Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
11.10.16 12:12
@Anka1313 píše:
Když ono taky hodně záleží na tom chlapovi, myslím, že takové exempláře jako je @takymanžel (nic ve zlém :mrgreen: :palec: ) už jsou dneska velmi velmi vzácné :pankac:

asi mas pravdu. :palec: i zensky uz nejsou co byvaly. ted se rodi samy vztekly mrchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
11.10.16 12:12
@Jabadabadu píše:
Prázdný pytel a plný žaludek.

Fuuuuuj :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
11.10.16 12:13
@Anka1313 píše:
Když ono taky hodně záleží na tom chlapovi, myslím, že takové exempláře jako je @takymanžel (nic ve zlém :mrgreen: :palec: ) už jsou dneska velmi velmi vzácné :pankac:

To mi nijak zvlášť nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
11.10.16 12:17
@Bůča píše:
asi mas pravdu. :palec: i zensky uz nejsou co byvaly. ted se rodi samy vztekly mrchy :mrgreen:
:mrgreen: Že by :think:, hele ale možná jo, moje dcera je vzteklá jak čert a přitom já jsem takový andílek :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 12:20

@Anka1313 prave. jsem taky vztekla a moje mama je hodnej obetavej clovek. sice trochu cholerik, ale jinak zlaticko :D to bude pesticidama a kuratama vyhonenyma antibiotikama :nevim: :mrgreen: starsi generace vyrustaly ve zdravejsim prostredi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
11.10.16 12:30
@Jabadabadu píše:
Prázdný pytel a plný žaludek.

Anebo spíše obráceně, plný pytel a prázdný žaludek. A pořád ho držet v naději, že každým okamžikem dostane a dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
11.10.16 12:31

@Bůča Tak asi zásadní bude výběr. To ostatní je hodně individuální.

@Venetia píše:
bejt zticha :cert:

Tak to je myslím zásadní chyba. Teda pokud to nepřehání. :D Ta moje je nejspokojenější od té doby, co se naučila ozvat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 12:32
@strýček sally píše:
Anebo spíše obráceně, plný pytel a prázdný žaludek. A pořád ho držet v naději, že každým okamžikem dostane a dostane.
:lol: :lol: ze dostane najist a bude podojenej? :mrgreen: :lol: by me zajimalo jak to je u zensky. :think: nechtit po ni sex a mluvit? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
11.10.16 12:47
@takymanžel píše:
@Bůča Tak asi zásadní bude výběr. To ostatní je hodně individuální.Tak to je myslím zásadní chyba. Teda pokud to nepřehání. :D Ta moje je nejspokojenější od té doby, co se naučila ozvat. :mrgreen:

Ale jo, občas to chce proluftovat…dost se zjistí, jen se toho člověk nesmí bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
11.10.16 13:54
@takymanžel píše: :think: Promiň, že mi to tak dlouho trvalo, ale musel jsem to zkontrolovat. A jo, ještě mi neupad, takže jsem mužského pohlaví. ;) Jestli chlap? No manželka to tvrdí. A nevím proč bych měl bejt divnej, že se účastním debaty na veřejném fóru o manželství. A jelikož jsem si udržel spokojenou ženu přes třicet let, tak myslím, že bych nějakou radou přispět mohl. :nevim: Myslím, že není o nic blbější než některé jiné.
A mrzí mě, že tě tu kvůli mě tak sepsuli. Vždyť Ty si taková soucitná duše. ;)

a já jsem si udržela spokojeného muže dnes na den - 30 let, jinak i s chozením 36 :jazyk:,takže nic, nad čím bych si sedla na (_._).

Není čeho litovat, klasika-nejhorší jsou srážky sblbci a tadyse to jima jenom hemží, bože, s jakým to plebsem člověk ztrácí čas, v realným světě bych si o ty výše ani kolo neopřela :lol: :lol: A měnit se nemíním, budu pořád stejná, :jazyk: :jazyk:,je to prča tady vytáček ty jednoduché pablby :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21032
11.10.16 14:53

Smazala jsem několik příspěvků @redbulka @OlgojChorchoj a @takymanžel. Vzájemné invektivy nebo vulgarismy do diskuse nepatří a jsou proti pravidlům. Na příspěvky proti pravidlům nereagujete a rovnou příspěvky nahlaste administrátorovi.

Děkuji předem a přeji pěkný den,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81109
11.10.16 14:58

@redbulka @takymanžel No v reálném životě by se tak třeba nechovali. Ale je fakt, že přátele a známé si člověk vybírá. Tady je to prostě forum a nemá cenu se čílit. A stejně jsem lepší - manželé 36 let, známe se 40! tak co, kdo je nestor a má největší právo být zhnusen? Kořte se, saláti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
11.10.16 15:03
@inkakřivák píše:
@redbulka @takymanžel No v reálném životě by se tak třeba nechovali. Ale je fakt, že přátele a známé si člověk vybírá. Tady je to prostě forum a nemá cenu se čílit. A stejně jsem lepší - manželé 36 let, známe se 40! tak co, kdo je nestor a má největší právo být zhnusen? Kořte se, saláti!

toto letí, co :zed:,ale já ti nezávidím, bo já už nechci stárnout, kolem té 50ky už mi to bohatě stačí - vědět, že je člověk už beznadějně za půlkou :andel:

• Citovat
  • Upravit
81109
11.10.16 15:06

@redbulka No my nestárneme, jenom ty děti rostou! My jsme pořád mladí, a na hlavách mám já přeliv a chlap koupací čepici, trošku chlupatou. Ale takhle uvnitř, to jsme pořád mladí. Hlavu hore, vždyt je to sranda! A čím dýl jsme spolu, tím větší. Nikdy jsem si ani neuměla představit, jak to může být v tomhle věku hezké. A je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 15:10
@inkakřivák píše:
@redbulka No my nestárneme, jenom ty děti rostou! My jsme pořád mladí, a na hlavách mám já přeliv a chlap koupací čepici, trošku chlupatou. Ale takhle uvnitř, to jsme pořád mladí. Hlavu hore, vždyt je to sranda! A čím dýl jsme spolu, tím větší. Nikdy jsem si ani neuměla představit, jak to může být v tomhle věku hezké. A je!
:potlesk: :srdce: :srdce: :pankac: to je hezky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí