Nevěra - Jak žít dál po nevěře ženy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77751
28.8.17 22:30
@LLump píše:
Offroady nemusím, ale taky pár lidí tam odtud znám, a ještě z kdysi prapůvodního auto.cz, ne té dnešní sr… sakra to už je let. Doufám, že není i na mercech, to bys totiž pak mozna znala i mě, ani o tom nevíš :mrgreen:

Z merců určitě ne, ale vzhledem k tomu, že znám půl republiky - ani o tom nevím :mrgreen: :mrgreen: - vyloučeno není nic.
Pšššt, neprozrazuj! :cert:
Budeme si jeden druhého nadále idealizovat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.8.17 23:04
@sirikit píše: Čti to pozorně, nad nespravedlivě rozděleným majetkem se rozčiloval @LittleBoy

Tak pozor, ja jsem nic o nespravedlivě rozděleným majetku nepsal. Pořád píši jen o společně budovaném majetku nebo reciproční směně části svého majetku za penize/majetek partnera, abychom mohli říkat „NAŠE“. A nerozčiluji se. Jen mě to chováni udivuje. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77751
28.8.17 23:17

@LittleBoy Jasně, to je fuk, jestli Tě to rozčiluje nebo udivuje, prostě se nad tím pozastavuješ. :)
Je to těžké. My třeba bydlíme v dvougeneračním rodinném domě (uprostřed vlastního, poměrně velkého pozemku), který koupili děda s babičkou, rekonstruovali naši a myslím v mých pětadvaceti mi ho dali.
To už jsem byla vdaná a táta navrhoval, aby dům napsali na nás na oba.
Realistická máma se postavila ostře proti s tím, že pokud bude všechno fungovat, nikdo nebude řešit, kdo je konkrétně vlastníkem - a pokud to fungovat nebude, bude o mě a jejich vnoučata s bydlením postaráno, aniž by bylo třeba případně vyplácet zeťáka z domu, ve kterém bydlí už čtvrtá generace naší rodiny.

Ten barák ode mě dostane prvorozený - a přednedávnem měl podobné spravedlivé výkřiky jako Ty, když uvažoval o svatbě s tehdejší přítelkyní. Že když tu budou bydlet, tak aby se tady dobře cítila… :nevim:
No a pak se ukázalo, že slečna je stran sexuálních služeb poněkud štědřejší k široké veřejnosti plus si rádu šňupne perníčku. 8o 8o :zed: :zed:
K mé velké radosti se rozešli a já synkovi tuhle slečnu uvádím jako názorný příklad, proč měla máma s tím barákem pravdu. A že já to neudělám jinak, až dojde na nějaké darovačky.
Viz výše: „Láska hřeje… :roll: :nevim: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
28.8.17 23:42

Omyl

Příspěvek upraven 29.08.17 v 01:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109315
28.8.17 23:56
@LittleBoy píše:
@pohledzdruhestrany No tohle už je rozumnější argumentace…Já si pořád myslím, že ten kdo je spokojený ve vztahu je k těmto „motýlkům v břiše“ (nemyslí tím nože :mrgreen:) netečný, resp. je nevyhledává a aktivně jim svým chováním předchází. Samozřejmě mohu mluvit jen za sebe, ale vím, že i jiní to mají nastaveno podobně.

Spíš nemá tu potřebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77751
28.8.17 23:58
@samá práce píše:
zdá se mi to trošku rozporuplný, ale to je asi tím pivem co jsem vypil
a když vezmu další citaci. aby jste se z toho majetku nepotento, tak mě vychází, že když nic nemáš, nemůžeš se nepotetčkovat. Kolo a vosí dres se nepočítá ;)

Cituješ dva různé nicky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109315
29.8.17 00:04
@Cosmopol píše: …ach jo. Mne vzdycky tyhlety demagogie a diskusni podrazy tak zamrzi: proc jsi z te me puvodni vety umyslne vynechala slovo PRIMARNE (…manzelstvi je PRIMARNE o vychove deti atd.) a nahradila jsi je slovem JEN? Nepripada ti, ze se tim smysl te vypovedi DOST PODSTATNE zmeni? Opravdu ti to pripada fair?

A co je primárně, že když to neklapne, není to tak důležité? Na co žít, když můžeme prezivat. A fér mi nepřijde, někoho k takovému životu odsoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
29.8.17 01:04
@Venetia píše:
A co je primárně, že když to neklapne, není to tak důležité? Na co žít, když můžeme prezivat. A fér mi nepřijde, někoho k takovému životu odsoudit.

Nefair je vlozit nekomu do ust to, co nerekl. Pripadne vynechat jedno podstatne slovo a nahradit jej slovem uplne jinym, ktere dost zmeni smysl vyrceneho. Tolik ke zpusobu diskutovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
29.8.17 01:07

@sirikit jo dík, to je to množství piva. davu se omlouvám a opravuji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.17 17:28
@Anonymní píše:
Jak žít dál po nevěře ženy??? I když se nejednalo o vztah ale o jednorázové selhání. Manžel to ví. Odpustí to někdy??? Znáte někoho takového??

Já to teď zažívám a je to boj ???? ego a ješitnost a trestání za to co mě mrzi a vycitam si to vic sama????i když manzel byl nevěrný taky..tak je to půl roku a jsou to nervy ????kolikrát si říkám ze to raději vzdam i když ho tak moc miluju

• Citovat
  • Upravit
14537
27.11.17 21:42
@Anonymní píše:
Já to teď zažívám a je to boj ???? ego a ješitnost a trestání za to co mě mrzi a vycitam si to vic sama????i když manzel byl nevěrný taky..tak je to půl roku a jsou to nervy ????kolikrát si říkám ze to raději vzdam i když ho tak moc miluju

Varianta A) Poradna
Varianta B) Dohoda, třeba na první pohled absurdní, vyměňte tlustou čáru za… (fantazi se meze nekladou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.18 11:40

Nevěra, co dál?

Spíš než radu bych se chtěla asi jen svěřit. Co vede lidi k nevěře? na toto téma jsem načetla neskutečné množství článků rad a témat. Mě spíš zajímá, co se v člověku zlomí co musí nastat, že udělá a volí tu nejsnažší cestu? né, že začne pracovat na vlastním vztahu ale volí útěk do jiné i když mnohdy horší náruče? Jen pro těch pár chvil utěchy, sexu „porozumění“,které stejně není nikdy upřímné(nebo mluvím jen z vl. zkušenosti). Sama jsem měla krásný 10letý vztah, když jsme se tak milovali, rozumněli..prostě ideál. Poté jsme si vzali hypotéku na vesnici, narodil se nám syn. vše stále dokonalé, ale po materské v obci, ke které nemám vztah jsem asi prožila nejaký syndrom vyhoření-nebo odříznutí, což zná asi hodně z vás…a najedou jsem šla do práce(podotýkám stále skoro idylka, která uz asi nebyla, ale ja to nejak nepozorovala) a najdou vstup do práce, víc času, dítě ve školce. Najednou jsem odešla ze zaběhnutých kolejí. Nevm jak to napsat víc stručne, zkrátka více času více roupů. Začal mi psát starý kamarád ze začátku neškodné psaní lichotky se proměnily v občasnou kávu, bohužel i nevěru, nejsem na to hrdá.. Skončilo to, ale za dva měsíce mi vstoupil do života další -pravý opak mého přítele. no, a ja se zamilovala opravdu bláznivě..Klasický průběh on přítelkyni ja přítele..zbláznil mi hlavu, což asi nebyl uplně problém..trvalo to 6měsícu a trvalo by i dál nez me krávě doslo, že pro nej to nic není jezdit za mnou přes pul republiky kvůli občasnému 2× měsíčnímu sexu, to že já jsem potom psychicky v háji ho nezajímalo. Otázka zní…jak se vyvarovat další nevěře? Nejde mi o zapomenutí na něj, to přejde…ale o to, abych to nedělala dál..z toho mam obavy..jak začít zase milovat a vážit si svého partnera? nikdy ho nechci opustit, dělá toho tolik pro nas. Spís mě zajímají vaše zkušenosti názory. Moc děkuji a omlouvám se za délku textu a prosím aby ti, kteří nemají co k tématu říct aby se zdrželi. Děkuji a krásný den

• Citovat
  • Upravit
109315
25.2.18 11:51
@Anonymní píše:
Spíš než radu bych se chtěla asi jen svěřit. Co vede lidi k nevěře? na toto téma jsem načetla neskutečné množství článků rad a témat. Mě spíš zajímá, co se v člověku zlomí co musí nastat, že udělá a volí tu nejsnažší cestu? né, že začne pracovat na vlastním vztahu ale volí útěk do jiné i když mnohdy horší náruče? Jen pro těch pár chvil utěchy, sexu „porozumění“,které stejně není nikdy upřímné(nebo mluvím jen z vl. zkušenosti). Sama jsem měla krásný 10letý vztah, když jsme se tak milovali, rozumněli..prostě ideál. Poté jsme si vzali hypotéku na vesnici, narodil se nám syn. vše stále dokonalé, ale po materské v obci, ke které nemám vztah jsem asi prožila nejaký syndrom vyhoření-nebo odříznutí, což zná asi hodně z vás…a najedou jsem šla do práce(podotýkám stále skoro idylka, která uz asi nebyla, ale ja to nejak nepozorovala) a najdou vstup do práce, víc času, dítě ve školce. Najednou jsem odešla ze zaběhnutých kolejí. Nevm jak to napsat víc stručne, zkrátka více času více roupů. Začal mi psát starý kamarád ze začátku neškodné psaní lichotky se proměnily v občasnou kávu, bohužel i nevěru, nejsem na to hrdá.. Skončilo to, ale za dva měsíce mi vstoupil do života další -pravý opak mého přítele. no, a ja se zamilovala opravdu bláznivě..Klasický průběh on přítelkyni ja přítele..zbláznil mi hlavu, což asi nebyl uplně problém..trvalo to 6měsícu a trvalo by i dál nez me krávě doslo, že pro nej to nic není jezdit za mnou přes pul republiky kvůli občasnému 2× měsíčnímu sexu, to že já jsem potom psychicky v háji ho nezajímalo. Otázka zní…jak se vyvarovat další nevěře? Nejde mi o zapomenutí na něj, to přejde…ale o to, abych to nedělala dál..z toho mam obavy..jak začít zase milovat a vážit si svého partnera? nikdy ho nechci opustit, dělá toho tolik pro nas. Spís mě zajímají vaše zkušenosti názory. Moc děkuji a omlouvám se za délku textu a prosím aby ti, kteří nemají co k tématu říct aby se zdrželi. Děkuji a krásný den

k někomu to přijde, aniž by se o to snažil… vzniknou cityk někomu jinému a někdo třeba jen řeší nedostatky v sexu a takový utěk z reality… tam nemusí mít na vztah žádný vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.18 11:57
@Anonymní píše:
Spíš než radu bych se chtěla asi jen svěřit…

A varianta volného vztahu pro oba by po konzultaci s partnerem prošla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.18 12:52

Odpovím ti na otázku…co vedlo k paralelnímu vztahu mě. Nedostatek pozornosti, komunikace mezi námi, pochopení, žádná psychická podpora v zátěžové situaci, méně sexu, téměř žádný společný čas s rodinou…vyčerpání, neochota manžela cokoliv řešit…to vedlo k tomu, že jsem se sblížila s někým jiným, u koho jsem alespoň část toho, co píši, našla. Nejsem na to hrdá…vůbec ne, ale pomáhá mi to se nerozvést a udržet rodinu kvůli dětem. Samozřejmě jsou ve vztahu s mužem i pozitivní věci, ale dost věcí mi chybí. Nikdy se ale nechci rozvádět a chci za každou cenu udržet rodinu, hlavně kvůli dětem, ale i proto, že manžela mám opravdu ráda. Vím, zní to nepochopitelně, ale je to tak. Hrozně moc jsme toho překonali, shodneme se v základním věcech, je to skvělý táta, jen horší partner. Bohužel spoustu věcí se ukázalo až 3 roky po narození prvního dítěte.

Děkuji za anonymitu. Pokud by měla být odkryta, prosím smazat. Lenka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky