a nakonec když už jsem se měla obědnat na na další tak mi praskla cista a já jsem musela ležet v nemocnici takže zase až za měsíc je to hrozný, pořád čekat ale všichni se dočkáme.
a jak je to s tim IVF tam se platí injekce a pak neco i v pronatalu a jaké vyšetření musí žena podstouk pit než půjde na IVF???
u nás vyšlo IUI na potřetí a zadařilo se ![]()
Zdravím Simču a máme tu ještě jednu diskusi na tohle téma
https://www.emimino.cz/modules.php?…
si to pročtěte,kdo máte zájem
ahojky Juditko, díky za odkaz, ale znáš to, všechny diskuze jsou rozjetý, holky se už mezi sebou znají. Takže, holčiny, jestli chcete, můžeme si taky udělat svojí. Myslim nás, co teprve s IUI začínáme. Kdo bude chtít, ať dá vědět
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.