Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bůča píše:
to ses zas zbytecne zlej ne? to zes to tak mel ty, neznamena, ze to tak maj vsichni.
On není zlý, jen to vidí jako nezávislý pozorovatel. Přece jenom, kdyby byla teď těhotná, tak hrozí nebezpečí testu DNA. Tak tomu může chtít předejít antikoncepcí.
@Bůča píše:
@jipo ale nemusi to tak byt
Určitě nemusí, ale může. Nikdo netvrdí, že je to jediná možná varianta.
@Bůča píše:
to ses zas zbytecne zlej ne? to zes to tak mel ty, neznamena, ze to tak maj vsichni.
Zlej? ne jen zpraženej životem. A cena za moji naivitu 800 000kč, dítě, auta, 8 let života atd.atd. ![]()
@kliťák píše:
Zlej? ne jen zpraženej životem. A cena za moji naivitu 800 000kč, dítě, auta, 8 let života atd.atd.
To znám. Člověk to všechno pak hodnotí z jiné perspektivy.
No každopádně jestli s oběma spala 2 roky bez kondomu, tak kromě zahýbání a rizika kukačky ještě manžela vystavovala velkému zdravotnímu riziku.
@Jabadabadu píše:
No každopádně jestli s oběma spala 2 roky bez kondomu, tak kromě zahýbání a rizika kukačky ještě manžela vystavovala velkému zdravotnímu riziku.
ono se vi jestli to bylo bez kondomu? proboha zivyho snad kdyz uz podvadim, tak se aspon mega peclive chranim.
toto nepochopim fakt ne. kdo nechce tak snad neotehotni a chorobu nedotahne. a zvlast kdyz chrape s vice lidma.fuj to je hnus.br
@HonzaLK píše:
Pokud to dopadne, nebude to stejné, to už nám oběma došlo. Jenže zatím vše co udělala, vypadá na to, že by to chtěla napravit. Tak pozorná a opatrná ještě nikdy nebyla, vím, že všechno může být představení, ale jak dlouho jí znám, tak mám pocit, že některé věci nezahraje. Také udělala, no například už ve čtvrtek si sama od sebe nechala napsat Danu. Nikdy v života nechtěla brát hormonální antikoncepci, protože ji nedělá dobře a na léky je totálně sklerotická (prášky na štítnou žlázu jí po ránu připomínám celé roky já), také nikdy moc nemusela, abych se udělal uvnitř i když byla těhotná, vždy chtěla na bříško, na záda apod., ale prostě mně se některé věci líbí a bez antikoncepce to nejde. Prostě mi ten rozchod děla těžší a těžší…
@Bůča píše:
ono se vi jestli to bylo bez kondomu? proboha zivyho snad kdyz uz podvadim, tak se aspon mega peclive chranim.toto nepochopim fakt ne. kdo nechce tak snad neotehotni a chorobu nedotahne. a zvlast kdyz chrape s vice lidma.fuj to je hnus.br
Neví se to, ví se jenom, že bez kondomu to bylo s manželem. Jak to bylo s milencem, Honza nepíše.
@Jabadabadu humus, kamen cihlu doslova a sejdeme se na koznim
![]()
Začíná to být přehlídka polopravd a odhadů od diskutujících, kteří ani mé příspěvky nečetli. Ti, kteří si se mnou od toho blbého dne, kdy se to provalilo, povídali, mi pomohli udržet zdravý rozum, za to jim moc děkuji. Nyní už je to jen na mně a na ní, jak se zachováme. Nikoho z diskuze neodsuzuji, zřejmě jste si museli zažít své. I některé zlobné příspěvky mi pomohli něco pochopit. Nicméně, teď už mi spíše ubližují, zlosti mám v sobě až dost.
Nemohu slíbit, že sem za nějakou dobu vložím informaci o tom, jak to dopadlo. Když se rozvedu, možná. Když to ale zkusíme znovu, tak to vlastně nebude nikdy definitivní řešení. Díky Honza.
Tak a máte to, Vy necitliví pisatelé polopravd a zlobných příspěvků. Styďte se!
Jestli Honza zamete se svou drahou polovičkou stejně rázně, jak s Vámi, tak bych nechtěl být v kůži té paní…
Zakladateli, neunahluj se v rozhodnuti a nech pracovat cas. Kdyz uz jsi ji to neukoncil hned a jeste se snazis i pres to, co vis, spat, je videt, ze rozchod strasne moc nechces. Obavam se, ze ses ji dal strasne noc lacino, v podstate se ji po tom, co ti dva roky lze a rekla, ze ji nesedis v posteli, snazis jeste vic vtirat. No, tady by se me kroky vyrazne lisily od tech tvych a to asi nechces cist. Myslim si, ze takhle si te nebude moci vazit, ze te proste porad bude mit za hodneho troubu a tatu pro deti, kvuli kterym s tebou bude, kdyz uz je milenec zadany, ale vnimani tebe jako muze-samce, tim klesne jeste vic. Kdyby si byla vedoma toho, ze o tebe muze lehce prijit, situaci by to rozhodne neuskodilo, ale to bys musel opravdu tak citit, ne to jen hrat…Otazka je, zda by to ve chvili, kdy je z jejiho pohledu sex na prd a ma 2 roky poteseni jinde, vztah jeste nakoplo.