Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Brooucinda Přesně tak, ještě vyčkej a uvidíš. Kdyžtak bude potřeba změnit značku, pokud trváš na HA. Ale třeba se to srovná samo ![]()
@Brooucinda píše:
Já jsem těsně před otěhotněním měla kroužky Nuvaring a před tím Ha už nevím jména. Ale nikdy jsem s krvácením problémy neměla. Pouze jsem je musela často střídat, jelikož jednou mi po nich bylo blbě, jednou jsem z nich měla pořád kvasinky, potom jsem se neskutečně potila… Pak jsem najela na ty kroužky a mít ty peníze, šla bych do toho zase. No to jsi mi dala. V pátek se mi má vrátit muž, jenže to mam mít jakoby normálně MS, tak to tam asi nepůjdu s tím, že krvácím, když krvácet vlastně mám… No uvidíme. Jakmile nepřestanu krvácet alespoň 5.den po braní aktivních pilulek, půjdu tam, ale už ted se teda modlím, aby mi to přestalo… A ty mi v každým případě dej vědět, jak ti to dopadlo!!! Jinak HA mám teď Eloine
Já mám Jeanine…brala jsem ji před těhu a byla jsem max spokojená. Teď teda nekrvácím díky tomu Noretisteronu…tak uvidím příští měsíc ![]()
Já teda budu věřit, že se to ted upraví samo prvním cyklem… Budu doufat ![]()
@Brooucinda píše:mam to uplne stejne ikdyz je dotaz nekolik let stary nezabira nic prosim co Vam to srovnalo?
Ahoj ženy a maminy. Potřebuju se zeptat, zda někdo měl či má stejný problém…
6.11.2012 Jsem rodila spontanním porodem. Všechno bylo v pořádku, zahojila jsem se rychle a nic mě nebolelo. Již nekojím. Dostala jsem antikoncepci. Prý až dostanu MS tak 5.den cyklu at si vezmu první pilulku. Již jsem to tak dělala před otěhotněním a měla jsem s tím dobré zkušenosti. Přišla tedy MS a já postupovala podle pokynu. 5.den si vzala pilulku. Ms se mi nejen že nezastavila, ale pokračuje dál a to mám za 3dny brát tzv.bez hormonální pilulky, při kterých se má dostavit další. Bolesti žádné nemám a krávácím jen málo. Koupila jsem si Ascorutin a brala ho, ale přišlo mi, že jsem po něm začala krvácet ještě víc a tak jsem ho přestala brát. Ted tedy nevím, zda jít k Mudr, vyčkávat nebo co…
Měli jste někdy něco obdobného?!? Předem děkuji
Jééé konečně nějaký optimista!!! No mám to právě,,dostat,, za pár dní.. Normálně pojedu tak, jak mám. Měla bych to,,dostat,, a pak tak 5. den už jsem byla obvykle bez špinění a v pořádku. Dám tomu tedy ještě něco přes týden.. Jinak měním rodidla
Dojdu k Mudr. Protože tohle už tve mě samotnou. Člověk by chtěl, aby to porodem zkončilo tyhle ty hormony a ono je to pořád… Už je to fakt na budku