Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LittleBoy on jí nevyhodil i když už s ní žít nechce takže se pro ní nic nemění
Asi jí to nevadilo, zase proč na někoho přepisovat majetek jen tak a asi věděl proč si jí vzít nechce
Každému to vyhovuje jinak jenže ted by byl pěkně v řiti, musel bz jí ze svého bytu vyplatit ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
a to není fér, ona mohla vykopnout (vyplatit) manžela a v bytě bydlet s novým partnerem, on by se nemusel tak soudit, a štěstíčko mohlo být dokonalé
@Proximus píše:
Nemyslím si, že pokud by mu ona naznačila, že on o ni může přijít, tak by se lekl a začal se k ní chovat jinak. On v ni ztratil důvěru, ale nechce děckám kazit dětství. Nicméně ona není v postavení, kdy by si mohla cokoliv diktovat. A pokud se šprajcne, on jí neuhne a nechá ji s klidným svědomím odejít a neuroní ani slzu. Holt si to pokazila sama. Pozdě bycha honit.
@Markéta80 píše:![]()
a? @takymanžel myslíš? Možná to pro něj bude úleva že už na ní nemusí každý den koukat
To vytučněné vidím stejně. A netvrdím, že by se lekl nebo, že ona je v pozici na vyjednávání. Jen, že by mu mohlo dojít, že o ní nechce přijít, pokud to tak je nebo pokud k tomu časem dojde, až to trochu přebolí. Pokud ne, tak samozřejmě je třeba počítat s tím, že na to kývne a pošle ji pá, pá.
@takymanžel píše:
To vytučněné vidím stejně. A netvrdím, že by se lekl nebo, že ona je v pozici na vyjednávání. Jen, že by mu mohlo dojít, že o ní nechce přijít, pokud to tak je nebo pokud k tomu časem dojde, až to trochu přebolí. Pokud ne, tak samozřejmě je třeba počítat s tím, že na to kývne a pošle ji pá, pá.
třeba chce, jen je takový dobrák že jí nechce vykopnout a čeká až se rozhoupe sama ![]()
@pohledzdruhestrany No tohle už je rozumnější argumentace…
Já si pořád myslím, že ten kdo je spokojený ve vztahu je k těmto „motýlkům v břiše“ (nemyslí tím nože
) netečný, resp. je nevyhledává a aktivně jim svým chováním předchází. Samozřejmě mohu mluvit jen za sebe, ale vím, že i jiní to mají nastaveno podobně.
@Markéta80 píše:
třeba chce, jen je takový dobrák že jí nechce vykopnout a čeká až se rozhoupe sama
jako jinými slovy by tím řekl dětem, máma mě zklamala, zradila naší rodinu, musel jsem jí vkopnout z NAŠEHO (otce a dětí) domu
jestli je dobrosrdcatej tak na to asi nemá nervy a dětem by tím taky rozhodně nepomohl, ani on nemá moc prostor pro volby
@LittleBoy píše:
@pohledzdruhestrany No tohle už je rozumnější argumentace…Já si pořád myslím, že ten kdo je spokojený ve vztahu je k těmto „motýlkům v břiše“ (nemyslí tím nože) netečný, resp. je nevyhledává a aktivně jim svým chováním předchází. Samozřejmě mohu mluvit jen za sebe, ale vím, že i jiní to mají nastaveno podobně.
já to mám nastaveno tak napůl, prostě obdiv druhého pokolení je tak příjemný, a určitě tuším, že plno ostatních lidí to má podobně, no a když si přečteš tady některé diskuze ve smyslu…manžela miluju, stará se o rodinu, je pozorný, sex nám klape, ale na party jsem se zakecala s jeho kolegou z práce a… ![]()
@Markéta80 píše:
třeba chce, jen je takový dobrák že jí nechce vykopnout a čeká až se rozhoupe sama
To je samozřejmě ta druhá možnost.
to můžeš bejt i z bytu v tvém vlastnictví, stačí obvinění z domácího násilí
Jasně, ale toto není o tom, že po x strávených letech ve společné domácnosti si sbalím dva kufry, políbím děti a půjdu do… To jako těch x let žádné prokazatelné peníze do bydlení nevkládala? Nebo platila nájem? Prostě mě to hlava nebere.
@LittleBoy píše:
Jasně, ale toto není o tom, že po x strávených letech ve společné domácnosti si sbalím dva kufry, políbím děti a půjdu do… To jako těch x let žádné prokazatelné peníze do bydlení nevkládala? Nebo platila nájem? Prostě mě to hlava nebere.
třeba má nějaký vlastní menší byt - investici anebo, tady se to hodně používá pro odůvodnění šmejdění v partnerově mobilu a počítači..intuice.. a partner měl zjevně dobrou intuici, ušetřil si mnoho problémů
@LittleBoy píše:
To je docela dobře možné. A Ty by jsi snad chtěl po matce svých dětí ve svém domě nájem? Krom toho, spousta lidí žije v nájemním bytě celý život. A soudě podle reakce jejího partnera, tak kdyby nedělala vylomeniny, mohla tam žít do smrti.
@takymanžel píše:
To je docela dobře možné. A Ty by jsi snad chtěl po matce svých dětí ve svém domě nájem? Krom toho, spousta lidí žije v nájemním bytě celý život. A soudě podle reakce jejího partnera, tak kdyby nedělala vylomeniny, mohla tam žít do smrti.
Ne, já bych nikdy nedopustil, aby matka mých dětí bydlela v domě/bytě, který by byl pouze mým majetkem. Sem prostě asi divnej, ale s partnerkou již od začátku máme všechno (majetek+dluhy) na půl, jen děti máme společně. Co se týká nájemního bydlení, tam je situace jednoznačnější, oba mají de fato „houno“.
@LittleBoy píše:
Ne, já bych nikdy nedopustil, aby matka mých dětí bydlela v domě/bytě, který by byl pouze mým majetkem. Sem prostě asi divnej, ale s partnerkou již od začátku máme všechno (majetek+dluhy) na půl, jen děti máme společně. Co se týká nájemního bydlení, tam je situace jednoznačnější, oba mají de fato „houno“.
A myslíš, že manželka někdy zatouží po pevném sevření od někoho jiného, i když je doma všechno ouplňácky v pořádku?
A myslíš, že manželka někdy zatouží po pevném sevření od někoho jiného, i když je doma všechno ouplňácky v pořádku?https://www.emimino.cz/…reni-295891/
Myslíš, jako že zatouží po opáleném samci na fotce, jako Veronika Žilková, manželka ministra Stropnického? ![]()
@LittleBoy píše:
To je samozřejmě každého věc, ale v uvedeném případě by to nebylo dvakrát rozumné. Po deseti letech partnerství nechat půl domu, na který jsi si vydělal partnerce a nebo ji vyplatit za to, že Ti zahýbala.
Každý na to nemá.