Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2713
11.10.16 09:01
@HonzaLK píše:
Začíná to být přehlídka polopravd a odhadů od diskutujících, kteří ani mé příspěvky nečetli. Ti, kteří si se mnou od toho blbého dne, kdy se to provalilo, povídali, mi pomohli udržet zdravý rozum, za to jim moc děkuji. Nyní už je to jen na mně a na ní, jak se zachováme. Nikoho z diskuze neodsuzuji, zřejmě jste si museli zažít své. I některé zlobné příspěvky mi pomohli něco pochopit. Nicméně, teď už mi spíše ubližují, zlosti mám v sobě až dost.
Nemohu slíbit, že sem za nějakou dobu vložím informaci o tom, jak to dopadlo. Když se rozvedu, možná. Když to ale zkusíme znovu, tak to vlastně nebude nikdy definitivní řešení. Díky Honza.

A co jiného jsi čekal? Musím říct, že už řešit takovou věc na veřejném fóru, bych čekal spíš od ženský, než od chlapa. Neber to ve zlém. Nejsem z těch, co zevšeobecňují a hledají v životě nějaký systém, ale jedno je fakt. Drtivá většina žen, chce vidět v chlapovi svým způsobem toho pravěkýho lovce a zabijáka, ať už si to přiznají nebo ne. A promiň, že se budu opakovat, z tebe, alespoň podle tvého popisu, vyzařuje spíš ten strážce rodinného ohně. Myslím, že @káťa to vystihla dobře. Takhle ženskou, ražení té tvé, dlouhodobě neokouzlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109221
11.10.16 09:29
@OlgojChorchoj píše:
Co ty seš za krávu…Dámy prominou poněkud expresivní výraz, ale tady je to na místě.

v tomto pripade se neda jinak, nez souhlasit.
nenechte se odradit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
11.10.16 09:51
@OlgojChorchoj píše:
Co ty seš za krávu…Dámy prominou poněkud expresivní výraz, ale tady je to na místě.

Já bych použil dokonce ostřejší slovo ostraváka, které se přidávalo za Baník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 09:52
@redbulka píše:
no tak především ty seš ten pravej, kterej by měl poučovat ostatní chlapy, co psát na veřejném foru jako je emimino - nepřijdeš si vůbec ty divnej, že sem jako chlap, tedy jestli fakt seš chlap, vůbec lezeš? :think:
:mrgreen: :mrgreen: aaaaaaa tyyy woe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 09:53
@OlgojChorchoj píše:
:lol: :lol: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 09:56

@jipo lidi vy me zabijite :mrgreen: a Honzo preju hodne stesti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59477
11.10.16 11:00
@redbulka píše:
no tak především ty seš ten pravej, kterej by měl poučovat ostatní chlapy, co psát na veřejném foru jako je emimino - nepřijdeš si vůbec ty divnej, že sem jako chlap, tedy jestli fakt seš chlap, vůbec lezeš? :think:

ono je emimino jen pro ženský? navíc to tady neni jen o miminech ale dost se tady řeší vztahy a ty většinou řeší všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
11.10.16 11:52
@redbulka píše:
:think: Promiň, že mi to tak dlouho trvalo, ale musel jsem to zkontrolovat. A jo, ještě mi neupad, takže jsem mužského pohlaví. ;) Jestli chlap? No manželka to tvrdí. A nevím proč bych měl bejt divnej, že se účastním debaty na veřejném fóru o manželství. A jelikož jsem si udržel spokojenou ženu přes třicet let, tak myslím, že bych nějakou radou přispět mohl. :nevim: Myslím, že není o nic blbější než některé jiné.
A mrzí mě, že tě tu kvůli mě tak sepsuli. Vždyť Ty si taková soucitná duše. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 11:55

@takymanžel rad rad rad! co ma delat spravna zenuska aby si chlapa udrzela 30 let??? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109221
11.10.16 11:56
@Bůča píše:
@takymanžel rad rad rad! co ma delat spravna zenuska aby si chlapa udrzela 30 let??? :pankac:

bejt zticha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.10.16 12:00
@jipo píše:
Já bych použil dokonce ostřejší slovo ostraváka, které se přidávalo za Baník.

Takove to velmi expresivni slovicko na p :mrgreen:???

Budme radi, ze to tu neni zenska rezervace, ve ktere dela @Redbullka spravce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 12:02
@Venetia píše:
bejt zticha :cert:

ajaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
11.10.16 12:04
@Bůča píše:
@takymanžel rad rad rad! co ma delat spravna zenuska aby si chlapa udrzela 30 let??? :pankac:

Prázdný pytel a plný žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
11.10.16 12:06
@Bůča píše:

Když ono taky hodně záleží na tom chlapovi, myslím, že takové exempláře jako je @takymanžel (nic ve zlém :mrgreen: :palec: ) už jsou dneska velmi velmi vzácné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 12:11
@Jabadabadu píše:
Prázdný pytel a plný žaludek.

myslim ze v tom bude hacek. tak lehky to nebude :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek