Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontar
28.8.17 02:09

Jannna78…Máš moudrého muže, že má vlastní bydlení a nemůžeš ho přes dům tahat za fusekli…to je nejlepší prevence proti ženským rošťárnám…

• Citovat
  • Upravit
109221
28.8.17 03:49
@Jannna78 píše:
Ahoj, jsme s partnerem spolu 10 let a máme dvě děti. Můj partner byl a je atraktivní muž, akorát za tu dobu, co jsme spolu trochu přibral. Asi před rokem se kolem mě začal, na novém pracovišti, točit mladší atraktivní muž. Vypadal dobře, byl zábavný a říkal mi to, co jsem chtěla slyšet a velmi mě přitahoval. Byl ženatý, a stejně jako já nechtěl nic měnit. Po půl roce našeho mileneckého vztahu objevila jeho manželka v jeho telefonu naše sms a vše oznámila mému partnerovi. Nenafackoval mi, nekřičel, jenom se mnou nemluvil. Až po týdnu mi řekl: že můžu zůstat v jeho domě kvůli štěstí našich dětí. Přestože to můj partner nikomu neřekl, tak jsem se strašně styděla a bylo mi hrozně. Po návštěvě v manželské poradně jsem začala doufat, že vše časem překonáme. Cca po půl roce, když partner dělal s naší dcerou úkoly u stolu v kuchyni, jsem ho vzala kolem ramen a pohladila po vlasech, ucukl a tichým hlasem mi řekl, abych se ho už nikdy nedotýkala. Teprve v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem tak skvělého člověka, který mě tolik miloval, ztratila navždy. Můj bývalý milenec vede soudní spor o majetek a děti se svou bývalou manželkou, který vypadá na mnoho let. Já uvnitř sebe cítím velký smutek a vím, že už nejsem milována. Zmizel mi pocit lásky mého partnera, který byl pro mne po tolik let samozřejmostí a já jsem si ho opět uvědomila, až když zmizel.

Co kdyby se to stalo znovu, když už fungujete jen jako rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.8.17 05:53

@Jannna78 Tohle není život, ale přežívání. Opravdu v takové atmosféře bude možné to „štěstí dětí“ zrealizovat? Myslím, že děti nejsou hloupé a ta atmosféra se na nich negativně podepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
28.8.17 09:18
@Jannna78 píše:
Ahoj, jsme s partnerem spolu 10 let a máme dvě děti. Můj partner byl a je atraktivní muž, akorát za tu dobu, co jsme spolu trochu přibral. Asi před rokem se kolem mě začal, na novém pracovišti, točit mladší atraktivní muž. Vypadal dobře, byl zábavný a říkal mi to, co jsem chtěla slyšet a velmi mě přitahoval. Byl ženatý, a stejně jako já nechtěl nic měnit. Po půl roce našeho mileneckého vztahu objevila jeho manželka v jeho telefonu naše sms a vše oznámila mému partnerovi. Nenafackoval mi, nekřičel, jenom se mnou nemluvil. Až po týdnu mi řekl: že můžu zůstat v jeho domě kvůli štěstí našich dětí. Přestože to můj partner nikomu neřekl, tak jsem se strašně styděla a bylo mi hrozně. Po návštěvě v manželské poradně jsem začala doufat, že vše časem překonáme. Cca po půl roce, když partner dělal s naší dcerou úkoly u stolu v kuchyni, jsem ho vzala kolem ramen a pohladila po vlasech, ucukl a tichým hlasem mi řekl, abych se ho už nikdy nedotýkala. Teprve v tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem tak skvělého člověka, který mě tolik miloval, ztratila navždy. Můj bývalý milenec vede soudní spor o majetek a děti se svou bývalou manželkou, který vypadá na mnoho let. Já uvnitř sebe cítím velký smutek a vím, že už nejsem milována. Zmizel mi pocit lásky mého partnera, který byl pro mne po tolik let samozřejmostí a já jsem si ho opět uvědomila, až když zmizel.

Takže jste spolu stále v kontaktu… hmm a to se divíš, že se manžel chová, jak se chová? Dej tomu čas, ostatně nic jiného ti nezbývá. Třeba to manžel nějak překousne.

• Citovat
  • Upravit
2
28.8.17 09:45

Nedivím se, že se tak chová. Jenom popisuji tu ohromnou ztrátu, tu strašně vysokou cenu, jakou nevěra má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
28.8.17 10:07
@Jannna78 píše:
Nedivím se, že se tak chová. Jenom popisuji tu ohromnou ztrátu, tu strašně vysokou cenu, jakou nevěra má.

Co na to říct? :nevim: Chápu, že sis sem přišla postěžovat, ale je mi líto jen tvého muže. Je vidět, že někteří lidé se nedokáží poučit z cizích chyb a musejí si vše vyzkoušet na vlastní kůži. Nemyslím, že jsou na místě některé optimistické příspěvky, které jistě ještě přijdou, jak čas vše vyléčí. Možná, že Tě časem manžel začne lépe snášet, ale ta láska, se už asi nevrátí. Otázkou je, jestli by nebylo lepší začít znovu, někde jinde, s někým jiným a to i pro vaše děti. Možná by navržení této možnosti tvému muži pomohlo si ujasnit, zda je váš vztah už opravdu na odpis.
Možná tvůj příběh pomůže alespoň jiným, co je pálí dobré bydlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
28.8.17 10:16

@Jannna78 No a po té návštěvě poradny k tomu zaujal jaký postoj? Projevil alespoň nějakou snahu to zkusit zachránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
28.8.17 10:46
@takymanžel píše:
Co na to říct? :nevim: Chápu, že sis sem přišla postěžovat, ale je mi líto jen tvého muže. Je vidět, že někteří lidé se nedokáží poučit z cizích chyb a musejí si vše vyzkoušet na vlastní kůži. Nemyslím, že jsou na místě některé optimistické příspěvky, které jistě ještě přijdou, jak čas vše vyléčí. Možná, že Tě časem manžel začne lépe snášet, ale ta láska, se už asi nevrátí. Otázkou je, jestli by nebylo lepší začít znovu, někde jinde, s někým jiným a to i pro vaše děti. Možná by navržení této možnosti tvému muži pomohlo si ujasnit, zda je váš vztah už opravdu na odpis.
Možná tvůj příběh pomůže alespoň jiným, co je pálí dobré bydlo.

Naprosto výstižné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
28.8.17 11:05
@Jannna78 píše:
Nedivím se, že se tak chová. Jenom popisuji tu ohromnou ztrátu, tu strašně vysokou cenu, jakou nevěra má.

Už se stalo, opravdu nezbývá než se zaměřit na záchranu rodiny, pokusit se o komunikaci s manželem, jak si vaše soužití představuje. Trochu mi zaráží tvůj postesk o milencově rozvodu. Myslíš, že by tě chtěl, kdyby se rozvedl, chtěla bys ty jeho? Ono, to, že mu maželka lustrovala telefon možná znamená, že už takových avantýrek má na kontě víc… kdoví.

• Citovat
  • Upravit
109221
28.8.17 11:47
@takymanžel píše:

vedle pan @Cosmopol píše, že o tom manželství není..jen o výchově dětí a kumulování majetku…pokud nedokáže odpustit a už ji nemiluje, měl by jí dát alespon volnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
28.8.17 11:55
@Venetia píše:
vedle pan @Cosmopol píše, že o tom manželství není..jen o výchově dětí a kumulování majetku…pokud nedokáže odpustit a už ji nemiluje, měl by jí dát alespon volnost

Pan @Cosmopol ať si píše co chce. Taky jsem to četl a chtěl i reagovat, ale s někým kdo zná jen sebelásku, by to bylo jen mlácení prázdné slámy.
A ano, v tom máš pravdu. Ale třeba se na tom shodli kvůli dětem. Ostatně obnovitelka psala, že jí řekl, že může zůstat. Ne, že manžel chce zachovat vztah. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109221
28.8.17 12:48
@takymanžel píše:
Pan @Cosmopol ať si píše co chce. Taky jsem to četl a chtěl i reagovat, ale s někým kdo zná jen sebelásku, by to bylo jen mlácení prázdné slámy.
A ano, v tom máš pravdu. Ale třeba se na tom shodli kvůli dětem. Ostatně obnovitelka psala, že jí řekl, že může zůstat. Ne, že manžel chce zachovat vztah. :nevim:

tak třeba nám to upřesní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59477
28.8.17 12:57

@Jannna78 :potlesk: :potlesk: a co jsi čekala? Snad ten sex stál za tohle všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
28.8.17 13:13
@takymanžel píše: …

Spíš ne. Některá zkušenost je nesdělitelná a navíc prožitek naprosto jedinečný (to ješět nikdonezažil, u nás je to ale úplně jiné…).
Manžela resp. partnera je třena přesměrovat na toltéky, měl by si hlavně uvědomit, že za to stejně může on, pak by se to možná dalo spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
28.8.17 13:22
@Pedro 00 píše:
Spíš ne. Některá zkušenost je nesdělitelná a navíc prožitek naprosto jedinečný (to ješět nikdonezažil, u nás je to ale úplně jiné…).
Manžela resp. partnera je třena přesměrovat na toltéky, měl by si hlavně uvědomit, že za to stejně může on, pak by se to možná dalo spravit.
:mrgreen: Příběh na který jsem reagoval, Ti bohužel dává za pravdu. Ale třeba se najde i taková(ý), co použije k rozhodování tu správnou část těla. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí