Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109359
10.10.16 17:10
@káťa píše:
Nj, ale pro člověka (zvláště pro chlapské ego) je podle mě velice těžké se srovnat s tím, v očích své milované není tím „super samcem“, nýbrž tím, který je hodný, dobrý táta, vydělává, nebije ji atd… nikoli tím, z koho by vlhla v posteli…
A musela být opravdu hodně opilá nebo zoufalá, že mu tohle přiznala. Přiznám se, že já bych tohle chlapovi nepřiznala, ani kdybych s ním zůstat neplánoala, natož kdyby mi na něm záleželo a rozchod bych nechtěla.
Jak říkám, zakladatel by neměl být křečovitý (viz ze dne na den „drsňákem“ v posteli atd., to je moc hrané na můj vkus), ale měl si to nechat v sobě pořádně uležet a rozmyslet. Každý je nahraditelný a ona fakt není jediná pořádná ženská pod sluncem. Je jasné, že se holka snaží, když je milenec zadaný s malými dětmi a s ní by stejně tedy nebyl. Čas vše ukáže…

souhlasím..jenže, jak jinak se to dozví..a je jedno, jestli jde o chlapa nebo
ženskou…vztah už to asi nezachrání, protože nevím, kdo by tohle strávil…ale aspon poučení do příštího vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109359
10.10.16 17:15
@warita píše:
Ja nevim, myslim, ze manzelstvi je o hodne vic nez jenom sex. Ano, sex je dulezity a pro chlapa obvzlaste, ale neni to to NEJDULEZITEJSI.Ostatne, tady je spis problem spatne komunikace. Manzelka mela dat svou nespokojenost najevo a ne hledat bokovky.

nic není nejdůležitější, ale mělo by to být v souladu.
Jak to někde začne drhnout stává se to tím nejdůležitějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
10.10.16 17:18
@káťa píše:
Nj, ale pro člověka (zvláště pro chlapské ego) je podle mě velice těžké se srovnat s tím, v očích své milované není tím „super samcem“, nýbrž tím, který je hodný, dobrý táta, vydělává, nebije ji atd… nikoli tím, z koho by vlhla v posteli…

Přesně, to je to stejné, jak když ženská řekne chlapovi, budeme jenom kamarádi. Prostě každý chlap chce být pro svoji ženskou především chlapem-samcem až potom životním parťákem, tátou, peněženkou, atd. A opačně to platí podle mě stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.10.16 17:33
@Venetia píše:
nic není nejdůležitější, ale mělo by to být v souladu.
Jak to někde začne drhnout stává se to tím nejdůležitějším.

Jj, někde jsem četla moudrou větu, kterou jsem si mnohokrát ověřila ve svých vztazích i ve vztazích v okolí…
Když sex funuje, tvoří 10 procent vztahu. Pokud nefunguje, tvoří 90 procent vztahu.

• Citovat
  • Upravit
59485
10.10.16 17:42
@káťa píše:
Jj, někde jsem četla moudrou větu, kterou jsem si mnohokrát ověřila ve svých vztazích i ve vztazích v okolí…
Když sex funuje, tvoří 10 procent vztahu. Pokud nefunguje, tvoří 90 procent vztahu.
:palec: :palec: ale je to tak :lol: :lol:, dokud sex funguje tak je většinou i celkově vztah ok ale pokud nefunguje je to dost zásadní problém :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
10.10.16 18:50
@káťa píše:
A musela být opravdu hodně opilá nebo zoufalá, že mu tohle přiznala. Přiznám se, že já bych tohle chlapovi nepřiznala, ani kdybych s ním zůstat neplánoala, natož kdyby mi na něm záleželo a rozchod bych nechtěla.

No popravdě řečeno, mě z toho plyne, že ta ženština ke svému manželovi asi moc respektu nemá. Sice mohla být ožralá, ale na druhou stranu by to nalitého manžela taky mohlo rozzuřit. Takhle nějak si umím představit poslední slova před smrtí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
10.10.16 18:52
@káťa píše:

Já zase četl, že sex je barometr vztahu, když stojí za starou belu, tak máš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
10.10.16 19:26

@PetrVesely píše:
Přesně tohle mě hned napadlo. Před tím, byl manžel pojistka, teď už by to na něj hodit nešlo…

@redbulka píše:
tady jste ted všeci chytří jak rádia :roll:

Kardá realita má více možných vysvětlení.
Occamova břitva to řeší.

Příspěvek upraven 10.10.16 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.10.16 19:35
@káťa píše:
Upřímně - znáš nějakou ženskou, která by tomu svému řekla - Hele, Franto, vůbec mě nepřitahuješ v posteli, nelíbí se mi to s tebou a to, že mě to baví, ti jenom hraju???
Jak jsem psala, musela být hodně nalitá, že tohle řekla, já bych to neudělala, i kdyby to byla stokrát pravda.

No, urcite bych na te nesla tou cestou, ze v posteli to nedava.

Spis bych se pritulila k nemu a horkym dechem zaseptala do ouska: „milacku, vis co by me silene vzrusovalo?…“ a pak bych mu na rovinu rekla, co po nem chci. Ze chci, aby me poradne orajtoval, az ji budu mit naruby.

No rekni, ktery chlap by se nechal 2× pobizet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.10.16 19:57
@warita píše:
No, urcite bych na te nesla tou cestou, ze v posteli to nedava.

Spis bych se pritulila k nemu a horkym dechem zaseptala do ouska: „milacku, vis co by me silene vzrusovalo?…“ a pak bych mu na rovinu rekla, co po nem chci. Ze chci, aby me poradne orajtoval, az ji budu mit naruby.

No rekni, ktery chlap by se nechal 2× pobizet?

To asi žádný ;) Otázka je, zda jí manžel opravdu přitahuje a zda vůbec chce, aby jí rajtoval on :think:

• Citovat
  • Upravit
4071
10.10.16 20:57

Nečetla jsem úplně vše, ale nechápu absolutně, jak tu někdo píše, že je to chyba obou protože už to byla nuda v sexu a to byl důvod k dlouhodobé nevěře. To je největší absurdnost. Jako pokud má někdo sex 2× týdně a nemá tendence to řešit, že to není ono, a podvádí, přesto že má rodinu a fajn manžela, tak ten člověk je pro mě naprosto nejubozejsi stvoření, který si na světě vůbec ničeho neváží. Vaše žena je sobec a lhář a kvůli vlastnímu vzrušení a sexu dala všanc vše, na čem opravdu záleží…pro mě je to štěstí mých nejbližších - dětí a manžela. Podle mě je to naprosto jednoduché. Je to sobecka lhářka a jak tu někdo velice trefne psal, nechtěla bych mít za životního parťáka a nejbližšího člověka někoho takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 21:12
@sediza píše:
Nečetla jsem úplně vše, ale nechápu absolutně, jak tu někdo píše, že je to chyba obou protože už to byla nuda v sexu a to byl důvod k dlouhodobé nevěře. To je největší absurdnost. Jako pokud má někdo sex 2× týdně a nemá tendence to řešit, že to není ono, a podvádí, přesto že má rodinu a fajn manžela, tak ten člověk je pro mě naprosto nejubozejsi stvoření, který si na světě vůbec ničeho neváží. Vaše žena je sobec a lhář a kvůli vlastnímu vzrušení a sexu dala všanc vše, na čem opravdu záleží…pro mě je to štěstí mých nejbližších - dětí a manžela. Podle mě je to naprosto jednoduché. Je to sobecka lhářka a jak tu někdo velice trefne psal, nechtěla bych mít za životního parťáka a nejbližšího člověka někoho takového.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.10.16 21:39
@HonzaLK píše:
Pokud to dopadne, nebude to stejné, to už nám oběma došlo. Jenže zatím vše co udělala, vypadá na to, že by to chtěla napravit. Tak pozorná a opatrná ještě nikdy nebyla, vím, že všechno může být představení, ale jak dlouho jí znám, tak mám pocit, že některé věci nezahraje. Také udělala, no například už ve čtvrtek si sama od sebe nechala napsat Danu. Nikdy v života nechtěla brát hormonální antikoncepci, protože ji nedělá dobře a na léky je totálně sklerotická (prášky na štítnou žlázu jí po ránu připomínám celé roky já), také nikdy moc nemusela, abych se udělal uvnitř i když byla těhotná, vždy chtěla na bříško, na záda apod., ale prostě mně se některé věci líbí a bez antikoncepce to nejde. Prostě mi ten rozchod děla těžší a těžší…

Panebože, ty jsi naivní. Copak to nechápeš? Předtím, když jsi nnic nevěděl, tak by bejby - kukačku šoupla na krk tobě. Teď se přiznala, takže musí mít antiko, aby mohla píchat s oběma bez následků :potlesk: :dance:
Prosím tě prober se do reality :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.10.16 21:41
@sediza píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.16 21:53
@kliťák píše:
Panebože, ty jsi naivní. Copak to nechápeš? Předtím, když jsi nnic nevěděl, tak by bejby - kukačku šoupla na krk tobě. Teď se přiznala, takže musí mít antiko, aby mohla píchat s oběma bez následků :potlesk: :dance:
Prosím tě prober se do reality :cert: :cert:

to ses zas zbytecne zlej ne? to zes to tak mel ty, neznamena, ze to tak maj vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí