Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
10.10.16 13:16
@Jabadabadu píše:
Já mám právě pocit, že Honza doteď přemýšlel oháňkou málo, zatímco jeho žena přemýšlela hlavně frndou až moc. Takže nebude na škodu, když se to teď trochu otočí.

psal ze po tom co si poresila antiko je pro nej tezsi ji nechat. takze je v tom hlavne sex, tak to vyznelo. ona mu ted dovoli cokkoliv aby si ho udobrila a on na to skoci. proto ten muj koment. a jasne, at si delaji co chteji. sexem to zaplacnou jen kratkodobe :nevim: to mi nikdo nevymluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.10.16 13:17

@HonzaLK, a ty ji teda odpustit chces nebo ne? Chapu, ze jses na ni nastvanej, ale ty reci co ted vedes… jako ze ti to dela tezsi a tezsi… hmmmm

Kdyz jsi tuto diskuzi otviral, mela jsem dojem, ze se snazis o zachranu vztahu. Uz o to zajem nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32935
10.10.16 13:28
@jipo píše:
Záleží také, jestli ta antikoncepce je kvůli tobě. Navíc dva roky podvádět někoho, koho miluji, to si nedovedu představit.

Proč? Já myslela, že chlapi to tak maj normálně, ne, nebo aspoň to všude tvrdí, že maj milenku a přesto milujou svojí ženu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32935
10.10.16 13:31
@Anka1313 píše:
Anebo třeba proto, že si uvědomil, že ona něco udělala kvůli němu, aby vyhověla jeho potřebám, takže jí třeba na něm ještě dost záleží?

Hezky napsaný, všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81188
10.10.16 13:31

Všichni to tak snad nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
10.10.16 14:05
@kliťák píše:
Hlavně se s tím musíš naučit žít a to je to nejhorší - já to třeba nedokázal
Každou chvíli jsem měl před očima co s ním dělala atd, obavy, že pokud někam jde s kamarádkama…
A tak jsem udělal to, že jsem odešel a začal znova.

a myslíš, že už se ti to stát nemůže nebo to bude znova se vším všudy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
redbulka
10.10.16 14:15
@PetrVesely píše:
Přesně tohle mě hned napadlo. Před tím, byl manžel pojistka, teď už by to na něj hodit nešlo…

tady jste ted všeci chytří jak rádia :roll:

• Citovat
  • Upravit
redbulka
10.10.16 14:18
@warita píše:
@HonzaLK, a ty ji teda odpustit chces nebo ne? Chapu, ze jses na ni nastvanej, ale ty reci co ted vedes… jako ze ti to dela tezsi a tezsi… hmmmmKdyz jsi tuto diskuzi otviral, mela jsem dojem, ze se snazis o zachranu vztahu. Uz o to zajem nemas?

tvoje škoda, že nechápeš psaný text, holt vyšší dívčí

• Citovat
  • Upravit
1456
10.10.16 14:20
@redbulka píše:
tady jste ted všeci chytří jak rádia :roll:

Nejchytřejší jsi tu ovšem ty. Nemáš tam zase něco o dětech s rakovinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
10.10.16 14:37
@Jabadabadu píše:
Nejchytřejší jsi tu ovšem ty. Nemáš tam zase něco o dětech s rakovinou?

máš iq tykve, když si takhle můžeš brát zbůhdarma děti s rakovinou do tvé nevymáchané huby a navíc bys byla ráda vtipná, ale vůbec ti to nejde

• Citovat
  • Upravit
21593
10.10.16 14:38
@redbulka píše:
tvoje škoda, že nechápeš psaný text, holt vyšší dívčí

Mila redbulko,

jestli mas nejake frustrace ve svem zivote, bud tak hodna a nevylivej si to na mne. Pokud ma nekdo pravo se mojim textem citit dotceny, tak to nejses ty, takze si laskave odpust ty agresivni reci. Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
10.10.16 14:42
@warita píše:
Mila redbulko,jestli mas nejake frustrace ve svem zivote, bud tak hodna a nevylivej si to na mne. Pokud ma nekdo pravo se mojim textem citit dotceny, tak to nejses ty, takze si laskave odpust ty agresivni reci. Dekuju :kytka:

Milá warito, nauč se přijímat kritiku, hodně ti to ulehčí život a co se týká frustrací tak si vzpomen na své dětství, já to svoje měla ok, tam bude tvůj hl. problém.

• Citovat
  • Upravit
21593
10.10.16 14:44

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

@redbulka píše:
Milá warito, nauč se přijímat kritiku, hodně ti to ulehčí život a co se týká frustrací tak si vzpomen na své dětství, já to svoje měla ok, tam bude tvůj hl. problém.

Draha redbulko, tu radu ti rada vratim, nauc se prijimat kritiku a ze za tvuj projev tdy si ji zaslouzis jako koza drbani.

Vzhledem k tomu, ze muj prispevek NEBYL pro tebe, tak nevim, co se do toho michas a sve moralizovani si muzes strcit nekam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
10.10.16 14:49
@redbulka píše:
máš iq tykve, když si takhle můžeš brát zbůhdarma děti s rakovinou do tvé nevymáchané huby a navíc bys byla ráda vtipná, ale vůbec ti to nejde

Do téhle diskuze jsi je zbůhdarma a zcela nesmyslně zatáhla ty, ale chápu, že ti nedělá dobře, když ti někdo připomene tvoje argumentační fauly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
10.10.16 14:59
@warita píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

Draha redbulko, tu radu ti rada vratim, nauc se prijimat kritiku a ze za tvuj projev tdy si ji zaslouzis jako koza drbani.

Vzhledem k tomu, ze muj prispevek NEBYL pro tebe, tak nevim, co se do toho michas a sve moralizovani si muzes strcit nekam!

Něco z vl. repertoáru tam nemáš nebo umíš jen papouškovat? :lol: :lol:
a přesně,„potrefená“ husa vždycky začne kejhat :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria