Neustále zvracení hlenů

1054
22.8.11 17:20

Neustále zvracení hlenů POMOZTE

Potřebuji poradit. Začnu od začátku..
Kojila jsem 3 měsíce, po celou dobu můj syn po kojení zvracel - dr na to že je to reflux. Dostali jsme sirup a docela to šlo.
Občas ale v noci po mlíku zvracel. Někdy prozvrscel celou noc, jindy 1× a byl klid.
Pořád má ale rýmu a strašně chroptí, jde vidět bže ho natahuje na zvracení z těch snoplíků.
Před týdnem zvracel tak že jsme skončili v nemocnici na kapačkách protože byl tak dehydrovaný a už omdlíval..
Tam nám zjistili že to byl asi nějaký virus. Šli jsme na sono bříška, vše ok. Žaludek a další orgány v pořádku.
Teďka v noci kašle a z toho ho opět natahuje na zvracení, nevyzvrací potravu ale samé hleny. Vypadne z něj sprominutím kemr jak z ňějakého starého chlapa.. před chvíli zase zelený hustý hnusný …
Bobek u toho pláče, dusí se .. Z nosu nic neodsaju !!! Je nějaká možnost že mu to teče rovnou do bříška? Já už nevím co mám dělat všechno je podle všech v pořádku.. ale on se neustále dusí a dáví.. Celé noci kontroluji jak dýchá,jestli nekucká..Teďka má už 9 měsíců.. a pořád se to opakuje..
:roll: :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
22.8.11 17:23

Já bych jela co nejdřív na pohotovost, abyste něco nezanedbali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.8.11 17:31

U lekářu jsme co druhý den, z nemocnice jsme se vrátili ve čtvrtek a vpátek byli u dr. Dnes je pondělí.
Doktorka řekne odsávat a stříka sprej tak to dělám..
Mám podloženou postýlku, vyvětráno, všude rozvěšěné mokré plíny nebo prádlo.
POMKA
psala jsem že se toto děje od narození, myslíš že sem tím nebyla u dr? Já toto řeším celou dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.8.11 17:39

To je děs, když se to takhle vleče… asi bych byla drzá v nemocnici a chtěla vědět, kde/kdo může udělat nějaká lepší vyšetření a jela tam…protože čekat, jestli to po několika měsících náhodou samo nepřejde, by mě asi nebavilo… tohle přece musí mít nějaký důvod a když ho nedokážou zjistit vaši doktoři, třeba jinde by mohli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.8.11 17:51

zítra ráno jdu na orl, je to sice moje doktorka ale bere i děti. TeĎka jsem četla že zahleňuje mlíko a mléčné výrobky. že se drží v těle a nerozpustí se. Zkusím teda mléčné výrobky vynechat.
Já sem v té nemocnici po nich furt něco chtěla, aˇmu udělají vyšetření čím to může bý atd..vzali krev a o bylo vše. Na tom sonu vše ok, žaludek pracuje tak jak má. Je pravda že mlíko mu nemůžu dát vůbec, ihned ho vyblije. Třeba mu opravdu vadí mléčné výrobky. Ale čím pak živit 9měsíční dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.8.11 17:53

to je zadní rýma, ta se nedá odsát, prostě vydžet než se uzdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.8.11 18:03

i když to má od narození ? Celé noci je vzhůru , pláče chce se mu spát .. právě že tím strácí váhu, jednou se to vyrovná atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.8.11 18:33

Co černý kašel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.8.11 18:40

Trvej na poradnem vysetreni,delali vam potni testy ?Testy na alergii ?
Mel uz mali nejake antibiotika ?
Pokud se vylouci zavaznejsi priciny,tak bych videla problem v mleku ,mate kravske?
A zkusila pomoc hledat i u homeopata.

• Citovat
  • Upravit
4181
22.8.11 18:41

Jezis to je hruza, to je mi ho(/Vas) lito, a ve ktere nemocnici jste byli ? Co Praha Motol, to je jediny, co me napada … tohle preci nemuze byt z nejakeho nastydnuti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.8.11 18:41
jizvíková píše:
to je zadní rýma, ta se nedá odsát, prostě vydžet než se uzdraví
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.8.11 18:42
mmonica píše:
Trvej na poradnem vysetreni,delali vam potni testy ?Testy na alergii ?
Mel uz mali nejake antibiotika ?
Pokud se vylouci zavaznejsi priciny,tak bych videla problem v mleku ,mate kravske?
A zkusila pomoc hledat i u homeopata.

Potni testy me taky napadli … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plaminek_nadeje
22.8.11 19:06

Zakladatelko

Možná bych věděla co s tím, ale potřebuji ještě další souvislosti:
1. Co přesně mu dáváš k jídlu? MM, UM, příkrmy…vypiš mi i průměrné dávky napr. Snídaně 300ml MM, svačina - jogurt atp…

2. Rýmu má také od narození, nebo jen teď? Hleny zelené jsou na ATB kapičky - dostali a kapali jste nějaké?

3. Jakou mívá stolici? Barva, konzistence, frekvence…

4. Co aktuálně bere za léky?Napiš i ty, co dosud bral - co to byl za sirup…berete i nějaká probiotika?

5. Jaká je aktuální frekvence zvracení?

6. Jak reaguje na čaj?Pil už nějaký?

Zkus mi to popsat podrobněji, abych měla představu - pak bych Ti podle toho napsala doporučení, které můžeš konzultovat s vaším pediatrem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12735
22.8.11 19:34

Vyřvi si na orl pořádné vyšetření, na zelenou rýmu jsou fakt ATB a někde jsem tady četla, že chodila mamina s malou na ORL denně protože měla zelenou rýmu v zadu a sama nic neodsála a na orl jí dali do nosíku hadičky a odsáli co šlo. Že zvrací je normální pokud mu tečou hleny v zadu ale nechat to tak dlouho to je extrém, ti doktoři fakt někdy stojí za prd. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
22.8.11 19:50

ahojky po pravdě potkalo nás něco podobnýho.Totálně zahleněný a nevěděla jsem jak malýmu pomoc.Pediatr řekl,že je to lehká viroza a další den jela s malým na pohotovost,byl jak gumová panenka která jen zvracela hleny,nic v sobě neudržel bylo mu necelých 5měs.Na pohotovosti se doktor zděsil a hned si nás tam nechali,vzali krev která vůbec nešla nabrat byl totálně dehydratovaný,celý jim to tam pozvracel.Inhaloval,dělali nám i výtěr z krku a závěr zapal plic a akutní zánět nosohltanu.Rýma odsávat vůbec nešla.Hl.řekla doktorka,že mlíko celkem dost zahleňuje a že může mít alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí