Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Myslíš, jako že zatouží po opáleném samci na fotce, jako Veronika Žilková, manželka ministra Stropnického?http://www.parlamentnilisty.cz/…skoly-417246
To víš. Není nad to, nechat se svým manželem navléct v parném létě do černého hábitu a v případě mluvení s cizím mužem si nechat v lepším případě napráskat. To je přeci snem každé evropské ženy. To je prostě příroda. ![]()
@LLump píše:
Podělejte se kvůli majetku, fakt
Víš, někomu, kdo má zahýbání jako běžný koníček, se to těžko vysvětluje. Já vím, že Ty na to máš, ale každej nerozdává půlky baráku beruškám na potkání.
Možná že jo?
@LLump píše:
Až ti kvůli tomu drásání o majetek prdne cévka, bude pozdě na pochopení, že by ti bez něj bylo líp.
Myslím, že dotyčný bude právě v klidu, pokud má bydlení na sebe. Může se rozhodnout, jak bude chtít. Nervy by měl, pokud by na ni část přepsal.
@LLump píše:
My bydlíme v bytě, který je kompletně ženy. Pokud se to rozhodne rozseknout, sbalím si do auta svý nářadí a kolo, snad ani to spodní pradlo si brát nebudu a nechám jí to tam jako hadry, a vypadnu s čistou hlavou. Bez toho, že bych cokoliv řešil. To povazuju za naprosto ideální řesení. Případná dohoda o vypořádání majetku by měla tak 4 řádky, jestli vůbec. O auto v hodnotě jednoho mýho platu by se tutově netahala, když neřídí, ale i kdyby, tak co.
a není to náhodou to samý v bleděmodrým, nad čím ses tady rozčiloval? ![]()
A neboj. Mě cévka neprdne. I když máme všechno napůl, tak tyhle starosti se mě opravdu netýkají, protože jsem si dobře vybral partnerku
.
@Venetia píše:…ach jo. Mne vzdycky tyhlety demagogie a diskusni podrazy tak zamrzi: proc jsi z te me puvodni vety umyslne vynechala slovo PRIMARNE (…manzelstvi je PRIMARNE o vychove deti atd.) a nahradila jsi je slovem JEN? Nepripada ti, ze se tim smysl te vypovedi DOST PODSTATNE zmeni? Opravdu ti to pripada fair?
vedle pan @Cosmopol píše, že o tom manželství není..jen o výchově dětí a kumulování majetku…pokud nedokáže odpustit a už ji nemiluje, měl by jí dát alespon volnost
@LLump píše:
Není. Protože nemusím nic řešit. Žádné pokusy o zhodnocení/ nezhodnocení, žadné trápení se v kuče, kde mi to všechno připomíná minulost. Bývalý kamarád na tom ztratil 10 let života, zešedivěl, i když to všecho bylo „jeho“, než pochopil a zbavil se toho. Mohl si to ušetřit rovnou… I kdyby to všechno daroval starý, co mu nadadila parohy, byl by na tom líp, nez když to domněle „vyhrál“. Ale nečekam, že bys byl schopen tohle pochopit.
Já to na rozdíl od tebe chápu. Ale Ty jaksi nedokážeš pochopit, že někomu nesedí žít jako kočovník, od jedné ženy ke druhé. To jak žiješ Ty je tvá věc, ale nechápu, proč se ofrňuješ nad tím, že někdo upřednostňuje domov a rodinu. Kdybych nepotkal ženskou co mám doma, tak by mi taky možná stačila krosna, mašina a ucházející baťůžek na tandemu.
Mimochodem ten tvůj příspěvek dost vysvětluje ohledně tvých názorů na život. Mrzí mě, že Ti to v životě nevyšlo.
@LLump píše:
Není. Protože nemusím nic řešit. Žádné pokusy o zhodnocení/ nezhodnocení, žadné trápení se v kuče, kde mi to všechno připomíná minulost. Bývalý kamarád na tom ztratil 10 let života, zešedivěl, i když to všecho bylo „jeho“, než pochopil a zbavil se toho. Mohl si to ušetřit rovnou… I kdyby to všechno daroval starý, co mu nadadila parohy, byl by na tom líp, nez když to domněle „vyhrál“. Ale nečekam, že bys byl schopen tohle pochopit.
Tohle nevyznívá zrovna jako šťastná minulost.
@LLump píše:
Ano, to popisuju toho bývalého kamaráda. Fakt děsně složitý na pochopení
Hm. Mě to připadalo tak trochu jako popis vlastního strachu.
Možná mám bohatý rodiče, ale Ty bys měl trochu konkretizovat vyjadřování. ![]()
@LLump No vidíš. Každej žijeme podle svýho. Mě zas příklady v okolí žíly netrhaj. Jak tu někde psal Sign, to je jejich problém a moje zbytečná starost.
A to zrovna nedávno se s kamarádem rozešla partnerka po skoro 13ti letech zařizování hnízdečka. Naštěstí bez dětí. Taky mám dojem, že by odtamtud nejraději utekl. Ale proč bych měl přebírat starosti od druhých?
@LLump píše:
Nepřebíràm starosti, jen analyzuju jejich chyby pro poučení. Abych zbytečně neopakoval ty jejich, ale našel si svoje
Anexe emimina chromozomem Y!!
![]()
Posledních několik stránek je to tu vyloženě pánskej klub! ![]()
Sakra, si máme s holkama sbalit igelitky a odstěhovat se na Norníka nebo Offroad fórum?
![]()
@LLump píše:
Pokud se mi chcete vyhnout, tak určitě, nejsem ani na jednom z nich
To ovšem o mnoho přicházíš! ![]()
Nedávno se holky nad Norníkem tady někde šíleně rozčilovaly a prý jestli nechceme ztratit zbytky iluzí o mužským plemeni, v žádným případě tam nemáme chodit. ![]()
Samozřejmě jsem tam okamžitě vlítla a následující půlhodiny jsem se řehtala tak strašně, že to vzbudilo manželovu pozornost a čemu se prý na tom Emiminu tak směju. ![]()
Pravdomluvně jsem mu tedy odpověděla i s odkazem na příslušný web, zbytek večera jsme se smáli spolu a vzájemně si ukazovali obzvláště vydařené recenze ťapiček.
Takový fanclub Hany Hanuliakové z Hodonína je zcela nezapomenutelný!
![]()
@takymanžel píše:Čti to pozorně, nad nespravedlivě rozděleným majetkem se rozčiloval @LittleBoy
a není to náhodou to samý v bleděmodrým, nad čím ses tady rozčiloval?
A neboj. Mě cévka neprdne. I když máme všechno napůl, tak tyhle starosti se mě opravdu netýkají, protože jsem si dobře vybral partnerku.
@LLump píše:
Jako jak jsem se dostal sem přes odkaz jinde na nějaké výživné legrační téma, a po přečtení tu zakotvil s tím, že tu bude legrace (a asi že dostanu za chvilku ban, což se zatím kupodivu nestalo), tak jsem se dostal i na Norníka, ale tsm mi to tak srandovní nepřišlo, abych tam zůstal. Ale zase jsem tam odsud třeba použil ceník, v jedné legrační konverzaci se mi hodil
Já tam taky nakoukla jen jednorázově: letmé nahlédnutí do temných zákoutí mužské duše, a moc mě to nepřekvapilo.
![]()
Na Offroad fóru je můj chlap, tak ho tam občas čtu a jedná se zas o zcela odlišnou krabici mužskýho mozku. ![]()
Ty ban nedostaneš, píšeš dobře, ve vší zdvořilosti a že provokuješ je jenom ku prospěchu věci. S proudem plavou leklý ryby.
Taky dokážu odpůrce smrtelně urazit v několika odstínech sladce růžové a admin proti mně nikdy nic neměl.
![]()
@takymanžel píše:
a není to náhodou to samý v bleděmodrým, nad čím ses tady rozčiloval?
A neboj. Mě cévka neprdne. I když máme všechno napůl, tak tyhle starosti se mě opravdu netýkají, protože jsem si dobře vybral partnerku.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. ![]()
Stejně, jako paní Llumpová mám všecko na sebe a čoveče, mnohem klidnější spaní. ![]()