Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anka1313 píše:
Když ono taky hodně záleží na tom chlapovi, myslím, že takové exempláře jako je @takymanžel (nic ve zlém![]()
) už jsou dneska velmi velmi vzácné
asi mas pravdu.
i zensky uz nejsou co byvaly. ted se rodi samy vztekly mrchy ![]()
@Anka1313 píše:
Když ono taky hodně záleží na tom chlapovi, myslím, že takové exempláře jako je @takymanžel (nic ve zlém![]()
) už jsou dneska velmi velmi vzácné
To mi nijak zvlášť nevadí ![]()
@Bůča píše:
asi mas pravdu.i zensky uz nejsou co byvaly. ted se rodi samy vztekly mrchy
@Anka1313 prave. jsem taky vztekla a moje mama je hodnej obetavej clovek. sice trochu cholerik, ale jinak zlaticko
to bude pesticidama a kuratama vyhonenyma antibiotikama
starsi generace vyrustaly ve zdravejsim prostredi.
@Jabadabadu píše:
Prázdný pytel a plný žaludek.
Anebo spíše obráceně, plný pytel a prázdný žaludek. A pořád ho držet v naději, že každým okamžikem dostane a dostane.
@Bůča Tak asi zásadní bude výběr. To ostatní je hodně individuální.
@Venetia píše:
bejt zticha
Tak to je myslím zásadní chyba. Teda pokud to nepřehání.
Ta moje je nejspokojenější od té doby, co se naučila ozvat. ![]()
@strýček sally píše:
Anebo spíše obráceně, plný pytel a prázdný žaludek. A pořád ho držet v naději, že každým okamžikem dostane a dostane.
@takymanžel píše:
@Bůča Tak asi zásadní bude výběr. To ostatní je hodně individuální.Tak to je myslím zásadní chyba. Teda pokud to nepřehání.Ta moje je nejspokojenější od té doby, co se naučila ozvat.
Ale jo, občas to chce proluftovat…dost se zjistí, jen se toho člověk nesmí bát
@takymanžel píše:Promiň, že mi to tak dlouho trvalo, ale musel jsem to zkontrolovat. A jo, ještě mi neupad, takže jsem mužského pohlaví.
Jestli chlap? No manželka to tvrdí. A nevím proč bych měl bejt divnej, že se účastním debaty na veřejném fóru o manželství. A jelikož jsem si udržel spokojenou ženu přes třicet let, tak myslím, že bych nějakou radou přispět mohl.
Myslím, že není o nic blbější než některé jiné.
A mrzí mě, že tě tu kvůli mě tak sepsuli. Vždyť Ty si taková soucitná duše.
a já jsem si udržela spokojeného muže dnes na den - 30 let, jinak i s chozením 36
,takže nic, nad čím bych si sedla na (_._).
Není čeho litovat, klasika-nejhorší jsou srážky sblbci a tadyse to jima jenom hemží, bože, s jakým to plebsem člověk ztrácí čas, v realným světě bych si o ty výše ani kolo neopřela
A měnit se nemíním, budu pořád stejná,
,je to prča tady vytáček ty jednoduché pablby
![]()
Smazala jsem několik příspěvků @redbulka @OlgojChorchoj a @takymanžel. Vzájemné invektivy nebo vulgarismy do diskuse nepatří a jsou proti pravidlům. Na příspěvky proti pravidlům nereagujete a rovnou příspěvky nahlaste administrátorovi.
Děkuji předem a přeji pěkný den,
admin Josefina
@redbulka @takymanžel No v reálném životě by se tak třeba nechovali. Ale je fakt, že přátele a známé si člověk vybírá. Tady je to prostě forum a nemá cenu se čílit. A stejně jsem lepší - manželé 36 let, známe se 40! tak co, kdo je nestor a má největší právo být zhnusen? Kořte se, saláti!
@inkakřivák píše:
@redbulka @takymanžel No v reálném životě by se tak třeba nechovali. Ale je fakt, že přátele a známé si člověk vybírá. Tady je to prostě forum a nemá cenu se čílit. A stejně jsem lepší - manželé 36 let, známe se 40! tak co, kdo je nestor a má největší právo být zhnusen? Kořte se, saláti!
toto letí, co
,ale já ti nezávidím, bo já už nechci stárnout, kolem té 50ky už mi to bohatě stačí - vědět, že je člověk už beznadějně za půlkou ![]()
@redbulka No my nestárneme, jenom ty děti rostou! My jsme pořád mladí, a na hlavách mám já přeliv a chlap koupací čepici, trošku chlupatou. Ale takhle uvnitř, to jsme pořád mladí. Hlavu hore, vždyt je to sranda! A čím dýl jsme spolu, tím větší. Nikdy jsem si ani neuměla představit, jak to může být v tomhle věku hezké. A je!
@inkakřivák píše:
@redbulka No my nestárneme, jenom ty děti rostou! My jsme pořád mladí, a na hlavách mám já přeliv a chlap koupací čepici, trošku chlupatou. Ale takhle uvnitř, to jsme pořád mladí. Hlavu hore, vždyt je to sranda! A čím dýl jsme spolu, tím větší. Nikdy jsem si ani neuměla představit, jak to může být v tomhle věku hezké. A je!