Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
28.8.17 16:12
@Jannna78 píše:
Ahoj, jsme s partnerem spolu 10 let a máme dvě děti. Můj partner byl a je atraktivní muž, akorát za tu dobu, co jsme spolu trochu přibral. Asi před rokem se kolem mě začal, na novém pracovišti, točit mladší atraktivní muž. Vypadal dobře, byl zábavný a říkal mi to, co jsem chtěla slyšet a velmi mě přitahoval. Byl ženatý, a stejně jako já nechtěl nic měnit. Po půl roce našeho mileneckého vztahu objevila jeho manželka v jeho telefonu naše sms a vše oznámila mému partnerovi. Nenafackoval mi, nekřičel, jenom se mnou nemluvil. Až po týdnu mi řekl: že můžu zůstat v jeho domě kvůli štěstí našich dětí. Přestože to můj partner nikomu neřekl, tak jsem se strašně styděla a bylo mi hrozně. Po návštěvě v manželské poradně jsem začala doufat, že vše časem překonáme. Cca po půl roce, když partner dělal s naší dcerou úkoly u stolu v kuchyni, jsem ho vzala kolem ramen a pohladila po vlasech, ucukl a tichým hlasem mi řekl, abych se ho už nikdy nedotýkala. Teprve v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem tak skvělého člověka, který mě tolik miloval, ztratila navždy. Můj bývalý milenec vede soudní spor o majetek a děti se svou bývalou manželkou, který vypadá na mnoho let. Já uvnitř sebe cítím velký smutek a vím, že už nejsem milována. Zmizel mi pocit lásky mého partnera, který byl pro mne po tolik let samozřejmostí a já jsem si ho opět uvědomila, až když zmizel.

No, mě na tom celém spíš zaráží, že po 10 letém manželství bydlí v JEHO domě ve kterém bude trpěna jen kvůli štěstí společných dětí…

Jinak ten pocit lásky ze strany partnera musel zmizet už dávno, jinak by ten milenec neměl vůbec žádnou šanci. Dal bych tomu nějaký čas, až začne manžel nějak rozumně komunikovat. I návrh na rozvod je normálnější druh komunikace než tento pseudo svazek, kdy si ji nechává doma jako příslušenství k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 16:20
@LittleBoy píše:
No, mě na tom celém spíš zaráží, že po 10 letém manželství bydlí v JEHO domě ve kterém bude trpěna jen kvůli štěstí společných dětí…Jinak ten pocit lásky ze strany partnera musel zmizet už dávno, jinak by ten milenec neměl vůbec žádnou šanci. Dal bych tomu nějaký čas, až začne manžel nějak rozumně komunikovat. I návrh na rozvod je normálnější druh komunikace než tento pseudo svazek, kdy si ji nechává doma jako příslušenství k dětem.

to je úplná kravina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
28.8.17 16:39
@LittleBoy píše:
No, mě na tom celém spíš zaráží, že po 10 letém manželství bydlí v JEHO domě ve kterém bude trpěna jen kvůli štěstí společných dětí…Jinak ten pocit lásky ze strany partnera musel zmizet už dávno, jinak by ten milenec neměl vůbec žádnou šanci. Dal bych tomu nějaký čas, až začne manžel nějak rozumně komunikovat. I návrh na rozvod je normálnější druh komunikace než tento pseudo svazek, kdy si ji nechává doma jako příslušenství k dětem.

proč zaráží?. manželé dle popisu nejsou a bydlení bylo jeho tak je tohle víc než laskavost že jí neřekl at se sbalí a vypadne za milencem ;) Kde čteš 10leté manželství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.8.17 16:50
@Markéta80 píše:
proč zaráží?. manželé dle popisu nejsou a bydlení bylo jeho tak je tohle víc než laskavost že jí neřekl at se sbalí a vypadne za milencem ;) Kde čteš 10leté manželství?

Ale psala přeci, že byli v manželské poradně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
28.8.17 16:54
@LittleBoy píše:
:think: To je docela možné. Zajímavější na tom je, jak rychle se vrátil pocit lásky k partnerovi. A stačilo k tomu vědomí, že teď nemá ani to málo, co jí před tím bylo málo. Nebo snad chceš říct, že je v nejlepším pořádku si při nedostatku pozornosti od partnera najít milence?
A neřekl bych, že od jejího muže jde o nějaký způsob komunikace. Je to spíš jen známka zklamání a rezignace. A taky trochu i dobré vůle(nevyhodit matku svých dětí na ulici). A vzhledem k jeho reakci po pěti měsících, bych na nějaké změny moc nesázel. Jediné co by ho mohlo nakopnout je pocit, že o ni definitivně přijde. Jenže to musí být podáno formou laskavosti pro něj a po správném čase. Hlavně to nesmí vyznít jako: „když mě nechceš tak já jdu“. A odhadnout jaký čas je dostatečný? To je velká neznámá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
28.8.17 17:08
@takymanžel píše: :think: To je docela možné. Zajímavější na tom je, jak rychle se vrátil pocit lásky k partnerovi. A stačilo k tomu vědomí, že teď nemá ani to málo, co jí před tím bylo málo. Nebo snad chceš říct, že je v nejlepším pořádku si při nedostatku pozornosti od partnera najít milence?
A neřekl bych, že od jejího muže jde o nějaký způsob komunikace. Je to spíš jen známka zklamání a rezignace. A taky trochu i dobré vůle(nevyhodit matku svých dětí na ulici). A vzhledem k jeho reakci po pěti měsících, bych na nějaké změny moc nesázel. Jediné co by ho mohlo nakopnout je pocit, že o ni definitivně přijde. Jenže to musí být podáno formou laskavosti pro něj a po správném čase. Hlavně to nesmí vyznít jako: „když mě nechceš tak já jdu“. A odhadnout jaký čas je dostatečný? To je velká neznámá.

Nemyslím si, že pokud by mu ona naznačila, že on o ni může přijít, tak by se lekl a začal se k ní chovat jinak. On v ni ztratil důvěru, ale nechce děckám kazit dětství. Nicméně ona není v postavení, kdy by si mohla cokoliv diktovat. A pokud se šprajcne, on jí neuhne a nechá ji s klidným svědomím odejít a neuroní ani slzu. Holt si to pokazila sama. Pozdě bycha honit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.8.17 17:10
@Markéta80 píše:

„Sorry jako“, tak tedy 10-tileté partnerství. Partnerství nebo manželství, já v tom nedělám zas tak velký rozdíl. Sice nevím jak dlouho s ním žije ve společné domácnosti, ale to, že spolu mají dítě a tam kde bydlí jí nic neříká pane, to mě fakt dost udivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
28.8.17 17:10
@Gnaar píše:
Ale psala přeci, že byli v manželské poradně?
:mrgreen: :mrgreen: a? @takymanžel myslíš? Možná to pro něj bude úleva že už na ní nemusí každý den koukat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.8.17 17:11

@pohledzdruhestrany To je úplná kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
28.8.17 17:12

@LittleBoy proč? Měl to snad napsat na ní? Bud ten byt zdědil nebo sám financoval tak ted může být rád že není část psaná na ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
28.8.17 17:13
@takymanžel píše: :think: To je docela možné. Zajímavější na tom je, jak rychle se vrátil pocit lásky k partnerovi. A stačilo k tomu vědomí, že teď nemá ani to málo, co jí před tím bylo málo. Nebo snad chceš říct, že je v nejlepším pořádku si při nedostatku pozornosti od partnera najít milence?

Zakladatelka nepsala, co změnila ona ve svém chování vůči manželovi. Třeba si myslela, že stačí poradna, kde se to „vysvětlí“ a všechno bude v cajku. A ono není. Možná i pro to, že v kontatu s milencem je nadále.

Někomu prostě nestačí pár měsiců na to se vzpamatovat ze šoku, oblízat si rány a ještě se pustit opakovaně do projektu, ve který ztratil důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 17:18
@LittleBoy píše:
@pohledzdruhestrany To je úplná kravina.

to je nekravina :D většina ženských i chlapů chce cejtit svou cenu na mužskoženskym trhu a ta cena se neodvíjí jen od atraktivity pro partnera, ale i pro další účastníky trhu, většině stačí platonický ohodnocení a menšině ne, a testuje to hlouběji

navíc…my chlapi jsme relativně línější, spokojenej vyladěnej rytmus vztahu nám většinou nevadí, ale plno ženských (a i chlapů) má rádo periodický obnovování motýlků v břiše a ty dlouhodobej partner neumí moc nabídnout (substituce může bejt mlácení, gambling, apodob., prostě něco, hlavně aby nebyla nuda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.8.17 17:19

@Markéta80 Každý to máme prostě nastavený jinak. Nemyslím si o sobě že bych byl majetnický typ, ale nemohl bych žít v „cizím“ majetku ze kterého můžu být kdykoli vykázán. A to i v případě že jsem nic „neprovedl“ jen „majiteli“ ruplo v kouli a rozhodl se pro upgrade za mladší model.

A ze svého okolí znám několik případů, kdy zděděný dům byl částečně přepsán na druhého z partnerů výměnou za vložené peníze do rekonstrukce nebo vyplacení hypotéky. Prostě těm, kteří dlouhá léta žijí v „cizím“ nerozumím. Ale když jim to vyhovuje, proč ne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 17:21
@Markéta80 píše:
@LittleBoy proč? Měl to snad napsat na ní? Bud ten byt zdědil nebo sám financoval tak ted může být rád že není část psaná na ní :lol:

a to není fér, ona mohla vykopnout (vyplatit) manžela a v bytě bydlet s novým partnerem, on by se nemusel tak soudit, a štěstíčko mohlo být dokonalé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.8.17 17:22
@LittleBoy píše:
@Markéta80 Každý to máme prostě nastavený jinak. Nemyslím si o sobě že bych byl majetnický typ, ale nemohl bych žít v „cizím“ majetku ze kterého můžu být kdykoli vykázán. A to i v případě že jsem nic „neprovedl“ jen „majiteli“ ruplo v kouli a rozhodl se pro upgrade za mladší model.A ze svého okolí znám několik případů, kdy zděděný dům byl částečně přepsán na druhého z partnerů výměnou za vložené peníze do rekonstrukce nebo vyplacení hypotéky. Prostě těm, kteří dlouhá léta žijí v „cizím“ nerozumím. Ale když jim to vyhovuje, proč ne, že?

to můžeš bejt i z bytu v tvém vlastnictví, stačí obvinění z domácího násilí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria