Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
redbulka
11.10.16 15:21
@inkakřivák píše:
@redbulka No my nestárneme, jenom ty děti rostou! My jsme pořád mladí, a na hlavách mám já přeliv a chlap koupací čepici, trošku chlupatou. Ale takhle uvnitř, to jsme pořád mladí. Hlavu hore, vždyt je to sranda! A čím dýl jsme spolu, tím větší. Nikdy jsem si ani neuměla představit, jak to může být v tomhle věku hezké. A je!

vám ještě stále děti rostou? myslím fyzicky, nám už zdárně vyletěli z hnízda, tak jsme zase jak zamlada - spolu sami dva :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21593
11.10.16 15:40
@takymanžel píše:
@Bůča Tak asi zásadní bude výběr. To ostatní je hodně individuální.Tak to je myslím zásadní chyba. Teda pokud to nepřehání. :D Ta moje je nejspokojenější od té doby, co se naučila ozvat. :mrgreen:

Taky zastavam nazor, ze kdyz mi neco vadi, reknu hned. Nekdy dokonce i bouchnu, ale za 5 minut o tom nevim.

Takze se mi obcas stava, ze manzel za hodinu dve prijde, ze nad tim premyslel a ze mam pravdu, ze mozna rekl nejake veci, co nemel a ze ted, kdyz se uklidnil, tak vidi, ze mam pravdu.

No a co ja na to? 8o O cem ze jsme se to dohadovali? Vetsinou mi chvilku trva, nez si vzpomenu, ze vubec nejaka vymena nazoru byla. LOL Kdyz jde o blbinu, tak mam tendenci zapomenout hned, jak jsem upustila paru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
11.10.16 19:19
@admin píše:
Smazala jsem několik příspěvků @redbulka @OlgojChorchoj a @takymanžel. Vzájemné invektivy nebo vulgarismy do diskuse nepatří a jsou proti pravidlům. Na příspěvky proti pravidlům nereagujete a rovnou příspěvky nahlaste administrátorovi.

Děkuji předem a přeji pěkný den,

admin Josefina

Můžete mi prosím osvětlit, kde jsem použil jaké vulgarismy a nebo někoho napadal? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
11.10.16 19:28
@inkakřivák píše:
@redbulka @takymanžel No v reálném životě by se tak třeba nechovali. Ale je fakt, že přátele a známé si člověk vybírá. Tady je to prostě forum a nemá cenu se čílit. A stejně jsem lepší - manželé 36 let, známe se 40! tak co, kdo je nestor a má největší právo být zhnusen? Kořte se, saláti!

Asi jsem trochu natvrdlej, ale tohle jsem nějak nepochopil.
A to o těch letech manželství, jsem nepsal abych se chlubil. Jinak ke 40ceti letům gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.16 19:35
@admin píše:
Smazala jsem několik příspěvků @redbulka @OlgojChorchoj a @takymanžel. Vzájemné invektivy nebo vulgarismy do diskuse nepatří a jsou proti pravidlům. Na příspěvky proti pravidlům nereagujete a rovnou příspěvky nahlaste administrátorovi.

Děkuji předem a přeji pěkný den,

admin Josefina

Děkuji za smazání, za urážku té dámy se neomlouvám, byla zcela na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 19:47
@OlgojChorchoj píše:
Děkuji za smazání, za urážku té dámy se neomlouvám, byla zcela na místě.
:lol: :mrgreen: i ty jeden :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
11.10.16 20:48
@warita píše:
Taky zastavam nazor, ze kdyz mi neco vadi, reknu hned.

:palec: víc takových lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
11.10.16 22:56
@OlgojChorchoj píše:
Děkuji za smazání, za urážku té dámy se neomlouvám, byla zcela na místě.

mě může urazit jen inteligent, a to ty nejsi, takže jako bys nic nenapsal - chybí mi tu smajlík s prostředník nahoru :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
redbulka
11.10.16 22:56
@minoe píše: :palec: víc takových lidí

Přesně tak!! :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
11.10.16 22:59
@redbulka píše:
mě může urazit jen inteligent, a to ty nejsi, takže jako bys nic nenapsal - chybí mi tu smajlík s prostředník nahoru :lol: :lol:
:D :D :D Pokud o tom, kdo je inteligentní rozhoduješ ty, tak pak se hrdě hlásím k neinteligentům.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81179
12.10.16 09:12
@redbulka píše:
vám ještě stále děti rostou? myslím fyzicky, nám už zdárně vyletěli z hnízda, tak jsme zase jak zamlada - spolu sami dva :srdce:

Nám už rostou ty další děti - našich dětí!
@takymanžel
V realném životě by někteří třeba volili jiný způsob komunikace a tak - takhle jsem to myslela. tady nikdo nikoho nevidí, nezná, spousta lidí si tu dovolí to, co by v reálu neudělala nikdy. Tak to bylo míněno. Tím samozřejmě nemyslím třeba popisovanou nevěru či něco podobného, spíš myslím chování k diskutujícím. A těmi lety v manželství se klidně chlub. protože to svědčí o dobrém vztahu a taky veliké práci a úsilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
12.10.16 12:21
@inkakřivák píše:
@takymanžel
V realném životě by někteří třeba volili jiný způsob komunikace a tak - takhle jsem to myslela. tady nikdo nikoho nevidí, nezná, spousta lidí si tu dovolí to, co by v reálu neudělala nikdy. Tak to bylo míněno. Tím samozřejmě nemyslím třeba popisovanou nevěru či něco podobného, spíš myslím chování k diskutujícím. A těmi lety v manželství se klidně chlub. protože to svědčí o dobrém vztahu a taky veliké práci a úsilí.

tak to máte supr, my máme zatím typické mladochy dnešní doby - teda naětěstí mají stabilní vztahy se svými partnery, ale zatím si chtějí prý užívat :).Jejich volba.

• Citovat
  • Upravit
2713
12.10.16 12:58
@inkakřivák píše:
@takymanžel
V realném životě by někteří třeba volili jiný způsob komunikace a tak - takhle jsem to myslela. tady nikdo nikoho nevidí, nezná, spousta lidí si tu dovolí to, co by v reálu neudělala nikdy. Tak to bylo míněno. Tím samozřejmě nemyslím třeba popisovanou nevěru či něco podobného, spíš myslím chování k diskutujícím. A těmi lety v manželství se klidně chlub. protože to svědčí o dobrém vztahu a taky veliké práci a úsilí.

Nejsem z těch, co by se schovávali za anonymitu internetu. To co napíšu tady, klidně řeknu každému do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
12.10.16 13:00
@takymanžel píše:
Nejsem z těch, co by se schovávali za anonymitu internetu. To co napíšu tady, klidně řeknu každému do očí.

já se zas v reálu s takovýma debilníma kecama a reakcema jak mnohdy tady teda nesetkávám a kdyby jo, tak na ně odpovdím rovněž úplně stejně jako taddy. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2
28.8.17 01:05

Ahoj, jsme s partnerem spolu 10 let a máme dvě děti. Můj partner byl a je atraktivní muž, akorát za tu dobu, co jsme spolu trochu přibral. Asi před rokem se kolem mě začal, na novém pracovišti, točit mladší atraktivní muž. Vypadal dobře, byl zábavný a říkal mi to, co jsem chtěla slyšet a velmi mě přitahoval. Byl ženatý, a stejně jako já nechtěl nic měnit. Po půl roce našeho mileneckého vztahu objevila jeho manželka v jeho telefonu naše sms a vše oznámila mému partnerovi. Nenafackoval mi, nekřičel, jenom se mnou nemluvil. Až po týdnu mi řekl: že můžu zůstat v jeho domě kvůli štěstí našich dětí. Přestože to můj partner nikomu neřekl, tak jsem se strašně styděla a bylo mi hrozně. Po návštěvě v manželské poradně jsem začala doufat, že vše časem překonáme. Cca po půl roce, když partner dělal s naší dcerou úkoly u stolu v kuchyni, jsem ho vzala kolem ramen a pohladila po vlasech, ucukl a tichým hlasem mi řekl, abych se ho už nikdy nedotýkala. Teprve v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem tak skvělého člověka, který mě tolik miloval, ztratila navždy. Můj bývalý milenec vede soudní spor o majetek a děti se svou bývalou manželkou, který vypadá na mnoho let. Já uvnitř sebe cítím velký smutek a vím, že už nejsem milována. Zmizel mi pocit lásky mého partnera, který byl pro mne po tolik let samozřejmostí a já jsem si ho opět uvědomila, až když zmizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí