Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musí to být hodně těžké, na to nemyslet. Přeji ti, ať to zvládnete a děti mají zachovanou rodinu. Nedovedu si představit, jak znovu po nevěře druhému důvěřovat, nevěrník si neuvědomuje, co všechno dává svou nevěrou všanc, jsou ty ty křehké neuchopitelné věci, které se tímto rozbijí a do původního stavu se už nevrátí.
@LukeR1 píše:
Manželka je teď spokojená. Chyběla ji prý ta zamilovanost. To co jsme měli na začátku. Vadilo ji, že si ji už tak nevážím. Sex ji se mnou taky nebavil. To přiznám, ale v tomhle ohledu jsem udělal velký pokrok. Znovu jsem se naučil, že dobrý sex nezačíná v posteli, ale dávno předtím. Mám kolem sebe 2 proutníky kteří ví jak na toTak kvůli sexu už mi neuteče. Spíš teď nezvládá ona
Problém je, že ona nemá žádné koníčky. Já se pak nezastavím. S milencem utla kontakt až po 3 měsících od zjištění nevěry. A to až když jsem ji řekl v klidu, že bude lepší jít od sebe. Zeptal jsem se jestli půjde bydlet k tátovi. To pak otočila a začala se snažit. K milencovi by nešla, protože má ženu a děti. Uvědomil jsem si, že klidně můžu být sám a asi by mi to ani nevadilo. Děti za to ale nemůžou, oni jsou moje motivace. Uvidíme co ukáže čas…
No uchopil jsi to za správný konec, zdá se.
Lepší než jeden psychopat tady na fóru, který jí napíchnul telefon a potom udělal šílenou scénu a naložil tu manželku i s malými dětmi a kufry do auta a odvezl je k tomu milenci. Zazvonil u domu a ten milenec vylezl i se svou ženou, která nic netušila a řekl mu: Tady jsem ti dovezl tu… (sprosté slovo), abyste se nemuseli tajně scházet a můžete tu bydlet všichni. A ještě měl hroznou radost jak parádně to udělal. Děcka tam brečely, scéna jak z filmu, sousedi měli divadlo a manželka od toho milence nevěděla která bije. Na tu diskuzi si ještě živě vzpomínám. ![]()
@gronan píše:
Nikdy nevěř zakladateli těmto pohádkám o všímání, co tady některé ženské šíří…nejsi přeci povinen dělat mámě od 2 dětí animátora a organizovat jí zábavu. A za amantem nechodila kvůli tvému nevšímání, ale proto, že jí svrběly pysky a považovala tě za domácího moulu ke kterému si to může dovolit. Na 2 stranu bych zase nedělal z věrnosti posvátnou krávu a třeba jí dal šanci, ale tu si musí poletucha zasloužit! Tedy žádné pomáhání v domácnosti, žádné nošení na rukou, ale ať maká až se z ní bude kouřit…aspoň jí přejdou roupy. A koníčkům se věnuj spíše více a občas by neškodilo se také rozhlédnout kolem sebe…
@LukeR1 píše:
Problém je, že ona nemá žádné koníčky. Já se pak nezastavím.
Co to má znamenat? Že ji musíš neustále zaměstnávat a něco pro ni vymýšlet, aby se nenudila?
Nevím, jestli jsi to vyřešil dobře
Ono v klidu není vždycky dobře.
Osobně si myslím, že je chyba, že si ona nenabila rypáček a že to, že se ty teď můžeš přetrhnout (skvělý sex, zaměstnáváš ji, vyplňuješ jí volný čas když ona nemá koníčky, věnuješ se dětem, funguješ doma, ubral jsi v práci…) není úplně to, co ji odradí od toho udělat to znovu.
Jestli jí chyběla zamilovanost, tak ani pravidelný sex ti nezaručí, že to neudělá zas, že není ten typ, co ty motýlky zas bude chtít zažít.
Já mám tu zkušenost, že si člověk musí ten rypák pořádně nabít, aby se pak chytl za nos a začal v první řadě u sebe. Ale to je můj názor, třeba to tak nemusí být.
@bigl píše:
Co to má znamenat? Že ji musíš neustále zaměstnávat a něco pro ni vymýšlet, aby se nenudila?Nevím, jestli jsi to vyřešil dobřeOno v klidu není vždycky dobře.
Osobně si myslím, že je chyba, že siona nenabila rypáček a že to, že se ty teď můžeš přetrhnout (skvělý sex, zaměstnáváš ji, vyplňuješ jí volný čas když ona nemá koníčky, věnuješ se dětem, funguješ doma, ubral jsi v práci…) není úplně to, co ji odradí od toho udělat to znovu.
Jestli jí chyběla zamilovanost, tak ani pravidelný sex ti nezaručí, že to neudělá zas, že není ten typ, co ty motýlky zas bude chtít zažít.
Já mám tu zkušenost, že si člověk musí ten rypák pořádně nabít, aby se pak chytl za nos a začal v první řadě u sebe. Ale to je můj názor, třeba to tak nemusí být.
No jo, vždyť zakladatel ji za to vlastně odměňuje. ![]()
Až poleví, bude čas na další kolo. To ho naučí, jak se chovat k dámě. ![]()
@aquarian píše:
No jo, vždyť zakladatel ji za to vlastně odměňuje.Až poleví, bude čas na další kolo. To ho naučí, jak se chovat k dámě.
Zanebával ji, něco jí chybělo, byla to i jeho chyba. ![]()
Jediný důležitý důvod proč to vydržet a nějak se s tím vyrovnat jsou děti.
Takže věř, že:
Poslední příkaz - jen co otevřou zahrádky, koukej mazat s kamarády na pivo!
@bigl píše:
Co to má znamenat? Že ji musíš neustále zaměstnávat a něco pro ni vymýšlet, aby se nenudila?Nevím, jestli jsi to vyřešil dobřeOno v klidu není vždycky dobře.
Osobně si myslím, že je chyba, že si ona nenabila rypáček a že to, že se ty teď můžeš přetrhnout (skvělý sex, zaměstnáváš ji, vyplňuješ jí volný čas když ona nemá koníčky, věnuješ se dětem, funguješ doma, ubral jsi v práci…) není úplně to, co ji odradí od toho udělat to znovu.
Myslis, ze ma cenu zustavat ve vztahu, kde jeden ceka, az si druhy „nabije rypacek“? Neodporuje to tak nejak tomu, ze ji ma zakladatel stale rad? Domnivam se, ze chybu muze udelat kazdy a netreba ho za ni trestat. To by pak tak nejak ztracelo celou pointu, proc spolu byt.
On ji odpustil selhani a pokud je rozumna a opravdu chce zustat s partnerem, nepotrebuje zadny demonstrativni trest, stejne jako prokazovani vdecnosti, ze ji bylo odpusteno. Rozumny clovek chce partnera i byt partnerem, ne byt ve vztahu hrisnik a velkorysy dobrodej, to pak nemuze fungovat, respektive ne v nejakem dlouhodobem horizontu.
@ontarova.stara píše:
Myslis, ze ma cenu zustavat ve vztahu, kde jeden ceka, az si druhy „nabije rypacek“? Neodporuje to tak nejak tomu, ze ji ma zakladatel stale rad? Domnivam se, ze chybu muze udelat kazdy a netreba ho za ni trestat. To by pak tak nejak ztracelo celou pointu, proc spolu byt.
On ji odpustil selhani a pokud je rozumna a opravdu chce zustat s partnerem, nepotrebuje zadny demonstrativni trest, stejne jako prokazovani vdecnosti, ze ji bylo odpusteno. Rozumny clovek chce partnera i byt partnerem, ne byt ve vztahu hrisnik a velkorysy dobrodej, to pak nemuze fungovat, respektive ne v nejakem dlouhodobem horizontu.
Možná ten vztah chce udržet spíše on než ona. Nevím, jestli ty rady, ať on ji vytrestá a najde si koníčky a zájmy, pomohou. Třeba je jí to úplně jedno, jestli je doma nebo pryč ![]()
@LukeR1 píše:
Manželka je teď spokojená. Chyběla ji prý ta zamilovanost. To co jsme měli na začátku. Vadilo ji, že si ji už tak nevážím. Sex ji se mnou taky nebavil. To přiznám, ale v tomhle ohledu jsem udělal velký pokrok. Znovu jsem se naučil, že dobrý sex nezačíná v posteli, ale dávno předtím. Mám kolem sebe 2 proutníky kteří ví jak na toTak kvůli sexu už mi neuteče. Spíš teď nezvládá ona
Problém je, že ona nemá žádné koníčky. Já se pak nezastavím. S milencem utla kontakt až po 3 měsících od zjištění nevěry. A to až když jsem ji řekl v klidu, že bude lepší jít od sebe. Zeptal jsem se jestli půjde bydlet k tátovi. To pak otočila a začala se snažit. K milencovi by nešla, protože má ženu a děti. Uvědomil jsem si, že klidně můžu být sám a asi by mi to ani nevadilo. Děti za to ale nemůžou, oni jsou moje motivace. Uvidíme co ukáže čas…
Aha, takze zadne pokani, ale odesla by s holym zadkem a milenec nebyl tak blbej, ze by ji k sobe vzal, jak typicke ![]()
No nevim, nevim, malujes si to teda hodne ruzove. Ona je s tebou, jen protoze „nemela“ vyber a kam jit ![]()
Příspěvek upraven 28.04.21 v 13:11
@Josefuna píše:
Možná ten vztah chce udržet spíše on než ona. Nevím, jestli ty rady, ať on ji vytrestá a najde si koníčky a zájmy, pomohou. Třeba je jí to úplně jedno, jestli je doma nebo pryč
V tom pripade mu to asi prinasi nejake benefity a stoji mu za to s ni byt. Pokud je mu s ni fajn, je lepe si ten spolecny cas uzivat, nez ji drzet zkratka a i po dvou letech ji nejakym zpusobem trestat. Jemu to asi za to stale stoji.
@gronan píše:
Nikdy nevěř zakladateli těmto pohádkám o všímání, co tady některé ženské šíří…nejsi přeci povinen dělat mámě od 2 dětí animátora a organizovat jí zábavu. A za amantem nechodila kvůli tvému nevšímání, ale proto, že jí svrběly pysky a považovala tě za domácího moulu ke kterému si to může dovolit. Na 2 stranu bych zase nedělal z věrnosti posvátnou krávu a třeba jí dal šanci, ale tu si musí poletucha zasloužit! Tedy žádné pomáhání v domácnosti, žádné nošení na rukou, ale ať maká až se z ní bude kouřit…aspoň jí přejdou roupy. A koníčkům se věnuj spíše více a občas by neškodilo se také rozhlédnout kolem sebe…
Mít doma chlapa co by se vyjadřoval jako ty tak už ho nemám. Ještě štěstí, že jsem takového primitiva nikdy blíže nepotkala. Fuj, to byla klika. ![]()
@LukeR1 píše:
Promiň zakladateli ale jsi nenapravitelnej, až po uši, zamilovanej moula, který si tuto anabázi bude muset projít znovu a né jednou…tvoje božská se ti ještě 3 měsíce!!! po odhalení vyšukávání s milencem směje do ksiftu a ty jí omlouváš, že je to kvůli tomu, že máš moc koníčků a ona né…tak to se pleteš, ona má jeden obrovský koníček a to hejbat (_I_) s cizíma…zapiš si za uši, že čím více ženskou rozmazluješ a nosíš jí na rukou, tím více tě bude mít za nudného moulu, pro kterého bude mít jen výstavní parohy a ještě ti nakonec nakuká, že si to vlastně můžeš sám…pokud to s ní přece jenom budeš chtít zkusit, tak jí zradu nech aspoň 5 let odmakat v domácnosti a v kuchyni a nebo jí vyraz z baráku…
@LukeR1 to že ji nevěříš, je ale tvůj problém. Ona to ti taky nemusí věřit, že na ni zas nezačneš kašlat. Na vztahu se musí makat. Tím asi víc, když jsou děcka. V čem v životě má člověk 100% jistotu? Jen že umřeme. Neřešila bych. Zašla bych pokecat k psychologovi, srovnat si to v hlavě a uvidíš, jak to časem vyřešíš. Jsme lidi a chybujeme všichni. Nejsme dokonalí. A v tom je možná i naše plus.