Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
redbulka
10.10.16 15:02
@Jabadabadu píše:
Do téhle diskuze jsi je zbůhdarma a zcela nesmyslně zatáhla ty, ale chápu, že ti nedělá dobře, když ti někdo připomene tvoje argumentační fauly.

asi tě hodně baví plevelit diskuse a vyvolávat umělé spory, co, kočko

• Citovat
  • Upravit
1456
10.10.16 15:07
@redbulka píše:
asi tě hodně baví plevelit diskuse a vyvolávat umělé spory, co, kočko

To ne, ale občas mě baví utírat diskutující, kteří používají demagogii, argumentační fauly a napadají ostatní diskutující, jako to děláš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.10.16 15:27
@redbulka píše:
Něco z vl. repertoáru tam nemáš nebo umíš jen papouškovat? :lol: :lol:
a přesně,„potrefená“ husa vždycky začne kejhat :lol: :lol:

Ty jses ale pekna ubozacka. No comment, myslim, ze si kazdy tady u tobe udela obrazek sam. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.10.16 15:35
@redbulka píše:
asi tě hodně baví plevelit diskuse a vyvolávat umělé spory, co, kočko

Ježíši, já vím, že se v každém tématu chceš projevit jako rádoby drsňačka a užívat si své vlsatní popularity, ale co kdybys jednou udělala vyjímku a nechala téma zakladateli???

Jinak s tou antiko mě okamžitě napadlo přesně to, co ostatní. Že ty nejsi ten, kvůli komu si to nechala napsat. To, že podvádění bylo o sexu, bylo jasné už od začátku, jak jsi psal o takových těch pseudodůvodech, to se tak říká, když je člověku druhého líto říct mu úplnou pravdu.

Píšeš, že ti rozchod neulehčuje - však si dej dostatek času si to v sobě nějak srovnat, nemusíš se rozhodovat hned, ta situace není o jednom nebo pár úletech, čas ukáže, zda vůbec časem budeš mít zájem o pokračování s někým, komu se nedá věřit, zda to ona opravdu skončí, zda vás vůbec bude bavit sex za střízliva poté, co jste si objasnili atd…nikam se nežeň, nemusíš se rozhodovat rychle…

• Citovat
  • Upravit
109575
10.10.16 15:43
@HonzaLK píše:
No potěš tě pánbůh, dopadls.

Pokud myslíš přifukování péra doslovně, tak jsem úplně průměrný, pokud mluvíš metaforicky, možná. Podle jejích řečí to vypadá na to, že jsem tak nějak časem kreativitu v sexu vyměnil za kreativitu ve vymýšlení aktivit s dětmi a rodinou. Sex vlastně téměř vždy jen doma až děti usnou. Málokdy nějaké akce jen ve dvou, vždy jsem chtěl s sebou brát dcerku, apod. Když chtěla na wellness jen s mnou, řekl jsem, že radši přece vymyslíme něco s dětmi. A smutný je, že rozhodně v tomhle nekecá.

V žádném případě neomlouvám ani ji ani mě, jen tu pro ostatní uvádím, kam to může dospět, když se to neřeší včas. Berte to jako modelový případ.

takže si ji víceméně dával najevo, že společné chvilky ve dvou nestojíš…tak se tedy zařídila jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109575
10.10.16 15:49
@Anonymní píše:
no vidíš a přesně takhle to bylo i u nás, pěkně to dotyčná popsala, velmi pěkně a takto to bohužel je v 80% rodin :think: a právě proto mi sex vůbec nechybí a než na někoho řvát, to si to radš uděllám sama :mrgreen:anonymní nevěrnice

já to mám podobně..zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
10.10.16 15:49
@Jabadabadu píše:
To ne, ale občas mě baví utírat diskutující, kteří používají demagogii, argumentační fauly a napadají ostatní diskutující, jako to děláš ty.

zavři kufr, kecá ti pyžamo!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5258
10.10.16 15:58
@Venetia píše:
takže si ji víceméně dával najevo, že společné chvilky ve dvou nestojíš…tak se tedy zařídila jinak

Ano, zakladatel k tomu určitým způsobem přispěl, ale myslím si, že to v nejmenším případě neomlouvá jeho manželku. Dají se pochopit její důvody, ale ať je to jak je, nelze tím prostě obhájit její nevěru. Měla se to snažit řešit s ním i když chápu, že se o takových věcech někdy špatně mluví. Nicméně situace už nastala, vrátit se to nedá, zakladatel už zdá se zná podstatu problému a otázkou je, jak se s tím oni dva dokážou poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.16 16:01
@redbulka píše:
Milá warito, nauč se přijímat kritiku, hodně ti to ulehčí život a co se týká frustrací tak si vzpomen na své dětství, já to svoje měla ok, tam bude tvůj hl. problém.

tyyy woe 8o a pak se tu lidi divi, kdyz nekdo neco pise pod anonymem jako :mrgreen: takova hnusna zakerna podpasovka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
10.10.16 16:06
@Bůča píše:
tyyy woe 8o a pak se tu lidi divi, kdyz nekdo neco pise pod anonymem jako :mrgreen: takova hnusna zakerna podpasovka :poblion:

Souhlas, nad některými příspěvky opravdu žasnu. :roll: A pro zakladatele jsou určitě velmi „přínosné“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109575
10.10.16 16:11
@jipo píše:
Záleží také, jestli ta antikoncepce je kvůli tobě. Navíc dva roky podvádět někoho, koho miluji, to si nedovedu představit.

Nekdo opravdu hleda jen lepsi sex a city do toho netaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.10.16 16:22

Ja bych rekla, ze ta antikoncepce je pro zakladatele. Vsak jestli dotedka zadnou nebrala, tak proc by to naraz melo byt pro milence… nebo jsem to spatne pochopila?

Snazi se holka, snazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.10.16 16:54
@Venetia píše:
Nekdo opravdu hleda jen lepsi sex a city do toho netaha

Nj, ale pro člověka (zvláště pro chlapské ego) je podle mě velice těžké se srovnat s tím, v očích své milované není tím „super samcem“, nýbrž tím, který je hodný, dobrý táta, vydělává, nebije ji atd… nikoli tím, z koho by vlhla v posteli…
A musela být opravdu hodně opilá nebo zoufalá, že mu tohle přiznala. Přiznám se, že já bych tohle chlapovi nepřiznala, ani kdybych s ním zůstat neplánoala, natož kdyby mi na něm záleželo a rozchod bych nechtěla.
Jak říkám, zakladatel by neměl být křečovitý (viz ze dne na den „drsňákem“ v posteli atd., to je moc hrané na můj vkus), ale měl si to nechat v sobě pořádně uležet a rozmyslet. Každý je nahraditelný a ona fakt není jediná pořádná ženská pod sluncem. Je jasné, že se holka snaží, když je milenec zadaný s malými dětmi a s ní by stejně tedy nebyl. Čas vše ukáže…

• Citovat
  • Upravit
21593
10.10.16 16:58

Ja nevim, myslim, ze manzelstvi je o hodne vic nez jenom sex. Ano, sex je dulezity a pro chlapa obvzlaste, ale neni to to NEJDULEZITEJSI.

Ostatne, tady je spis problem spatne komunikace. Manzelka mela dat svou nespokojenost najevo a ne hledat bokovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.10.16 17:01
@warita píše:
Ja nevim, myslim, ze manzelstvi je o hodne vic nez jenom sex. Ano, sex je dulezity a pro chlapa obvzlaste, ale neni to to NEJDULEZITEJSI.Ostatne, tady je spis problem spatne komunikace. Manzelka mela dat svou nespokojenost najevo a ne hledat bokovky.

Upřímně - znáš nějakou ženskou, která by tomu svému řekla - Hele, Franto, vůbec mě nepřitahuješ v posteli, nelíbí se mi to s tebou a to, že mě to baví, ti jenom hraju???
Jak jsem psala, musela být hodně nalitá, že tohle řekla, já bych to neudělala, i kdyby to byla stokrát pravda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky