Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
10.10.16 11:05
@kliťák píše:
No potěš, to ti tedy nezávidím…
Blbě řečeno péro si ani neprodloužíš a ani nepřifoukneš, nehledě na to, že ta tvoje může tyhle změny a dobrodružství typu - jak asi píchá tamten cizí chlap vyhledávat i nadále :,(
Co dál? Můžeš se rozvést, ale počítej s tím, že tě obere o děti a majetek jak je u žen dobrým zvykem :jazyk:
Můžeš to kousnout a dělit se o ní s cizím píchačem, ale ráchat si ho večer v cizím spermatu není taky žádná výhra, ale budeš mít děti
Nebo budete žít vedla sebe a ty se budeš trápit tím jak souloží s jinýma, ale budeš mít děti
Všechno je to na prd :zed: Ať uděláš cokoliv nic nebude na 100% správně.
MOžná, že třeba ta tvoje už dá pokoj a bude věrná, ale věř, že při každém jejím odchodu z domova (do práce atd.) budeš zmítán podezřením…

Mluvím z vlastní zkušenosti paroháče, který nechlastal, nehonil ženský, staral se o děti, odevzdával peníze, dělal co na očích viděl atd. ve finále 2 roky její nevěry - přišel jsem o barák, děti, auta a začínal znova. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.10.16 11:09
@HonzaLK píše:
Pokud jsem zněl jako chvástal, mrzí mne to, nebylo to tak myšleno. Chtěl jsem tím říci, že dělám pro rodinu vše co můžu. Nikde jsem neuváděl, že jsem bůh sexu. Jedině to, že máme sex jednou, dvakrát týdně a užijeme si to a proto vzniklou situaci nechápu. Můj pohled samozřejmě, její pohled na to mi nedopřála.
Jako nefér mi ten postup nepřišel, nefér je 2 roky podvádět. Já jen chtěl vědět pravdu. Nechci ji použít jinde než pro své rozhodnutí.

Jo chlast - ten z lidí dostane pravdu!!! Jinak by ses za střízliva dozvěděl jen tisíc nepodstatných a zavádějících důvodů proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 11:20
@HonzaLK píše:
Pokud jsem zněl jako chvástal, mrzí mne to, nebylo to tak myšleno. Chtěl jsem tím říci, že dělám pro rodinu vše co můžu. Nikde jsem neuváděl, že jsem bůh sexu. Jedině to, že máme sex jednou, dvakrát týdně a užijeme si to a proto vzniklou situaci nechápu. Můj pohled samozřejmě, její pohled na to mi nedopřála.
Jako nefér mi ten postup nepřišel, nefér je 2 roky podvádět. Já jen chtěl vědět pravdu. Nechci ji použít jinde než pro své rozhodnutí.

hele, nemyslím to na tebe nijak zle, když si o sobě psal, co vše pro rodinu děláš, to je ok, ale trochu bych se tímto chtěla přimluvit za nás některé ženy a to i za tu tvou, že prostě nejsme všechny holt nejštastněšjí jen z dobře upečených buchet a z uklizeného bytu a poněkud nudnějšího sexíku s manželem. Vy muži tomu říkáte, že „jsme si“ sex vždycky užili, my ženy nemáme jaksi na to vám říct no milačku úplně to suprové neni ale lepší něco než nic a tak to holt hledáme a nacházíme u jiných, se kterýma bychom ale za nic na světě nechtěli žít, prostě jen ten sex a zábavu.
Je ovšem nutné umět hodit u nás tu zpátečkku, pokud nechci za sebou pálit nesmyslně všechny mosty. A zvážit priority.

• Citovat
  • Upravit
22
10.10.16 11:20
@kliťák píše:
Mluvím z vlastní zkušenosti paroháče, který nechlastal, nehonil ženský, staral se o děti, odevzdával peníze, dělal co na očích viděl atd. ve finále 2 roky její nevěry - přišel jsem o barák, děti, auta a začínal znova. :potlesk:

No potěš tě pánbůh, dopadls.

Pokud myslíš přifukování péra doslovně, tak jsem úplně průměrný, pokud mluvíš metaforicky, možná. Podle jejích řečí to vypadá na to, že jsem tak nějak časem kreativitu v sexu vyměnil za kreativitu ve vymýšlení aktivit s dětmi a rodinou. Sex vlastně téměř vždy jen doma až děti usnou. Málokdy nějaké akce jen ve dvou, vždy jsem chtěl s sebou brát dcerku, apod. Když chtěla na wellness jen s mnou, řekl jsem, že radši přece vymyslíme něco s dětmi. A smutný je, že rozhodně v tomhle nekecá.

V žádném případě neomlouvám ani ji ani mě, jen tu pro ostatní uvádím, kam to může dospět, když se to neřeší včas. Berte to jako modelový případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.10.16 11:36
@Anonymní píše:
hele, nemyslím to na tebe nijak zle, když si o sobě psal, co vše pro rodinu děláš, to je ok, ale trochu bych se tímto chtěla přimluvit za nás některé ženy a to i za tu tvou, že prostě nejsme všechny holt nejštastněšjí jen z dobře upečených buchet a z uklizeného bytu a poněkud nudnějšího sexíku s manželem. Vy muži tomu říkáte, že „jsme si“ sex vždycky užili, my ženy nemáme jaksi na to vám říct no milačku úplně to suprové neni ale lepší něco než nic a tak to holt hledáme a nacházíme u jiných, se kterýma bychom ale za nic na světě nechtěli žít, prostě jen ten sex a zábavu.
Je ovšem nutné umět hodit u nás tu zpátečkku, pokud nechci za sebou pálit nesmyslně všechny mosty. A zvážit priority.

no doufám, že sem tohle napíšeš, až tu bude nějaká ženská brečet, že ji manžel dlouhodobě podvádí. Hrdinko pod anonymem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.10.16 11:37
@HonzaLK píše:
No potěš tě pánbůh, dopadls.

Pokud myslíš přifukování péra doslovně, tak jsem úplně průměrný, pokud mluvíš metaforicky, možná. Podle jejích řečí to vypadá na to, že jsem tak nějak časem kreativitu v sexu vyměnil za kreativitu ve vymýšlení aktivit s dětmi a rodinou. Sex vlastně téměř vždy jen doma až děti usnou. Málokdy nějaké akce jen ve dvou, vždy jsem chtěl s sebou brát dcerku, apod. Když chtěla na wellness jen s mnou, řekl jsem, že radši přece vymyslíme něco s dětmi.A smutný je, že rozhodně v tomhle nekecá.

V žádném případě neomlouvám ani ji ani mě, jen tu pro ostatní uvádím, kam to může dospět, když se to neřeší včas. Berte to jako modelový případ.

hm, tohle je ale fakt na facku, nezlob se na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
10.10.16 11:38
@kliťák píše:
No potěš, to ti tedy nezávidím…
Blbě řečeno péro si ani neprodloužíš a ani nepřifoukneš, nehledě na to, že ta tvoje může tyhle změny a dobrodružství typu - jak asi píchá tamten cizí chlap vyhledávat i nadále :,(
Co dál? Můžeš se rozvést, ale počítej s tím, že tě obere o děti a majetek jak je u žen dobrým zvykem :jazyk:
Můžeš to kousnout a dělit se o ní s cizím píchačem, ale ráchat si ho večer v cizím spermatu není taky žádná výhra, ale budeš mít děti
Nebo budete žít vedla sebe a ty se budeš trápit tím jak souloží s jinýma, ale budeš mít děti
Všechno je to na prd :zed: Ať uděláš cokoliv nic nebude na 100% správně.
MOžná, že třeba ta tvoje už dá pokoj a bude věrná, ale věř, že při každém jejím odchodu z domova (do práce atd.) budeš zmítán podezřením…

@HonzaLK

Na to vytučněné nedej. Přesně jak píšeš v dalším příspěvku, ono to vůbec nemusí být v tom, že bys sexuálně nedostačoval. A může to být celkové i zevšednění, ta předvídatelnost, kdy už se po letech dokonale znáte, víte kam sáhnout (a kam sáhne ten druhý) a z toho plynoucí jakási „lenost“ v sexu. Prostě celkový přístup, a to samozřejmě ze strany muže i ženy, abys nemyslel, že se nějak zastávám manželky. Příklad: kamarádka si třeba stěžovala, že sex mají vždycky večer a než se dostane do postele, její manžel už je zalezlý, přikrytý peřinou po bradu, oči zavřené, a že přesně ví, že až si lehne ona, on sáhne tam a tam. No a jen na něj koukne, přejde jí jakákoliv chuť. Ale protože věděla, že jindy by to bylo totéž, tak sex proběhl, ona i dosáhla fyzického uspokojení, ale prostě to nebylo ono. Říkám nebylo, protože ona už to vyřešila jinak než nevěrou (i když v jednu dobu k ní taky neměla daleko). Jednou večer prostě přišla do ložnice, strhla z něj deku, rozsvítila a všechno to na něj vyřvala. Pro něj to byl šok, protože si myslel, že když dosahuje orgasmu jako on, je všechno v pořádku. Naštěstí byl rozumný, probrali to spolu a zapracovali na nápravě.
A k druhému vytučněnému - jestli byl jinak váš vztah v pořádku, je možné, že hrozící ztráta rodiny pro ni bude takové ponaučení, že si to bude sakra dlouho pamatovat a už to nikdy nezopakuje a bude Ti vděčná, že jsi s ní zůstal. Ale to samozřejmě záleží na její povaze, nikdo ji neznáme.
Teď jde o to, jestli Ty bys byl schopen tuto nevěru odpustit a žít s ní dál. Přece jen si dovedu představit, že pro mužovo sebevědomí to musí být velká rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.16 11:39

@HonzaLK nezavidim. ale tak zas a znovu se ukazalo, ze to nebyla vina jen jednoho. td jde o to jestli ona nekeca s tim sexem a jen se nesnazi ospravedlnit, ze si chtela dat sex s jinym :nevim: vubec nevim jak bych to resila. mohla ti to rict co ji vadi rovnou. :think:
@kliťák nesud vsechny zensky jako stejny mrchy. to je blbost. ani chlapi nejsou vsichni parchanti co podvadej, chlastaj a mlati zensky…ikdyz nektery si to mozna zaslouzi, trosku dostat na perdel:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.10.16 11:43
@Monzumka píše:
hm, tohle je ale fakt na facku, nezlob se na mě

Pozdě bycha honit. Kdyby mi ty facky tenkrát vrazila, moc bych to teď ocenil.
Blbé je, že jak ta malá dospívá, tak jsem v poslední době zjišťoval, že už také nepotřebuje tolik tátu, a jak mi to začalo scházet, začal jsem chtít zase více trávit čas jen se ženou, jenže ona už byla holt jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
10.10.16 11:46
@HonzaLK píše:
Pozdě bycha honit. Kdyby mi ty facky tenkrát vrazila, moc bych to teď ocenil.
Blbé je, že jak ta malá dospívá, tak jsem v poslední době zjišťoval, že už také nepotřebuje tolik tátu, a jak mi to začalo scházet, začal jsem chtít zase více trávit čas jen se ženou, jenže ona už byla holt jinde.

Je to někdy kruté, čas nevrátíš. Proto tady pořád opakuju, člověk si má hledět toho co má doma. Tak snad dopadneš líp než tady Kliťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.10.16 11:48
@Anka1313 píše:
@HonzaLKNa to vytučněné nedej. Přesně jak píšeš v dalším příspěvku, ono to vůbec nemusí být v tom, že bys sexuálně nedostačoval. A může to být celkové i zevšednění, ta předvídatelnost, kdy už se po letech dokonale znáte, víte kam sáhnout (a kam sáhne ten druhý) a z toho plynoucí jakási „lenost“ v sexu. Prostě celkový přístup, a to samozřejmě ze strany muže i ženy, abys nemyslel, že se nějak zastávám manželky. Příklad: kamarádka si třeba stěžovala, že sex mají vždycky večer a než se dostane do postele, její manžel už je zalezlý, přikrytý peřinou po bradu, oči zavřené, a že přesně ví, že až si lehne ona, on sáhne tam a tam. No a jen na něj koukne, přejde jí jakákoliv chuť. Ale protože věděla, že jindy by to bylo totéž, tak sex proběhl, ona i dosáhla fyzického uspokojení, ale prostě to nebylo ono. Říkám nebylo, protože ona už to vyřešila jinak než nevěrou (i když v jednu dobu k ní taky neměla daleko). Jednou večer prostě přišla do ložnice, strhla z něj deku, rozsvítila a všechno to na něj vyřvala. Pro něj to byl šok, protože si myslel, že když dosahuje orgasmu jako on, je všechno v pořádku. Naštěstí byl rozumný, probrali to spolu a zapracovali na nápravě.
A k druhému vytučněnému - jestli byl jinak váš vztah v pořádku, je možné, že hrozící ztráta rodiny pro ni bude takové ponaučení, že si to bude sakra dlouho pamatovat a už to nikdy nezopakuje a bude Ti vděčná, že jsi s ní zůstal. Ale to samozřejmě záleží na její povaze, nikdo ji neznáme.
Teď jde o to, jestli Ty bys byl schopen tuto nevěru odpustit a žít s ní dál. Přece jen si dovedu představit, že pro mužovo sebevědomí to musí být velká rána.

Ty ani nevíš jak bych si to přál, aby to na mne všechno před touhle hrůzou vykřičela, kdyby po mně hodila žehličkou nebo mně nakopala do koulí. Jak já bych to bral.
Totiž jak čtu ty řádky, vidím to u nás (jen se nepřikrývám po bradu, protože mně je v ložnici pořád vedro, žena je zimomřivá). Jinak všechno sedí do puntíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 11:52
@Monzumka píše:
no doufám, že sem tohle napíšeš, až tu bude nějaká ženská brečet, že ji manžel dlouhodobě podvádí. Hrdinko pod anonymem.

s tím nemám problm, v tomto chápu obě pohlaví, hrdinko bez anonymu

• Citovat
  • Upravit
5258
10.10.16 11:55
@HonzaLK píše:
Ty ani nevíš jak bych si to přál, aby to na mne všechno před touhle hrůzou vykřičela, kdyby po mně hodila žehličkou nebo mně nakopala do koulí. Jak já bych to bral.
Totiž jak čtu ty řádky, vidím to u nás (jen se nepřikrývám po bradu, protože mně je v ložnici pořád vedro, žena je zimomřivá). Jinak všechno sedí do puntíku.
:hug:
Chápu Tě, ale té mé kamarádce to taky trvalo hrozně dlouho než mu to řekla (a to je celkem „ranařka“) a některé ženy se k tomu možná vůbec neodhodlají, protože vědí, že schopnost sexuálně uspokojit ženu je pro chlapy prvořadá a jsou v tomto velmi zranitelní. A tak nakonec kvůli blbým ohledům to takto podělají. Ale myslím, že pokud je to opravdu „jen“ tohle, je velká šance na záchranu vztahu. Samozřejmě pokud bys to vůbec byl schopen všechno překousnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
10.10.16 11:56
@Monzumka píše:
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 11:57
@HonzaLK píše:

no vidíš a přesně takhle to bylo i u nás, pěkně to dotyčná popsala, velmi pěkně a takto to bohužel je v 80% rodin :think: a právě proto mi sex vůbec nechybí a než na někoho řvát, to si to radš uděllám sama :mrgreen:

anonymní nevěrnice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí