Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jabadabadu píše:
Já mám právě pocit, že Honza doteď přemýšlel oháňkou málo, zatímco jeho žena přemýšlela hlavně frndou až moc. Takže nebude na škodu, když se to teď trochu otočí.
psal ze po tom co si poresila antiko je pro nej tezsi ji nechat. takze je v tom hlavne sex, tak to vyznelo. ona mu ted dovoli cokkoliv aby si ho udobrila a on na to skoci. proto ten muj koment. a jasne, at si delaji co chteji. sexem to zaplacnou jen kratkodobe
to mi nikdo nevymluvi.
@HonzaLK, a ty ji teda odpustit chces nebo ne? Chapu, ze jses na ni nastvanej, ale ty reci co ted vedes… jako ze ti to dela tezsi a tezsi… hmmmm
Kdyz jsi tuto diskuzi otviral, mela jsem dojem, ze se snazis o zachranu vztahu. Uz o to zajem nemas?
@jipo píše:
Záleží také, jestli ta antikoncepce je kvůli tobě. Navíc dva roky podvádět někoho, koho miluji, to si nedovedu představit.
Proč? Já myslela, že chlapi to tak maj normálně, ne, nebo aspoň to všude tvrdí, že maj milenku a přesto milujou svojí ženu. ![]()
@Anka1313 píše:
Anebo třeba proto, že si uvědomil, že ona něco udělala kvůli němu, aby vyhověla jeho potřebám, takže jí třeba na něm ještě dost záleží?
Hezky napsaný, všechno.
@kliťák píše:
Hlavně se s tím musíš naučit žít a to je to nejhorší - já to třeba nedokázal
Každou chvíli jsem měl před očima co s ním dělala atd, obavy, že pokud někam jde s kamarádkama…
A tak jsem udělal to, že jsem odešel a začal znova.
a myslíš, že už se ti to stát nemůže nebo to bude znova se vším všudy ![]()
@PetrVesely píše:
Přesně tohle mě hned napadlo. Před tím, byl manžel pojistka, teď už by to na něj hodit nešlo…
tady jste ted všeci chytří jak rádia ![]()
@warita píše:
@HonzaLK, a ty ji teda odpustit chces nebo ne? Chapu, ze jses na ni nastvanej, ale ty reci co ted vedes… jako ze ti to dela tezsi a tezsi… hmmmmKdyz jsi tuto diskuzi otviral, mela jsem dojem, ze se snazis o zachranu vztahu. Uz o to zajem nemas?
tvoje škoda, že nechápeš psaný text, holt vyšší dívčí
@redbulka píše:
tady jste ted všeci chytří jak rádia
Nejchytřejší jsi tu ovšem ty. Nemáš tam zase něco o dětech s rakovinou?
@Jabadabadu píše:
Nejchytřejší jsi tu ovšem ty. Nemáš tam zase něco o dětech s rakovinou?
máš iq tykve, když si takhle můžeš brát zbůhdarma děti s rakovinou do tvé nevymáchané huby a navíc bys byla ráda vtipná, ale vůbec ti to nejde
@redbulka píše:
tvoje škoda, že nechápeš psaný text, holt vyšší dívčí
Mila redbulko,
jestli mas nejake frustrace ve svem zivote, bud tak hodna a nevylivej si to na mne. Pokud ma nekdo pravo se mojim textem citit dotceny, tak to nejses ty, takze si laskave odpust ty agresivni reci. Dekuju ![]()
@warita píše:
Mila redbulko,jestli mas nejake frustrace ve svem zivote, bud tak hodna a nevylivej si to na mne. Pokud ma nekdo pravo se mojim textem citit dotceny, tak to nejses ty, takze si laskave odpust ty agresivni reci. Dekuju
Milá warito, nauč se přijímat kritiku, hodně ti to ulehčí život a co se týká frustrací tak si vzpomen na své dětství, já to svoje měla ok, tam bude tvůj hl. problém.
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@redbulka píše:
Milá warito, nauč se přijímat kritiku, hodně ti to ulehčí život a co se týká frustrací tak si vzpomen na své dětství, já to svoje měla ok, tam bude tvůj hl. problém.
Draha redbulko, tu radu ti rada vratim, nauc se prijimat kritiku a ze za tvuj projev tdy si ji zaslouzis jako koza drbani.
Vzhledem k tomu, ze muj prispevek NEBYL pro tebe, tak nevim, co se do toho michas a sve moralizovani si muzes strcit nekam!
@redbulka píše:
máš iq tykve, když si takhle můžeš brát zbůhdarma děti s rakovinou do tvé nevymáchané huby a navíc bys byla ráda vtipná, ale vůbec ti to nejde
Do téhle diskuze jsi je zbůhdarma a zcela nesmyslně zatáhla ty, ale chápu, že ti nedělá dobře, když ti někdo připomene tvoje argumentační fauly.
@warita píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Draha redbulko, tu radu ti rada vratim, nauc se prijimat kritiku a ze za tvuj projev tdy si ji zaslouzis jako koza drbani.
Vzhledem k tomu, ze muj prispevek NEBYL pro tebe, tak nevim, co se do toho michas a sve moralizovani si muzes strcit nekam!
Něco z vl. repertoáru tam nemáš nebo umíš jen papouškovat?
![]()
a přesně,„potrefená“ husa vždycky začne kejhat
![]()