Neustále nachlazený a já nervy nadranc

Anonymní
10.11.23 16:39

Neustále nachlazený a já nervy nadranc

Ahoj,
můj dotaz zní jednoduše - “Jak se z toho nezbláznit?”😀
Syn 1,5 roku je neustále na hromadě. V podstatě od svých 10 měsíců se u něj pořád dokola točí kašel a rýma. Dva týdny se léčí, dva týdny je klid a jede to nanovo.
Nejhorší, že mám asi velmi citlivé dítě (a typického chlapa😀) a na každou rýmičku reaguje, jako by umíral a my ho k tomu ještě natahovali na skřipec. Pravdou je, že ho neizoluju a když už je zdravý, chodíme do kolektivu druhých děti, heren apod. Jenže jak z toho ven? Nechci ho stranit a zároveň jsem už z jeho opakujících se kašlů a soplů zralá na chocholouška. :roll:
Doma máme lékárnu sirupů, sprejů do nosu, vitamínů na imunitu a milion dalších doplňků, které nemají valný efekt.
Co s tím? Co pomohlo vašim dětem? Je to vůbec normální?

Díky za rady a ja se jdu někam vybulet. :D

Příspěvek upraven 10.11.23 v 16:44

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
10.11.23 16:39
@Anonymní píše:
Ahoj,
můj dotaz zní jednoduše - “Jak se z toho nezbláznit?”😀
Syn 1,5 roku je neustále na hromadě. V podstatě od svých 10 měsíců se u něj pořád dokola točí kašel a rýma. Dva týdny se léčí, dva týdny je klid a jede to nanovo.
Nejhorší, že mám asi velmi citlivé dítě (a typického chlapa😀) a na každou rýmičku reaguje, jako by umíral a my ho k tomu natahovali na skřipec. O probdělých nocích raději ani nemluvím. Pravdou je, že ho neizoluju a když už je zdravý, chodíme do kolektivu druhých děti, heren apod. Jenže jak z toho ven? Nechci ho stranit a zároveň jsem už z jeho opakujících se kašlů a soplů zralá na chocholouška. :roll:
Doma máme lékárnu sirupů, sprejů do nosu, vitamínů na imunitu a milion dalších doplňku, které nemají valný efekt.
Co s tím? Co pomohlo vašim dětem? Je to vůbec normální?
Díky za rady a ja se jdu někam vybulet. :D

Radu nemám, u nás je to to stejný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
10.11.23 17:12

Nenavlíkat moc, být hodně na čerstvým vzduchu, spousta ovoce a zeleniny. Docela dobře nám funguje vitaminy C a D a Imunoglukan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.23 17:32
@Lily Evans píše:
Nenavlíkat moc, být hodně na čerstvým vzduchu, spousta ovoce a zeleniny. Docela dobře nám funguje vitaminy C a D a Imunoglukan.

Vitamin C a D dáváme. Imunoglukan ne, zkoušela jsem teď colostrum, ale žádná sláva. :roll: Tak asi zkusím. :) Díky.

• Citovat
  • Upravit
6180
10.11.23 17:58
@Anonymní píše:
Vitamin C a D dáváme. Imunoglukan ne, zkoušela jsem teď colostrum, ale žádná sláva. :roll: Tak asi zkusím. :) Díky.

Není to samospásný, ale mám pocit že to celkem pomáhá :) Ale nejvíc je prostě vrozená imunita a životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3732
10.11.23 18:03

Nic, tohle musíš asi prostě přežít. Počkej, až začne chodit do školky :D Promiň a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.23 18:29
@suzka1 píše:
Nic, tohle musíš asi prostě přežít. Počkej, až začne chodit do školky :D Promiň a držím palce :kytka:

Jo, to jsem nezmínila. Chodí relativně čerstvě 3× tydne na dopoledne do dětské skupinky. Tak to bude taky jeden z důvodu. Ale on byl takhle často nemocny i před tím, když nikam nechodil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML